Fysiotherapie Shape wijzigt naam in FYNN Fysio

fynn fysio

Ruim 12,5 geleden is Fysiotherapie Leeuwarden Zuid opgericht: een eenmanspraktijk in Leeuwarden.

Wij zijn dankbaar dat het ons zo voor de wind is gegaan. Inmiddels zijn wij een goedlopende fysiotherapiepraktijk. Met zijn allen streven wij naar het hoogst haalbare: fysiotherapie op plusniveau, specialisaties dicht bij de klant. We werken daarom ook op nevenvestigingen buiten Leeuwarden, zoals o.a. in  Sportcentrum Shape in Franeker waar wij als Fysiotherapie Shape onze diensten verleenden.

Wij  bemerkten dat onze naamvoering niet meer past bij de ontwikkeling die wij doorgemaakt hebben. We zullen vanaf 1 januari 2018 verder gaan als FYNN Fysio, waarbij FYNN staat voor Fysiotherapie Noord Nederland.

Uiteraard zal FYNN Fysio als pluspraktijk de gewenste kwaliteit blijven bieden wat u van ons gewend bent. FYNN Fysio zal ook in 2018 de voetballers van zaalvoetbalvereniging Franeker blijven ondersteunen. Zo zijn alle leden van ZVF nog steeds welkom bij FYNN Fysio voor een gratis screening en advies bij blessures.

In de tweede competitiehelft zullen we weer een aantal vrijdagavonden aanwezig zijn in de EHBO-ruimte van “De Trije”. Kom dan gerust binnen voor gratis advies, tips, beoordeling van een klacht of korte behandeling. Houd www.zvfonline.nl in de gaten voor de exacte data van aanwezigheid.

Tevens is FYNN Fysio op de finaledag aanwezig bij de Open Friese kampioenschappen Zaalvoetbal op zaterdag 13 januari, om de zaalvoetballers verzorging te bieden. Hierbij kun je denken aan het behandelen bij lichte blessures en verkrampte spieren of een ondersteunende tape aanleggen.

Kom gerust even binnen voor advies en/of verzorging of gewoon ter kennismaking!

Graag tot ziens bij FYNN Fysio!

Locatie Franeker:
Sportcentrum Shape
Het Want 5
8802 PV Franeker
FYNN Fysio
https://www.fynnfysio.nl/

info@fynnfysio.nl
058-2801525