• Home
  • Van de voorzitter

Van de voorzitter...

evert

Beste Sportvienden,

Aan het einde van de zomervakantie periode staan we weer aan het begin van het nieuwe voetbalseizoen 2019-2020 . Welke start op vrijdag 27 september, maar daarvoor orgaiseren wij op vrijdag 13 september het openingstoernooi. (gratis deelname - dus geef je allemaal op!). Na 2 jaar van daling qua teams hebben we nu weer een positieve lijn te pakken en starten we de competitie met 37 teams, wat 3 meer is dan vorig seizoen. Als bestuur zijn wij daar erg blij mee. We gaan het nieuwe seizoen weer starten met 4 poule´s. De hoofdklasse bestaat uit 6 teams en spelen een hele competitie. De 1e en 2e klasse met 10 teams zodat er 11 teams overblijven voor de 3e klasse. Aan het einde van de eerste periode, tot aan de kerst, hebben we voor de poulewinnaars dit jaar een prijs klaar liggen. We hebben met de promotie/degradatie regeling en inzicht van de nieuwe teams geprobeerd een zo goed en spannend mogelijke indeling te maken zodat alle teams gelijke kansen hebben.

We hebben helaas afscheid moeten nemen van 4 teams, waaronder Keizer Autoschade die er bijna van af de start van de bedrijvencompetitie bij is geweest. Daarintegen mogen we 7 nieuwe teams verwelkomen met vooral jeugdspelers wat voor de toekomst weer perspectief biedt.

Na de jaarvergadering is er een aantal wijzigingen doorgevoerd met een positieve instemming van onze leden, met als belangrijkste wijzigingen het in punten mindering brengen na het niet vlaggen en het beboeten van een niet aangemelde speler voor het spelen van de eerste wedstrijd. Bekijk het huishoudelijk regelement voor het seizoen op de site zodat er geen verwarring is tijdens het seizoen. Ook heb ik op de jaarvergadering mijn complimenten gegeven aan alle teams over het gedrag tijdens de wedstrijden in tegenstelling tot andere jaren. Er is sportief gestreden en hierdoor hoefden wij weinig straffen uit te delen. Ook hier zijn wij als bestuur erg blij mee en rekenen erop dat het dit seizoen weer zo zal gaan.

Verder hebben we dit jaar weer 1 heren team spelen in de KNVB-competitie en helaas geen dames teams meer.  Mochten er dames zijn die dit wel weer willen volgend jaar kunnen die zich uiteraard melden bij het bestuur.

Elk team ontvangt binnenkort de factuur van de teaminleg, welke voor de start van de competitie betaald moet worden en een spelerslijst met daarop de spelers zoals die het voorgaande seizoen bij ons bekend waren. Deze lijst dient voor het seizoen per mail retour gezonden te worden, zodat het bij de start van het seizoen compleet klaar ligt op de wedstrijdtafel. Uiteraard geldt dit ook voor de nieuwe teams. Op de eerste speelavond kan men eventuele wijzigingen nog doorgeven bij het wedstrijdsecretariaat. Gebeurt dit niet dan zal het bestuur minimaal 12 spelers in rekening brengen bij het bepalen van de spelerscontributie. Aanmeldingen van extra spelers gedurende het seizoen zullen bovenop de 12 spelers worden berekend. Aan de hand van de ingeleverde spelerslijst en eventueel later toegevoegde spelers wordt de verschuldigde spelerscontributie bepaald. De verschuldigde spelerscontributie (in 1 bedrag per team) dient voor 1 november per bank betaald te worden. Teams die hier niet aan voldoen, krijgen per speelavond 1 punt in mindering, tot een maximum van 3 punten.

Mede namens het bestuur wens ik jullie weer een sportief seizoen toe.
Evert Tolsma