• Home
  • Toernooi
  • Kersttoernooi

dr. Oetker wint kersttoernooi 2018

Waar dr. Oetker de laatste twee edities won van het kersttoernooi daar kon het woensdag 26-12-2018 de hattrick compleet maakte. Waar het de poulefase simpel wist te overleven daar moest het nog vier hordes nemen voor het de titel kon prolongeren.  Uiteindelijk gebeurde dit ook ten koste van TanQyou en hierdoor wist het voor de derde maal op rij het toernooi te winnen. Hieronder kun je lezen hoe de duels verliepen vanaf de kwartfinale.

Lees meer

dr. Oetker wint kersttoernooi 2017

kerst17a

kerst17b

kerst17c

 kerst17d

kerst17af

kerst17kf

kerst17hf

kerst17f

dr. Oetker wint kersttoernooi 2016

pouleA

pouleB

pouleC

pouleD

8Finale

4Finale

2Finale

Finale

A.B.Texel winnaar kersttoernooi 2015 na enerverend slot.

Evenals 2 jaar geleden is het zaalvoetbalteam van A.B.Texel gelukt om het traditionele kersttoernooi op haar naam te schrijven. Dit gebeurde na een enerverend slot tegen de finalist van het vorige jaar, namelijk Team Smikkelen uit Hallum. Beide teams hadden met overtuiging deze eindstrijd bereikt. Na het aftasten aan weerszijden kwam het duel pas in de tweede periode op gang. A.B.Texel nam het voortouw en kwam via snelle uitbraken op een schijnbaar beslissende 3-0 voorsprong. Het team uit Hallum toonde karakter en onder aanvoering van gangmaker Y. Reitsma werd in de laatste vier minuten de achterstand weggewerkt. Een verlenging volgde. Meteen in de eerste minuut hiervan was het A. Constancia die A.B. Texel naar de overwinning schoot. In de voorronde viel de uitschakeling van titelverdediger De Strûners F.C. het meest op. Ook de dramatische start van De Lange Plastics werd het team uit St. Anna Parochie in het verdere verloop fataal. Voor S.D.S. uit Oosterend kon de start met drie nederlagen nog worden gerepareerd.

In de finalewedstrijden tussen de 16 overgebleven teams waren het de latere finalisten die er duidelijk boven uit staken. Van de ploegen die in de reguliere competitie de ranglijst aanvoeren werd Keizer Autoschade vanaf de penaltystip verslagen en bood De Bogt fen Gune de latere winnaars goed tegenstand.

Eindstand; 1. A.B.Texel 2. Team Smikkelen Hallum 3 en 4 Schildersbedrijf v.d.Ploeg en Bogt fen Gune 5 t/m 8 Keizer Autoschade, Futsal Scharringa, Hiemstra Financiele Diensten en Fysio Rozengracht

poulea

pouleb

poulec

pouled

8e fin

4e fin

2e fin

finale

  • 1
  • 2

Laatste Nieuws