Moto Delicato in attractieve wedstrijd onderuit tegen uitlopende Keizer Autoschade

20181207 AWA5784

Waar het einde van de competitie in het vizier ligt daar  worden de prijzen zo langzamerhand verdeeld. Dit betekent dat de spanning steeds meer toeneemt en dat is ook te zien in de beleving van de wedstrijden. Waar er in de ene wedstrijd weinig gescoord werd daar werd er in een andere wedstrijd een record gebroken. Het meeste aantal doelpunten in één wedstrijd in dit seizoen. Het seizoen loopt dus ten einde maar de scherpte is zeker nog aanwezig bij de matadoren in het zaaltje. 

Lees meer

Braak Financiële Diensten en Welgeschikt wisselen stuivertje na ongekende twaalf klapper

20181207 AWA5768

Met 95 doelpunten in deze speelronde was het een effectieve avond in sporthal de Trije. De meeste poules lopen richting de eindrondes en dus beloven het nog enkele spannende weken te worden. Waar de ene goede zaken deed daar verspeelde de andere weer dure punten. Sommige ploegen spelen nog om alles en de andere speelt weer om niks. Reden te meer om kijken hoe jou favoriet het gedaan heeft en wat dat betekent voor de aankomende weken.

Lees meer

Sportcafé de Trije verspeelt koppositie in laatste seconden van de wedstrijd

20181207 AWA5736.

In deze speelronde stonden er verschillende interessante duels op de planning. Waar sommige ploegen krakers hadden om de bovenste plekken, daar speelde de ander een kraker om uit de gevarenzone te komen. Waar je soms dacht dat de favoriete ploegen hun werk simpel zouden klaren, daar zorgde de andere weer voor een daverende move. Je moet ingeval altijd scherp blijven tot aan de laatste minuut of zelfs seconde en daar kunnen een aantal ploegen na vanavond over mee praten. Genoeg reden dus om te kijken wat jou favoriet en hun concurrenten gedaan hebben!

Lees meer

Topper tussen Sportcafé de Trije en Royal Steensma in balans waardoor titelrace volledig open blijft

20181207 AWA5733

Met de competitie op de helft kun je spreken van een spannende periode. Waar het ene team een slag heeft geslagen in de strijd om de titel of de onderste plekken, daar blijft het in de andere poules hartstikke spannend. Zo ook in de eerste klasse waar de topper tussen Sportcafé de Trije en Royal Steensma eindigde in een spannende 3-3 eindstand. Hierdoor blijven de nummers één en twee op gelijke hoogte staan en komen de achtervolgers dichterbij. Hieronder lees je ingeval hoe alles is verlopen en welke ploegen er goede en minder goede zaken hebben gedaan.

Lees meer

Keizer Autoschade doet aanval op nieuwe records na monsterzege op Freedom Energy

20181207 AWA5707

Waar de competitie haast op de helft is daar beginnen de eerste contouren van de competities zichtbaar te worden. Zo kun je een beetje nagaan wie in de onderste regionen eindigen en welke ploegen er zullen meedoen om de titel. Ondanks deze zichtbare contouren blijft de spanning in deze fase van de competitie zichtbaar hoog. Wil jij weten hoe jou favoriete team er voor staat en welke zaken zij afgelopen speelronde gedaan hebben? Lees het hieronder.

Lees meer

Laatste Nieuws