Handbal taferelen brengt tweede seizoenshelft ZVF zaalcompetitie op gang

De winterstop is voorbij en dus stond er afgelopen vrijdagavond 11-01-2019 weer een nieuwe speelronde op het programma. Iedereen begint weer van voor af aan en dus heeft een ieder weer genoeg kansen om zich te bewijzen. De ene zal gaan voor promotie en de andere weer voor handhaving of een top vijf klassering. Er was ingeval weer genoeg spanning te beleven en dus was er weer genoeg te noteren.

Lees meer

Wervelend competitieslot geeft de supporters een lach op het gezicht

Het laatste avondje van de ZVF zaalcompetitie was aangebroken. Het was een avondje om niet snel te vergeten. Er waren leuke en spannende duels te zien , maar ook wedstrijden en scores waarvan je dacht hoe is dit mogelijk ?  Waar er nog werd gestreden om promotie of degradatie daar werd er ook een nieuw record in de boeken gezet. Met 22 treffers in 40 minuten tijd werd er haast om de twee minuten gescoord!!  Er was dus reden genoeg om op het puntje van de banken te zitten en te juichen voor jou favoriet wanneer deze scoorde. Wil jij weten hoe jou team en de daarbij horende concurrenten hebben gepresteerd?  Dat kan door de stukjes van onderstaande wedstrijden te lezen.

Lees meer

SDV Projectbuilding  en TRES.nl houden zicht op titel naar onderling spektakelstuk

Waar afgelopen vrijdagavond 07-12-2018 de ene laatste speelronde op de rol stond, daar blijft de spanning in de verschillende competities tot het einde zichtbaar. De verschillen zijn klein en dus is er nog van alles mogelijk in deze leuke zaalcompetitie.  Zowel onderin de competities als bovenin is er van alles mogelijk en dat was ook wel te zien aan de wedstrijden binnen deze speelronde. Waarin de handballers niet verassen met doelpuntrijke duels daar doen de verschillende zaalvoetbalteams van ZVF dit wel. Echter levert dit ook veel leuke en mooie spanning op en dat zorgt ervoor dat het publiek de grote winnaar is. Wil jij weten hoe het afgelopen speelronde is gelopen met jou favoriete team? Lees dan hieronder verder en je weet heel snel hoe jou team en de concurrenten het gedaan hebben!!

Lees meer

Welgeschikt en Bouwbedrijf Haarsma Franeker werken aan kijkcijferrecord in sporttheater de Trije

Waar sommige ploegen weinig zicht meer hebben op een goede rangschikking daar moet de andere juist strijden om een goede positie. Van laag naar hoog en van hoog naar laag, daar zit bij enkele ploegen nog de emotie om punten te pakken. Maar al heb je niet echt meer een doel om ergens voor te strijden dan vindt je vaak een nieuw doel waardoor je toch wilt presteren. Een koploper verslaan, een score boven de tien halen , derde worden in plaats van vierde worden, topscorer worden of toch het kijkcijferrecord verbreken. Het kan allemaal bij de ZVF zaalcompetitie en zo ook afgelopen vrijdagavond. Wil jij weten wie wat heeft gedaan en op welke manier? Lees dan hieronder verder.

Lees meer

Nummer laatst van Dellen bellen in een doelpuntrijk schouwspel langs nummer drie Freedom Energy   

Waar het in de ene poule beslist lijkt te wezen daar is het in de andere poule spannender dan ooit. Zowel bovenin als onderin gebeurt en van alles in zulke gevallen zie je niet alles aankomen. Dit maakt het spelletje ook mooi want de bal is rond en dus is er van alles mogelijk. Zo bleek ook afgelopen vrijdagavond maar weer eens. De ene stelde teleur en vergaf een mooie uitgangspositie en de andere klauterde uit het lage dal omhoog. Hieronder is te lezen wie welke stappen heeft gemaakt en op welke manier dat is gegaan.

Lees meer

Laatste Nieuws