FYNN Fysio

fynn fysio

Wij zijn verheugd jullie mede te kunnen delen dat Zaalvoetbalvereniging Franeker (ZVF) en FYNN Fysio uit Franeker een samenwerking zijn aangegaan om de leden van een extra service te voorzien.
FYNN Fysio biedt alle leden van ZVF een gratis adviesgesprek aan om eventuele blessures en / of andere lichamelijke klachten te laten beoordelen en tips te krijgen voor een spoedig herstel. Daarnaast wordt er gekeken naar de mogelijkheid om 1x per maand een fysiotherapeut van FYNN Fysio aanwezig te laten zijn op vrijdagavond in sporthal De Trije. In de vorm van een inloopspreekuur kunnen spelers hier dan bijvoorbeeld terecht voor vragen over blessures en blessurepreventie, het tapen van enkels of andere gewrichten en de verzorging van acute blessures.

shape foto1

FYNN Fysio stelt zich graag aan jullie voor:
FYNN Fysio is gevestigd in Franeker, waar we de beschikking hebben over een ruime behandelruimte, moderne fitnessapparatuur en materiaal om u zo snel en functioneel mogelijk te laten herstellen. FYNN Fysio is een zogeheten plus praktijk. Wij staan hiermee garant voor een optimale deskundigheid en bedrijfsvoering.
Bij FYNN Fysio zijn drie fysiotherapeuten werkzaam, te weten:

shape foto2

Jurjen Ament, Sybo Offenga en Renske van Hooijdonk (v.l.n.r.). Zij zijn geregistreerde en ervaren fysiotherapeuten en tevens zelf actieve sportbeoefenaars. Daarnaast beschikken zij over verschillende specialisaties en/of vaardigheden zoals b.v. medical taping en dry needling.
Dus mocht je voorafgaand, tijdens of na het zaalvoetbalseizoen blessures hebben, neem dan gerust contact met ons op voor een gratis en deskundig advies.

De fysiotherapeuten van FYNN Fysio zijn op de volgende dagen (vanaf 20:30 tot 21:30 uur) aanwezig in de Trije (EHBO-ruimte - trap af en dan links):
vrijdag 31 oktober 2017

FYNN Fysio
Het want 5
8802 PV Franeker
Tel: 058 - 2801525