Titel Bowling Bloemketerp, The Phone House en Ulenburg Adviseurs

Er moesten op de laatste competitieavond van de Visual Reklame competitie nog verschillende beslissingen vallen. In de hoofdklasse was de 5-3 winst van Bowling Bloemketerp op Cafe De Harmonie voldoende voor de titel. De ruime winst van Lovis Design bleek niet voldoende in deze spannende finale. In deze klasse was er degradatie voor Cafe De Harmonie en Herberg de Bogt. Ook in de eerste klasse was het spannend. The Phone House startte t.o.v. concurrent Sportcentrum Shape met een gelijk aantal punten, maar het doelgemiddelde was aanmerkelijk beter. Na een overweldigende 0-11 op SaabW./Black Horse bleef men het eveneens winnende Shape ruimschoots voor. Expert Franeker verdwijnt na een ruime nederlaag tegen Rijschool v.d.Harst uit deze klasse. In de derde klasse leek de titel voor Ulenburgh Adviseurs een gemakkelijke klus. Het team had drie punten voorsprong met daarnaast een aanzienlijk beter doelgemiddelde dan de concurrenten Hanzedruk Bolsward en Regina's Lingerie. Het vooruitzicht naar de titel had een verlammende uitwerking op de Adviseurs, want tegenstander Scharringa stond snel op een 0-4 voorsprong waardoor de schade op het einde na veel pijn en moeite beperkt bleef tot een 3-8 nederlaag. Hanzedruk kon beter met de spanning omgaan en won met 12-1 van Elektrokoopjes. Na wat telwerk kwam Hanzedruk twee treffers te kort en kon coach speler Bert Geilenkirchen met enige trots de beker mee naar Dronrijp nemen. Al was het een dubbeltje op zijn kant, hij had dit resultaat bij de aanvang van de competitie niet verwacht. De topschutters per klasse waren; hoofdklasse T. Hoekstra Steensma F.I. met 25 doelpunten, eerste klasse H. Timmermans Sportcentrum Shape met 32 doelpunten, tweede klasse F.J. Pander Offinga Kappers 27 doelpunten, derde klasse H. Voordewind 33 doelpunten, vierde klasse J. Soolsma 31 doelpunten.

Lees meer: Titel Bowling Bloemketerp, The Phone House en Ulenburg Adviseurs

De Tap kampioen vierde klasse. Fitnesscentrum C.C.M. kijkt voorruit.

In de vierde klasse van de Visual Reklame competitie ging de titel eerder dan verwacht naar De Tap. Zelf had het veel moeite met de routiniers van W.I.K. wat leidde tot 1-1, maar concurrent Happy Boys ging niet geheel onverwachts ten onder tegen het de laatste tijd uitstekend opererende H.B.M. Het werd maar liefst 5-2. Fitnesscentrum C.C.M. moest als nieuwkomer dit jaar veel leergeld betalen. Het eindigt in deze laagste klasse met nog een wedstrijd voor de boeg definitief op de laatste plaats. Het team kijkt nu al uit naar het nieuwe seizoen waar het versterkt terug zal komen. In de hoofdklasse lijkt Bowling Bloemketerp op weg naar de titel. Het won overtuigend van het lastige Bouwbedrijf Bruinsma en staat 2 punten voor op Lovis Design. In de eerste klasse wonnen de beide koplopers The Phone House en Shape. De teams staan in punten nog steeds gelijk, maar The Phone House heeft op grond van het doelsaldo de beste papieren. In de tweede klasse ook al volop spanning. Regina Lingerie en Hanzedruk Bolsward kunnen het koploper Ulenburgh Adviseurs nog lastig maken in de strijd om de hoogste eer. Voor Bouwbedrijf Scharringa is er nog een promotieplaats te verdienen. In de derde klasse zijn met de promotie van Eco Protecta alle beslissingen gevallen.

Lees meer: De Tap kampioen vierde klasse. Fitnesscentrum C.C.M. kijkt voorruit.

G.Pars Graanhandel bedwingt Strikwerda. Elektrokoopjes.nl. moeizaam naar winst.

Nu het einde nadert van de Visual Reklame competitie zijn er teams die naar het einde verlangen. Een goed voorbeeld hiervan was het duel in de tweede klasse tussen Elektrokoopjes.nl en Sportcafe de Trije. Elektrokoopjes kwam tot een moeizame 4-3. Voor het puntloze Sportcafe de Trije was dit geen onverdienstelijk resultaat. In de hoofdklasse bleef het verschil bovenin gelijk. Lovis Design won overigens met veel moeite van Cafe De Harmonie en Bowling Bloemketerp behoud de beste papieren na een 2-5 zege op Autowascentrum Dijkstra. Onderin gaat de strijd om degradatie tussen v.Dellen Bellen, Herberg de Bogt en Cafe De Harmonie. In de eerste klasse maakte Sportcentrum Shape geen fout door Bouwbedrijf v.Marrum te verslaan, 0-4. Ook hier onderin volop spanning. Voor degradatie komen nog in aanmerking Rijschool v.d.Harst, het verrassend winnende The Dance Factory, Bouwbedrijf v.Marrum en Expert Franeker. In de tweede klasse werd de spanning ook opgevoerd. De nieuwe koploper is Ulenburgh Adviseurs. Het team is aan een geweldige opmars bezig en heeft de beste kansen op de titel. De overige teams die nog in aanmerking komen voor de prijzen zijn Regina's Lingerie, Hanzedruk Bolsward dat opnieuw punten verspeelde en Bouwbedrijf Scharringa. In de derde klasse zorgde Pars Graanhandel voor een verrassing door het de laatste tijd goed spelende Autobedrijf Strikwerda te bedwingen, 2-2.

Lees meer: G.Pars Graanhandel bedwingt Strikwerda. Elektrokoopjes.nl. moeizaam naar winst.

Titel voor Pluimveeservice Smeding. Cafe De Harmonie geeft het nog niet op.

In de derde klasse van de Visual Reklame competitie was het Pluimveeservice Smeding die als eerste de titel binnen haalde. Het won van Techniservice Tijsma op de manier zoals het team al het gehele jaar bezig is, namelijk vrij gemakkelijk, uitslag 1-4. De hoofdklasse gaat na de resultaten van afgelopen vrijdag een spannende slotfase tegemoet. Bowling Bloemketerp won eenvoudig van Steensma en koploper Lovis Design struikelde na een geweldige strijd over Martens Vis, 2-1. Hier is dus nog niets beslist, al heeft Bowling Bloemketerp plotseling de beste uitgangspositie. Onderin in deze hoogste klasse lijkt het doek voor Herberg de Bogt gevallen na een ongelukkige nederlaag tegen Bouwbedrijf Bruinsma. Cafe De Harmonie geeft zich nog niet gewonnen. Het won overtuigend van het steeds verder wegzakkende v.Dellen Bellen. In de eerste klasse veranderde er weinig, al was de overwinning van Phone House overtuigender dan die van concurrent Shape. Voor de degradatieplaats komen in deze klasse nog vier teams in aanmerking, namelijk Rijschool v.d.Harst, Bouwbedrijf v.Marrum, Expert Franeker en The Dance Factory. In de tweede klasse bewees koploper Hanzedruk zich een slechte dienst door een onnodig gelijk spel tegen Keizer Autoschade. Het gevolg hiervan is dat Ulenburgh met minder verliespunten nu de beste kansen heeft. In de vierde klasse moest koploper De Tap tegen een goed spelend H.B.M. halverwege de tweede periode nog een 3-1 achterstand wegwerken om tenslotte de eindigen bij een geflatteerde 3-6.

Lees meer: Titel voor Pluimveeservice Smeding. Cafe De Harmonie geeft het nog niet op.

Keizer Autoschade, Braak Fin.Diensten en Zuidema Scheepsbouw leiden verlies.

Keizer Autoschade was afgelopen vrijdagavond niet opgewassen tegen het sterke Ulenburgh Adviseurs. Voor Ulenburgh was het een uitstekende avond, want concurrent Regina's Lingerie verloor met 3-4 van Snackhouse. In deze tweede klasse is nog van alles mogelijk met Hanzedruk, Regina, Scharringa en Ulenburgh binnen enkele punten. In de hoofdklasse is de spanning volledig terug nu Bowling Bloemketerp de uitermate spannende topper tegen Lovis Design winnend afsloot, 1-2. In de eerste klasse maakten The Phone House en Shape geen fout. Phone House had weinig moeite met Pannendekkers, maar Shape kwam moeizaam langs Expert Franeker, 0-2. In de derde klasse kan Pluimveeservice Smeding vrijdag de titel al pakken De volledige concurrentie faalde opnieuw. Voor Braak Financiele Diensten lijkt na ruim verlies een promotieplaats. Niet meer haalbaar.Deze strijd zal gaan tussen Eco Protecta, Cafe De Posthoorn en Techniservice Tijsma. Is de vierde klasse tenslotte hetzelfde beeld als de laatste weken. De Tap wint moeiteloos en Happy Boys volgt, maar heeft hier meer problemen mee. Deze maal was Zuidema Scheepsbouw een lastige tegenstander, 5-3. Voor aanstaande vrijdag staat het interessante treffen Lovis Design-Martens Vis op het programma. Lovis heeft namelijk nog wat goed te maken na de grote nederlaag in het eerdere duel. Aanvang wedstrijd 22.10 uur.

Lees meer: Keizer Autoschade, Braak Fin.Diensten en Zuidema Scheepsbouw leiden verlies.

 • Herenkapsalon Galema
 • X-lent for you Webdesign | Fotografie | Solial Media | Design
 • kunststofvloeren-nederland
 • SDV Keukens en meer
 • Bakkerij Siesling Franeker
 • Seerden Sportprijzen
 • Autobedrijf Haitsma
 • Brasserie de Stadstuin
 • Regts IJzerwaren
 • Zijlstra Beroepskleding
 • FYNN Fisio
 • De Stadsherberg
 • Brander
 • van der Woude Fietsspecialist
 • Dikland installatie-techniek
 • Slagerij Terpstra
 • Cafetaria Frölich
 • Pepe Evenementenservice
 • Tankshop Franeker
 • Jelle Burggraaaff Bouw
 • arrix
 • Asbestwatnu
 • Boelie
 • Primera Haisma
 • Bijlsma Schilderwerken
 • visual reklame
 • Heide
 • Tapperij 't Noord
 • Rin-tec
 • Keizer Autoschade
 • Froonacker
Copyright © 2021 ZVF | ontwerp AltijdON