Bogt fen Gune, Autobedrijf Strikwerda, Apenmeeuw F.C. en Schroevenkopen.nl besluiten met titel. Fair Play Cup voor Autobedrijf Haitsma.

 AWA8175

Het was op deze laatste avond van de zaalvoetbalcompetitie nog behoorlijk spannend. Zo moesten in vier klassen nog beslissingen vallen omtrent het kampioenschap. In de hoofdklasse was het tenslotte De Bogt fen Gune die na een spannende eindfase aan het langste eind trok. Het moest aantreden tegen Royal Steensma en op het naastgelegen veld ging concurrent Keizer Autoschade de strijd aan met het lastige Autobedrijf Haitsma. De Bogt startte met een punt meer maar moest wel winnen, anders waren er kansen voor Keizer. Royal Steensma kwam snel op voorsprong en toen Keizer hetzelfde deed op het andere veld leek een verrassing ontknoping tot de mogelijkheden. De Bogt kwam langzaam op gang, maakte gelijk en pakte in het laatste gedeelte van de strijd de overwinning en de titel. Dat Keizer zich in de slotfase nog verkeek op de veerkracht van een prima spelend Autobedrijf Haitsma was toen al niet meer van belang. In de eerste klasse moest de kampioen komen uit de wedstrijd Coop Tolsma en Autobedrijf Strikwerda. Strikwerda toonde zich hier duidelijk de sterkste en werd de verrassende nummer één in een klasse waarin de krachtsverhoudingen uiterst gering waren. In de derde klasse kwam Apenmeeuw F.C. met hangen en wurmen over de eindstreep. Het lukte al enkele weken niet om de benodigde punten binnen te halen. Ook nu was er geen winst, maar concurrent Rintec verloor eveneens en was op doelsaldo ook al kansloos. In de vijfde klasse was het niet verrassend dat Schroevenkopen.nl de titel pakte omdat het moest aantreden tegen het nog puntloze Engineeringsburo Zuidema. Het werd tenslotte 7-1. Verder leverde Autobedrijf Haitsma een unieke prestatie door het behalen van de Fair Play Cup na een foutloos traject. Tweede en derde werden Zijlstra Beroepskleding en Stadsherberg catering. De topscorer van het afgelopen seizoen werd Joël Rooij van Zandstra & v.d.Meer met 53 treffers. Tweede werd Tseard Boorsma van Moto Delicato met 46 treffers, derde Friso van Eyck met 41 treffers en vierde Sander Hoekstra met 40 treffers.

Lees meer: Bogt fen Gune, Autobedrijf Strikwerda, Apenmeeuw F.C. en Schroevenkopen.nl besluiten met titel....

Titels voor Bosma Timmerwerken en Zandstra & v.d.Meer. Spannend slot in hoofdklasse en eerste klasse.

 AWA6449

Met nog een enkele competitie ronde voor de boeg zijn er nog slechts twee kampioenen bekend. In de tweede klasse was het al enige weken bekend dat de titel bij het Harlinger Bosma Timmerwerken terecht zou komen. De 5-3 winst op Huhtamaki was voldoende om het volgend seizoen in de hoofdklasse te gaan proberen. In de vierde klasse ging de titel naar Zandstra & v.d.Meer. Dit jonge team bereikte dit na winst in een doelpuntrijk duel tegen Lybo.

Er staat in de laatste competitie ronde voor veel teams nog wel wat op het spel. In de hoofdklasse moet de beslissing tussen Bogt fen Gune en Keizer Autoschade vallen in de wedstrijden tussen Steensma – Bogt fen Gune en Autobedrijf Haitsma-Keizer Autoschade. Bij winst is Bogt fen Gune algemeen zaalvoetbalkampioen, maar de strijd is hier zeker nog niet gestreden. In de eerste klasse moet het onderlinge duel tussen Coop Tolsma en Autobedrijf Strikwerda de kampioen opleveren en onderin is er degradatie voor de verliezer van het duel R.E.S. – Syperda Verhuur. In de derde klasse kan Apenmeeuw de titel bijna niet ontgaan of het moet al met grote cijfers verliezen en in de vijfde klasse lijkt de titel met promotie weggelegd voor Schroevenkopen.nl

 

Lees meer: Titels voor Bosma Timmerwerken en Zandstra & v.d.Meer. Spannend slot in hoofdklasse en eerste...

Kampioenen nog niet bekend. Favorieten laten het volledig afweten.

 AWA6379

Met nog twee speelronden voor de boeg zijn nog steeds geen kampioenen bekend. De teams die afgelopen vrijdag de mogelijkheid hiervoor hadden lieten het volledig afweten. In de hoofdklasse was dit niet het geval. De winnaar van de topper tussen Keizer Autoschade en De Bogt fen Gune zette wel een flinke stap in die richting. Keizer was favoriet omdat het de laatste tijd met meer overtuiging de winst binnen haalde t.o.v. De Bogt. Het werd een spannend duel met een verrassende winnaar, namelijk De Bogt, eindstand 3-4. In de eerste klasse had Autobedrijf Strikwerda goede zaken kunnen doen omdat concurrent Moto Delicato opnieuw verloor. Het verslikte zich echter in het onberekenbare Syperda Verhuur. Coop Tolsma doet nu plotseling ook weer mee in de strijd om de bovenste plaats. In de tweede klasse ging het bij koploper Bosma Timmerwerken ook volledig mis. Het had aan een enkel punt genoeg voor de titel, maar het verloor van het tegen degradatie vechtende Grand Cafe De Doelen. In de derde klasse moest Apenmeeuw het kampioensfeest ook uitstellen na verlies tegen Rintec en hetzelfde verhaal geldt in de vierde klasse voor Zandstra & v.d.Meer na verlies tegen Sportcentrum Shape. In de vijfde klasse tenslotte lijkt de titelstrijd zich te beperken tot Sannes & Voorintholt en Schroevenkopen.nl nu Zwart Machines niet voorbij het lastige SDV Projectbuilding kon komen.

Lees meer: Kampioenen nog niet bekend. Favorieten laten het volledig afweten.

Bouwbedrijf Scharringa zet opmars voort. Sportcentrum Shape volledig van slag.

 AWA6359

Vrijdag aanstaande gaan ongetwijfeld de eerste beslissingen vallen. In de hoofdklasse staat de topper tussen Keizer Autoschade en Bogt fen Gune op het programma al zal de winnaar de beslissing nog niet forceren. In de eerste klasse kreeg het zelfvertrouwen van Moto Delicato een geweldige deuk door het verlies in de topper tegen Autobedrijf Strikwerda. Hier ligt de strijd nog geheel open. In de tweede klasse is winst vrijdag voor Bosma Timmerwerken voldoende voor de titel. In de derde klasse geldt hetzelfde voor Apenmeeuw, al moet er dan wel afgerekend worden met het lastige Rintec. In de vierde klasse is Zandstra & v.d.Meer dicht bij de titel. Dit kan ook vrijdag a.s. al zijn, maar dit kan alleen wanneer Stadsherberg catering punten laat liggen tegen het de laatste tijd goed spelende Bouwbedrijf Scharringa. In deze klasse is Sportcentrum Shape volledig van slag en kan de derde plaats, welke recht geeft op promotie, bijna wel vergeten. Het opnieuw winnende Scharringa heeft deze plaats stevig in handen.In de vijfde klasse werd de wedstrijd tussen koploper Bloemketerp en Sannes & Voorintholt bij een 2-1 stand voortijdig onderbroken wegens een blessure van een Bloemketerp speler. Het wordt hier voor wat betreft de bovenste plaats niet overzichtelijker door. Het winnende Zwart Machines en Schroevenkopen.nl hebben met een gelijk aantal punten nu de beste papieren.

Lees meer: Bouwbedrijf Scharringa zet opmars voort. Sportcentrum Shape volledig van slag.

Autobedrijf Strikwerda blijft verrassen. Sportcafe De Trije volledig van slag. Sannes & Voorintholt wint topper in de vijfde klasse.

 AWA6340

De competitie is zo langzamerhand in een beslissende fase terecht gekomen. Er kunnen nu al vast conclusies worden getrokken na de behaalde resultaten voor wat betreft de titelstrijd en omtrent de degradatie.. In de hoofdklasse is al veel duidelijk. De strijd om de titel gaat tussen De Bogt fen Gune en Keizer Autoschade. Over twee weken is de onderlinge confrontatie. Onderin is De Strûners F.C. reeds gedegradeerd. In de eerste klasse heeft Moto Delicato alleen nog wat te duchten van het verrassende Autobedrijf Strikwerda. Deze maal won de koploper met dubbele cijfers van het volledig van slag zijnde Sportcafe De Trije. Door de winst van Salarisburosport op Superda Verhuur is het in deze klasse onderin uitermate spannend. In de tweede klasse is Bosma Timmerwerken superieur en lijkt klaar voor de titel. Onderin deed Grand Cafe De Doelen goede zaken met winst op Rijschool Posseth. Hierdoor is Horeca de Trije op de onderste plaats terecht gekomen. In de derde klasse gaat Apenmeeuw ruimschoots op kop en onderin verliest Sytsma Noord de aansluiting met de concurrentie na een nieuwe nederlaag. In de vierde klasse won Zandstra & v.d.Meer met dubbele cijfers waardoor achtervolger Stadsherberg catering niet dichter bij kon komen. In de vijfde klasse was er een heuse topper, namelijk tussen Sannes & Voorintholt en Schroevenkopen.nl. Na een spannend duel ging de winst naar S. & V.

Lees meer: Autobedrijf Strikwerda blijft verrassen. Sportcafe De Trije volledig van slag. Sannes &...

 • Tankshop Franeker
 • Asbestwatnu
 • Seerden Sportprijzen
 • FYNN Fisio
 • Zijlstra Beroepskleding
 • Keizer Autoschade
 • Slagerij Terpstra
 • visual reklame
 • Heide
 • Cafetaria Frölich
 • Dikland installatie-techniek
 • De Stadsherberg
 • Tapperij 't Noord
 • arrix
 • Bijlsma Schilderwerken
 • Brander
 • kunststofvloeren-nederland
 • Autobedrijf Haitsma
 • SDV Keukens en meer
 • X-lent for you Webdesign | Fotografie | Solial Media | Design
 • Primera Haisma
 • van der Woude Fietsspecialist
 • Boelie
 • Brasserie de Stadstuin
 • Rin-tec
 • Regts IJzerwaren
 • Bakkerij Siesling Franeker
 • Jelle Burggraaaff Bouw
 • Pepe Evenementenservice
 • Herenkapsalon Galema
 • Froonacker
Copyright © 2021 ZVF | ontwerp AltijdON