• Home
  • Van de voorzitter

Van de voorzitter...

evert

Na de zomervakantie gaan we weer beginnen aan een nieuw zaalvoetbalseizoen 2017/2018 met een nieuwe voorzitter. Allereerst wil Ik Arjan bedanken voor de afgelopen 15 jaar voorzitterschap waarin hij alles goed had geregeld en zal ik proberen deze lijn voort te zetten.

Een nieuw seizoen waarin we de weg, die we vorig jaar in hebben gezet, gaan voortzetten. Dit houdt in dat we weer met 4 poules gaan beginnen met in totaal 41 team, helaas 2 teams minder dan afgelopen jaar. De hoofklasse, 1e en 2e klasse spelen met 10 teams en in de 3e klasse met één team meer. Hiermee spelen we weer een halve competitie tot aan de kerst. Daarna worden de teams op basis van de standen opnieuw ingedeeld in 1 poule van 6 en 5 van 7 teams waarmee we een hele competitie afwerken. Aan het einde van het seizoen zullen de prijzen dan weer verdeeld worden op basis van de eindstand na de 2e speelronde. Voor het begin van de 2e helft van het seizoen zullen we jullie informeren over de nieuwe indeling. Er zijn 2 teams die doorgaan onder een nieuwe sponsor naam en helaas hebben zich 7 teams afgemeld voor dit seizoen. Daar tegenover hebben zich er weer 6 nieuwe teams aangemeld om onze competitie weer glans te geven.

Op de jaarvergadering van afgelopen mei heeft Arjan een ieder op het hart gedrukt dat onze vereniging enkel en alleen bestaat uit vrijwilligers, zowel het bestuur en scheidsrechters als zaalwachten. Dit houdt in dat van een ieder verwacht wordt enige coulance te hebben voor deze mensen die allemaal voor jullie in het spier zijn en ervoor zorgen dat jullie met plezier kunnen voetballen. Wij willen dit ook heel graag voortzetten!. Afgelopen seizoen hebben zich enkele incidenten voorgedaan, zoals hard spel en verbaal geweld, wat we liever niet zien op en om het veld met als gevolg vele rode kaarten en dus schorsingen. Vele hiervan zijn aan het einde van de wedstrijden omdat spelbederf ook bestraft wordt met een kaart. Ik ga er dan ook van uit dat de teams de verantwoordelijkheid nemen en de spelers hierover informeren. Verder wil ik jullie wijzen op de site aangegeven spelregels welke bijna niet gewijzigd zijn op een enkel punt na. Dat zijn de strafmaatregelingen welke we vereenvoudigd hebben.

Elk team ontvangt binnenkort een spelerslijst met daarop de spelers zoals die het voorgaande seizoen bij ons bekend waren. Deze lijst dient op de eerste speelavond van het team, eventueel gewijzigd, ingeleverd te worden bij het wedstrijdsecretariaat. Gebeurt dit niet dan zal het bestuur minimaal 12 spelers in rekening brengen bij het bepalen van de spelerscontributie. Aanmeldingen van extra spelers gedurende het seizoen zullen bovenop de 12 spelers worden berekend. Aan de hand van de ingeleverde spelerslijst en eventueel later toegevoegde spelers wordt de verschuldigde spelerscontributie bepaald. De verschuldigde spelerscontributie per speler dient voor 1 november per bank betaald te worden. Teams die hier niet aan voldoen, krijgen per speelavond 1 punt in mindering, tot een maximum van 3 punten.

Ik wens alle teams een mooi maar vooral sportief seizoen toe!!

Met vriendelijke groet,

Evert Tolsma