GAVC VR1 – ZVF/ythúske de Bikker VR2

Afgelopen dinsdag mocht het ZVF VR2 ondersteund met enkele dames uit het ZVF VR1 de strijd aanbinden met GAVC VR1

In de eerste helft was het GAVC wat het betere spel had en de eerste goal was ook een prima uitgespeelde goal.
Door individuele foutjes wist het team van GAVC langzaam de score uit te bouwen.
Kansloos waren we niet, maar waar we de ballen normaal goed vrij op het doel van de tegenstander konden schieten, waren het vooral de verdedigers van GAVC die iedere keer een voet er tussen wisten te krijgen.

Met de rust aangebroken stond er dan ook een 4-0 stand voor GAVC VR!

Na rust een ander spelbeeld, ZVF VR2 beheerste de wedstrijd, kans op kans dus was het wachten op doelpunten.
Marre brak voor ons de score open al vlot na de rust.
Karla wist halverwege met een afstandschot de 4-2 aan te tekenen.
GAVC kwam met enkele uitbraken ook enkele malen nog gevaarlijk voor ons doel, maar in deze tweede helft waren het de ontelbare kansen voor ZVF VR2 die de wedstrijd bepaalden.
Helaas stond het vizier niet scherp genoeg, en moesten de dames van ZVF genoegen nemen met een krap verlies van 4-2, waar men minimaal recht had op een punt.
Hierdoor blijft het team onderaan staan in de 2e klasse.