Dikland installatie techniek met ware ommekeer langs Roosma schilders 

Een nieuw seizoen en dus weer nieuwe kansen op de prijzen! Wie kan er dit seizoen boven zichzelf uitstijgen en de beker in ontvangst nemen? Maar ook de strijd om degradatie zal weer spannend worden want alle ploegen zullen weinig voor elkaar onder doen. Dat bleek ook wel heden avond waarin weer leuke potjes op het programma stonden. Dus lees wat jou favoriet gedaan heeft en achterhaal waar zij nu op de ranglijst staan!

Hoofdklasse

Welgeschikt – Vynx Records 1-2

Voor beide ploegen een mooie start in de hoofdklasse en dus wouden beide ploegen gelijk laten zien wat het waard was in deze klasse. Daardoor werd er een leuke wedstrijd verwacht want beide ploegen deden op papier weinig voor elkaar onder. Dat bleek ook wel in de wedstrijd zelf want beide ploegen boden elkaar goed weerstand en daardoor werd het een open wedstrijd waarin beide ploegen de aanval zochten. Uiteindelijk werd het 0-1 middels een penalty van Tjitte Sijbesma en daarmee bracht hij de gasten op voorsprong. Maar ondanks de achterstand bleef de thuisploeg goed in de wedstrijd. En dat werd uiteindelijk beloond want het was Luke Glas die de bal strak in de hoek wist te schieten en daarmee werd het 1-1. Hiermee was alles weer in evenwicht en dus zou het spannend blijven tot de laatste minuut. En dan is daar een eigen doelpunt van de thuisploeg en dat leidde tot een 1-2 tussenstand. Beide ploegen gingen hierna opzoek naar meer maar dit kwam er niet meer en dus eindigde dit duel in een minimale overwinning voor de gasten.

Sportcafé de Trije – Zijlstra Beroepskleding 5-1

Vandaag twee teams tegenover elkaar die de klappen van de zweep wel kennen in deze competitie en dus was het afwachten wie het beste uit de startblokken zou komen.  Al snel bleek dat de thuisploeg de bovenliggende partij was en dat leidde al snel tot de openingstreffer van Gerlof Dijkstra die de bal strak in de hoek wist te werken 1-0.  Diezelfde Gerlof Dijkstra verdubbelde even later ook nog de scoren door de bal over de doelman te stiften en daarmee tekende hij voor de 2-0. Hiermee was het gaatje geslagen en daarmee moesten de gasten in de achtervolging gaan. Dat gebeurde ook wel maar daarmee kon niet voorkomen worden dat de 3-0 een feit werd. Het was Marco de Groot die de bal simpel kon binnen tikken en daarmee tekende hij voor een ruime voorsprong.  Maar ondanks deze achterstand bleven de gasten erin geloven en dat werd uiteindelijk ook beloond. Het was Wessel die de bal strak tegen de touwen wist te werken en daarmee tekende hij voor de 3-1. De aansluiting was er maar meer dan dit zou er niet komen want hierna was het tweemaal Karst Hannema die wist te scoren en daarmee tilde hij de stand naar 5-1. Hiermee was de wedstrijd wel gespeeld en dus was de vraag alleen nog hoeveel word het? Gescoord werd er uiteindelijk niet meer en dus wist de thuisploeg de eerste drie punten binnen te halen.

Eerste klasse

Res Automotive – Autobedrijf Strikwerda 1-1

De namen van de teams zijn nieuw maar de namen in de selecties zijn zeer bekend. En dus beloofde het op voorhand een leuke wedstrijd te gaan worden. Leuk werd het zeker want beide ploegen deden inderdaad weinig voor elkaar onder. Beide ploegen kregen mogelijkheden om te scoren maar de geboden mogelijkheden werden niet omgezet in doelpunten en dus werd de ruststand bepaald op 0-0. En dus moest het gaan gebeuren in de tweede helft en dus konden de supporters er eens goed voor gaan zitten. Leuk werd het zeker en doelpunten zouden er zeker gaan vallen. Het was namelijk al snel Niels Strikwerda die bal ontving en na een goede actie over links wist hij de bal in de verre hoek te schieten 0-1. Daarmee was het bal geopend en dus moest de thuisploeg in de achtervolging gaan. Deze achtervolgingsdrang werd uiteindelijk ook beloond want het was Norby Nagy die de bal in het midden van het veld ontving waarna zijn schot strak eindigde in de rechterhoek 1-1. Hierna gingen beide ploegen opzoek naar meer en de kansen daarop kwamen er ook zeker. Doelpunten vielen er echter niet meer en dus eindigde dit duel in een gelijkspel.

Royal Steensma – Rijschool Posseth  5-3

Een duel tussen twee ploegen die het vorige seizoen verschillend af sloten. En dus waren beide ploegen gebrand op een goede start van het nieuwe seizoen.  En die gretigheid was vanaf minuut één gelijk te zien want beide ploegen begonnen fanatiek. Uiteindelijk was het Marwin Tolsma die het bal opende en daarmee tekende hij voor de 1-0. Dit doelpunt gaf een goede flow en deze flow leidde al snel tot de volgende treffer van de wedstrijd. Het was Bauke Tjalle Anema die een diepe bal mee nam waarna hij beheerst wist raak te schieten en daarmee verdubbelde hij de score naar 2-0. Maar ondanks dat bleven de mannen van Posseth prima mee voetballen en dat werd uiteindelijk ook beloond met de aansluitingstreffer van Sander Hoekstra die de bal vanaf de zijkant in de verre hoek wist te schieten 2-1. De spanning was weer terug en dus was er weer van alles mogelijk. Maar dan is daar Jorrit Tolsma met een harde punter en deze werd nog van richting veranderd waardoor deze alsnog binnen viel 3-1. Maar de gasten gaven niet op en kregen mogelijkheden op de aansluitingstreffer. Uiteindelijk viel deze ook want het was Leon Wever met een goed geplaatst schot in de hoek en daarmee tekende hij voor de 3-2. En zo bleef het een leuke wedstrijd om te zien en dus kon het beide kanten op vallen. Helemaal als een corner strak voor het doel komt en de bal van dichtbij kan worden binnen gewerkt door Bas v/d Sluis en daarmee bracht hij de stand in evenwicht 3-3.  In de slotfase gingen beide ploegen opzoek naar de overwinning en dus werd het open aan beide kanten van het veld. Uiteindelijk wist Marwin Tolsma hiervan te profiteren want hij kreeg de bal goed aangespeeld waarna hij de bal in het lege doel wist te schuiven 4-3. Posseth moest dus nog een keer aanzetten maar veel mocht het niet helpen want middels een eigen doelpunt werd de stand naar 5-3 getild en dat bleek uiteindelijk ook de eindstand te wezen.

Keizer Autoschade – Bouwbedrijf Hiemstra 2-5

Een duel tussen twee teams die op papier weinig voor elkaar onder zouden moeten doen. En dat bleek ook al gauw in de wedstrijd. Het was een gelijk opgaande wedstrijd waarin beide ploegen de aanval vol zochten. Na een goede diepe bal kwam de bal terecht bij Rick Koning en deze wist 1 op 1 met de keeper rustig te blijven en schoot de bal hard binnen 1-0.  Maar ondanks deze score bleven de gasten zoeken naar ook die eerste treffer en deze kwam er uiteindelijk ook. Na een mooie actie over de linkerkant van het veld was het Rick die wist raak te prikken en daarmee tekende hij voor een 1-1 ruststand. In de tweede helft moest dus het verschil gemaakt worden en dus konden de supporters er goed voor gaan zitten. De volgende treffer was al snel een feit. Het is wederom Rick die aan de bal kwam en hij schoot de bal van afstand strak binnen 1-2.  Dit doelpunt deed het goed want de gasten leefde op en middels een goede snelle aanval kwam de bal terecht bij Johan en deze wist daar wel raad mee en hij schoof de bal beheerst binnen 1-3. Het gaatje was geslagen en dus moest Keizer in de achtervolging gaan. Dit deed het ook zeker en mogelijkheden kwamen er ook maar doelpunten vielen er niet. Uiteindelijk was er weer een mooie aanval over verschillende schijven en wederom was het Rick die de treffer over haalde en daarmee tekende hij voor de 1-4. De wedstrijd leek hiermee wel gespeeld te wezen en dus leken de drie punten binnen te wezen. Helemaal als een goede diepe bal terecht komt bij Rick en ook deze keer bleef hij rustig en daarmee tekende hij voor de 1-5. Het slotakkoord was er uiteindelijk voor de thuisploeg want Mike kreeg de bal aangespeeld na goed samenspel waarna hij de trekker wist over te halen en daarmee tekende hij voor een 2-5 eindstand.

Tweede klasse

SDV Keukens en meer – WR Unit 0-5

Een wedstrijd tussen twee ploegen die voldoende voetballende kwaliteiten hebben en dus beloofde het op voorhand een spannende wedstrijd te gaan worden. En spannend werd het zeker want beide ploegen zochten gelijk de aanval en hierdoor werd het een open eerste helft. Uiteindelijk zou er in dit deel maar eenmaal gescoord worden en wel door Rene de Haan die de bal vanaf de linkerkant in het doel zag eindigen 0-1. Met deze stand zou er ook gerust worden en dus moest de thuisploeg in het tweede gedeelte meer komen. Echter zou het niet de wedstrijd van de thuisploeg worden maar wel de wedstrijd van Rene de Haan. De Haan zette namelijk een goede actie in over de rechterzijde van het veld waarna zijn schot eindigde in de verre hoek 0-2. Hiermee was het gaatje geslagen en deze werd niet veel later nog groter. Wederom zette Rene de Haan een actie in waarna hij de bal simpel in het open doel wist te leggen 0-3. Hiermee was de wedstrijd wel gespeeld al was het alleen nog de vraag hoe hoog gaat de score uitvallen. Uiteindelijk wisten de gasten in de slotfase nog tweemaal te scoren en dat gebeurde middels twee doelpunten in de verre hoek van Rene de Haan en daarmee bepaalde hij de eindstand op 0-5.

Dikland installatie techniek – Roosma schilders  4-3

Beide ploegen waren gebrand op een goed resultaat en dus gingen zij met veel goede moed het veld op. Het werd ook gelijk een leuke en open wedstrijd waarin het beide kanten op kon vallen. Uiteindelijk werd de score dan ook snel geopend. Het was Wesley met een goede actie waarna zijn schot eindigde in de verre hoek 1-0. De ban was gebroken en dus moesten de mannen van Roosma in de achtervolging gaan. Dat gebeurde uiteindelijk ook en met resultaat. De bal kwam voor de voeten van Jordi terecht en deze kon de bal simpel binnen tikken 1-1. Daarmee was de stand weer in evenwicht al duurde het niet lang voordat de volgende treffer een feit was. De bal kwam voor de voeten terecht van Elmer en deze kon de bal simpel binnen tikken 1-2. Diezelfde Elmer bleek scherp te wezen want met een goed strak schot in de korte hoek tekende hij voor de 1-3. Maar ondanks deze achterstand bleef de thuisploeg goed voetballen en uiteindelijk leidde dit zelfs tot de aansluitingstreffer. Wesley kwam aan de bal en met een kiezelhard schot door het midden van het doel liet hij de doelman kansloos achter 2-3. Alles was weer mogelijk en dus beloofde het een spannende slotfase te gaan worden. Spannend werd het zeker want niet veel later was het Patrick die een strak schot loste en deze eindigde strak in de hoek 3-3. Beide ploegen gingen hierna opzoek naar meer en uiteindelijk kwam dat meer er ook. De bal kwam namelijk voor de voeten van Randy terecht en deze kon de bal simpel binnen tikken en daarmee tekende hij voor de 4-3. Nu moesten de gasten weer in de achtervolging gaan maar uiteindelijk zou er in dit duel niet meer gescoord worden en dus behaalde de thuisploeg een knappe overwinning.

North Line – Frankena Loonbedrijf  3-1

Na een lastig vorig jaar is het nu tijd voor een goede start van het seizoen en dus waren beide ploegen gefocust op een goed resultaat. De wedstrijd begon dan ook leuk want beide ploegen zochten de aanval gelijk en dus kon het beide kanten op vallen. En dan is daar een fout van de doelman van de thuisploeg en dit foutje werd keihard afgestraft door JP Hoekstra 0-1. Maar ondanks deze fout van de doelman bleef de thuisploeg prima voetballen en dat werd beloond met een goede treffer. Na een goede steekpass kwam de bal terecht bij Rudmer Hoekstra en deze bleef ijzig kalm en schoot de bal keurig binnen 1-1. Maar de fouten waren nog niet voorbij want dit keer was er een fout in de verdediging van de gasten en daarvan wist Rudmer Hoekstra van te profiteren door om de doelman heen te gaan en de bal simpel binnen te tikken 2-1. En dus moesten de gasten in de achtervolging gaan en dat gebeurde dan ook. Toch leidde dit niet tot de gelijkmaker en dus bleef het verschil minimaal. Uiteindelijk wist de thuisploeg nog wel eenmaal te scoren en wel door een snelle counter van Thijs Haak die één op één met de doelman rustig bleef en de bal wist binnen te werken 3-1. Deze treffer bleek uiteindelijk ook de laatste treffer van de wedstrijd te wezen en dus behaalde de thuisploeg hun eerste drie punten.

Rintec glas – SDV Keukens en meer 2   6-2

Met een nieuwkomer tegen een team wat al een tijdje met elkaar speelt. En dus was het de vraag hoe ze elkaar zouden gaan bestrijden. De thuisploeg begon fanatiek en dat leidde al snel tot de openingstreffer van dit duel. Het was Edwin die aan de bal kwam en met een strak schot in de verre hoek liet hij de keeper kansloos achter 1-0. De ban was gebroken en dus konden de supporters er eens goed voor gaan zitten. En dan komt Menne aan de bal en ook zijn schot eindigde strak tegen de touwen 2-0. Het gaatje was geslagen en dus moesten de gasten komen met een tegen reactie. Maar op dat moment komt de bal voor de voeten terecht van Sander en deze wist de bal simpel binnen te tikken  3-0. Was de wedstrijd hiermee definitief gespeeld? Het antwoord leek nee te wezen want ook de gasten hadden een Sander in de gelederen deze wist de bal hard in de verre hoek te werken 3-1. Het gaatje was weer minimaal maar dat zou niet lang duren want Menne kreeg de bal voor zijn voeten waarna hij simpel kon binnen tikken 4-1. Maar de mooiste treffer van deze wedstrijd kwam op naam van Erik want hij lobte de bal over de doelman heen waarna deze tegen de touwen eindigde 5-1. Hiermee was de wedstrijd wel gespeeld en dus was de vraag alleen nog hoe hoog word de score? Uiteindelijk zouden beide ploegen nog eenmaal scoren en daardoor eindigde dit duel in een 6-2 eindstand.

Derde klasse

BSH Partyservice – CK Corporation  3-2

Ook voor deze beide teams begint een nieuw seizoen in de derde klasse en dus werd er een leuke open wedstrijd verwacht. Mogelijkheden ontstonden er gelijk en uiteindelijk werd dit ook omgezet in een treffer. Na een goed één tweetje kwam de bal terecht bij Rick Alberda en deze schoof de bal keurig in de linker onderhoek 1-0. De ban was gebroken en dus was het wachten op meer treffers. Deze kwamen er ook want het is Tjalling Feenstra met een actie over de rechterzijde van het veld waarna zijn schot eindigde in de verre hoek 2-0. Het gaatje was geslagen maar de tegen reactie kwam er vlak voor rust. De bal kwam terecht bij Mo en deze schoot de bal in de rechter onderhoek en daarmee tekende hij voor 2-1 ruststand. In de tweede helft kon er dus nog van alles gebeuren en dus zou het een leuke open wedstrijd gaan worden.  En leuk werd het zeker want beide ploegen gingen vol overgave opzoek naar de volgende treffer. Deze kwam er uiteindelijk ook middels een afstandschot van Adil en daarmee tekende hij voor de 2-2. Alles was weer in evenwicht en dus kon het nog beide kanten op vallen. En dan is daar een vrije trap voor de thuisploeg, Tjisse gaat achter de bal staan om deze vervolgens hard in de rechterhoek te schieten 3-2. Deze treffer bleek uiteindelijk de winnende treffer van dit duel te wezen en dus eindigde dit duel in een 3-2 eindstand.

Offinga kappers – Lahaise schoonmaak  4-1

Een duel tussen twee teams die weinig voor elkaar onder hoeven te doen. En dus konden de supporters er eens goed voor gaan zitten. Nadat enkele mogelijkheden niet werden omgezet in doelpunten was het vervolgens wel raak. Feike had een goede actie over de rechterkant van het veld waarna zijn schot eindigde in de korte hoek 1-0. De ban was hiermee gebroken en dus kon je er vanuit gaan dat er nog wel meer treffers zouden gaan komen.  Zo gezegd, zo gedaan want wederom was het Feike met een actie over de rechterkant van het veld en ditmaal schoot hij de bal in de verre hoek 2-0. Het gaatje was geslagen maar toch zou dit niet de ruststand wezen. Het was namelijk Dirk die de bal op de as van het veld ontving waarna zijn schot eindigde in de rechter onderhoek 2-1. De spanning was weer volledig terug en dus beloofde het een spannende tweede helft te worden. Beide ploegen zochten dan ook de aanval waar kon maar in de afmaakfase bleek de thuisploeg toch het meest effectief te wezen. Wie anders dan Feike nam zijn ploeg bij de hand want na een actie over de linkerkant van het veld schoot hij de bal in de korte hoek 3-1. Het gaatje was weer even geslagen maar de gasten gaven niet op en namaten de tweede helft vorderde namen zij steeds meer risico’s. Uiteindelijk zou er in deze slotfase nog maar eenmaal gescoord worden. Het was Gerben die één op één kwam met de doelman waarna hij de bal door de benen van de doelman wist te schuiven en daarmee tekende hij voor de 4-1 eindstand.

Vierde klasse

Horeca de Trije – Visual Reklame  1-3

Beide ploegen kende het vorige seizoen een wisselvallige tweede seizoenshelft. En dus waren beide gebrand op de eerste drie punten van het nieuwe seizoen. Toch deden beide ploegen niet heel veel voor elkaar onder. De aanval werd veelvuldig gezocht en dus was het wachten op de openingstreffer van dit duel. Die kwam er uiteindelijk ook via Thom Boskeljer die aan het einde stond van een goede aanval en van dichtbij wist hij simpel raak te tikken 0-1. En daarmee was het bal geopend en moest de thuisploeg in de achtervolging gaan. Dat gebeurde ook zeker maar na dom balverlies wist Jesper Groeneveld de laatste verdediger uit te spelen waarna hij één op één met de doelman rustig bleef en wist binnen te werken 0-2. Het gaatje was geslagen en uiteindelijk werd deze zelfs nog wat groter. Tijmen Lousma kreeg de bal aangespeeld waarna hij alle ruimte had en de bal strak in de kruising wist te schieten 0-3. Hiermee leek de wedstrijd gespeeld te wezen maar inderdaad leek want niets was minder waar. De bal kwam aan de zijkant van het veld terecht bij Michel van der Veen en deze schoot de bal hard in de korte hoek binnen 1-3. Alles was weer mogelijk en dus beloofde het een spannende slotfase te gaan worden. Maar uiteindelijk werd hierin niet meer gescoord en dus behaalde de gasten een nette overwinning.

Anytime Fitness – Beumako  1-7

Waar de thuisploeg een nieuw team is daar kennen de gasten de zaal klappen van de zweep al. Zou dit een voordeel kunnen wezen of gaat de nieuwkomer gelijk drie punten pakken?  Beide ploegen begonnen fel en dus beloofde het een spannende pot voetbal te worden.  Mogelijkheden ontstonden er voor beide en in de kortste keren was het eerste doelpunt ook al een feit. Na goed samenspel kwam de bal terecht bij Jesse en deze wist de bal hard binnen te werken 1-0. En dus moesten de gasten komen met een antwoord. Dit antwoord kwam er uiteindelijk ook en wel via Jochem die de bal goed ontving waarna hij de bal vanaf de rechterzijde weet binnen te werken 1-1. Alles was weer in evenwicht en dus konden we weer begonnen van voor af aan. Toch zou dit niet de ruststand worden want het is Monem die het maar eens van afstand probeert en zijn schot valt lekker binnen 1-2. Met deze stand zou er ook gerust worden en dus was er nog alles mogelijk in het tweede bedrijf. In dat bedrijf zochten de mannen van Anytime gelijk en veelvuldig de aanval maar tot doelpunten leidde dit niet. Dit zou niet gelden voor Beumako want na een snelle counter en een goede diepe bal was het Jochem die raak wist te schieten en daarmee tekende hij voor de 1-3. Jochem had het vanavond op zijn heupen want na goed samenspel wist hij zijn hattrick officieel te maken 1-4. Hiermee leek het duel wel gespeeld te wezen. Ook omdat Jochem het even later van afstand probeerde en ook dit schot viel binnen 1-5. De thuisploeg probeerde het wel maar het beetje gelijk had men niet aan hun zijde. In de slotfase wist Koen nog tweemaal te scoren en daarmee tekende hij voor een 1-7 eindstand.

Vijfde klasse

Ventura systems – Team Le 7 nesh  3-7

De eerste wedstrijd voor beide ploegen in de laagste klasse van de competitie. Natuurlijk wil een ieder promoveren en dus waren beide ploegen gebrand op een goede start van de competitie. Beide ploegen begonnen dan ook goed aan de wedstrijd en dus was het wachten op de eerste treffer van dit duel. Uiteindelijk kwam deze er ook en wel via Kevin die via de linkerkant op kwam en de bal in de korte hoek wist te schieten 0-2. Diezelfde Kevin was even later weer trefzeker maar dan vanaf de rechterzijde van het veld en ditmaal ging zijn schot in de verre hoek 0-2. Maar toch zou er niet gerust gaan worden met deze stand want Rients zette een actie in over links waarna zijn schot eindigde in de kruising en daarmee werd de ruststand bepaald op 1-2. Alles kon dus nog gebeuren in het tweede bedrijf en dat gebeurde dan ook al gauw. Wederom was het Rients die een goede actie in huis had waarna zijn schot eindigde in de linkerhoek 2-2. Maar ook deze stand stond niet lang op het scorebord want Oscar zette een actie in over rechts waarna zijn schot eindigde in het midden van het doel 2-3. En dus moest de thuisploeg weer in de achtervolging gaan. Dit gebeurde ook zeker wel maar men kon niet voorkomen dat de score verder uitgebreid werd. Eerst was het Kevin die vanaf links een actie inzette en de bal in de verre hoek wist te schieten 2-4, waarna  Senna tekende voor de 2-5 door de bal in de korte linkerhoek te schieten. Hiermee leek het duel wel gespeeld te wezen en dus was de vraag alleen nog hoe hoog gaat de score worden?  En dan mag Andreas twee vrije trappen nemen op een mooie positie. De eerste schiet hij geweldig in de kruising 2-6, waarna hij de tweede genomen vrije trap in twee instanties wist binnen te werken 2-7. Uiteindelijk was het slotakkoord van deze wedstrijd er voor Jesse die een toegekende strafschop in de rechter onderhoek wist te schieten en daarmee tekende hij voor een 3-7 eindstand.

V/d Woude fietsen – Stadsherberg catering 4-0

Beide ploegen kennen elkaar goed van voorgaande jaren en daarin eindigde ze vaak bij elkaar in de buurt op de ranglijst. Je zou dus een leuke en spannende wedstrijd verwachten. De thuisploeg kwam geweldig uit de startblokken en dat leidde al snel tot de openingstreffer van dit duel. Een lange bal werd in de hoek gespeeld waarna deze goed werd ingehouden en werd voorgetrokken,, daar stond Theo en deze wist de bal beheerst binnen te leggen 1-0. Het begin was er en dus moesten de gasten komen met een tegen doelpunt. Helemaal omdat de thuisploeg verder in deze wedstrijd ook nog op 2-0 kwam. De gasten mochten in trappen maar leidde gelijk dom balverlies, Ken pakte dit cadeautje goed uit door om de keeper heen te gaan en de bal binnen te schuiven. Diezelfde Ken probeerde het even later maar eens van afstand en dit schot eindigde met veel kracht in de rechter onderhoek 3-0. Hiermee was de wedstrijd wel gespeeld want de gasten waren in de afwerking niet scherp genoeg en hierdoor bleef de nul voor hen op het scorebord. Het slotakkoord in deze wedstrijd was er voor Theo die een corner goed wist binnen te tikken en daarmee bracht hij de eindstand op 4-0.

VDV Techniek – Verno verhuur 1-4

Ook deze beide ploegen zijn geen ontbekende in het Franeker zaalvoetbal. En dus gaan we zien of beide hun vorige prestaties kunnen verbeteren. Dat beide ploegen gefocust waren kon je wel  merken want men deed weinig voor elkaar onder in het eerste bedrijf. Het was dan ook even wachten voordat de openingstreffer een feit was. Uiteindelijk kwam deze er dan toch en wel via Jelte die het maar eens van afstand probeerde en zijn schot eindigde in de kruising 0-1. De voorsprong was er al was dit uiteindelijk maar voor  korte duur want ook Symen probeerde het maar eens van afstand en ook zijn schot eindigde strak in de kruising 1-1. En zo stond het qua doelpunten weer gelijk maar ook in mooie treffers. Toch zou dit niet de ruststand gaan worden want kort voor de pauze was het Dirk Jan die de bal ontving en zijn schot ging geplaatst in de verre hoek binnen 1-2. En dus beloofde het een spannende tweede helft te gaan worden. Beide ploegen gingen opzoek naar de volgende treffer en deze kwam er uiteindelijk ook. Het was wederom Dirk Jan die de bal ontving en hij schoot de bal in de korte hoek binnen 1-3. Het gaatje was geslagen en namaten de tijd vorderde moest de thuisploeg meer risico’s gaan nemen. Dat gebeurde ook maar tot doelpunten leidde dit niet. Het slotakkoord van deze wedstrijd kwam op naam van Johannes want hij schoot de bal geweldig in de bovenhoek en daarmee tekende hij voor een 1-4 eindstand.