Keizer Autoschade en SDV Keukens en meer in balans na ware tennistand

Speelronde twee was alweer een feit en dus konden de spelers zich weer opmaken voor een mooie avond. Waar de eerste speelronde een ronde was van eindelijk mogen we weer daar stond ronde twee in het teken van verder inkomen en de punten zien te vergaren. Met vijftien wedstrijden op het programma waren de hallen weer goed gevuld en dus was de Trije Arena weer goed gevuld.

Hoofdklasse

Auto Haitsma – Jansma Wonen – Royal Steensma 4-0
In de laatste seizoenen dat er nog wel gevoetbald werd lieten beide ploegen altijd zien dat het goed aan elkaar gewaagd was. Dat beide ploegen het nog niet verleerd waren bleek al gauw want ouderwets gingen beide ploegen te werk. De thuisploeg zakte geduldig en compact in en de gasten mochten het spel zien te maken. Nadat enkele gemiste mogelijkheden was het vervolgens wel raak. Een mooie en snelle één twee situatie kwam terecht bij Jan de Haan en deze wist de bal simpel binnen te werken. Deze treffer bleek het startschot te wezen voor meer want even later was het Wiebe die de bal in zijn voeten kreeg waarna hij deze snoeihard in de hoek wist te schieten. Nu moest het antwoord komen van Royal Steensma. Deze probeerde dat ook wel maar in de afwerking zat het niet altijd even mee en dus bleef de nul op het scorebord staan. Autobedrijf Haitsma was daarentegen effectief en dat leidde tot de 3-0 via Edwin Hiemstra die de bal door de benen van de keeper wist heen te schuiven 3-0. Uiteindelijk kwam er nog een slotakkoord van de thuisploeg en wat voor een slotakkoord was dit. De bal kwam terecht bij Edwin Hiemstra en middels een formidabele volley eindigde zijn bal achter de doelman en daarmee bepaalde hij de eindstand op 4-0.

Bogt fen Gune – Foto Techniek Service 4-4
Een duel tussen twee teams die altijd graag willen voetballen. Zo bleek ook vandaag maar weer. In balbezit tegenstander stond men goed en waar kon kwam men er snel uit. Hierdoor werd het een interessante wedstrijd die alle kanten op kon gaan. De score werd dan ook snel geopend door Willem Van Duijn die geprutst achterin keihard wist af te straffen en daarmee bracht hij de stand op 1-0. Maar lang bleef deze stand niet op het scorebord staan want na een actie door het midden van het veld was het Twan die de bal goed wist binnen te werken 1-1. Het tempo bleef hoog en dat leverde veel spektakel op aan beide kanten van het veld. Je kon daarom ook wel uittekenen dat er nog meer doelpunten zouden gaan vallen. En zo gezegd, zo gedaan. Nadat de bal goed terug gelegd werd was het Gijs Bergsma die de bal snoeihard wist binnen te werken 1-2. Nu moesten de mannen van de Bogt weer aanzetten en dit gebeurde uiteindelijk ook. Na een mooi één tweetje kwam de bal terecht bij Wesley Tankink en deze wist de bal simpel binnen te werken. Ook in het verloop van de wedstrijd bleef het een spektakel om te zien. Mogelijkheden waren er zat en ook de doelpunten werden verder eerlijk verdeeld. Eerst was het Wesley Tankink die een vrije trap wist binnen te werken 3-2, waarna ook Tim Bijlsma een vrije trap wist binnen te werken 3-3. Met nog enkele minuten op de klok leek de wedstrijd in het slot gegooid te worden. Na een schot op doel kwam de rebound terecht bij Willem van Duijn en deze wist de bal simpel binnen te werken. Dit leek de laatste treffer van de wedstrijd te wezen maar niets was minder waar. Met nog twintig seconden op de klok was daar een vrije trap voor Foto Techniek Service en deze werd keihard in de rechterhoek geschoten door Gijs Bergsma en daarmee zorgde hij dat zijn team een verdiend punt wist binnen te slepen.

Sportcafe de Trije – Moto Delicato 2-3
Deze twee teams hebben de afgelopen jaren laten zien dat het een goed seizoen kan draaien maar ook minder seizoen met als gevolg strijden voor degradatie. Maar ondanks dat deden beide teams nooit wat voor elkaar onder en zo ook vandaag niet. Beide teams zochten veelvuldig de aanval en hierdoor werden en genoeg kansen gecreëerd. Toch duurde het even voordat de score werd geopend maar uiteindelijk was het Karst Hannema die de score opende met een strakke bal in de hoek 0-1. Nu moest de thuisploeg in de achtervolging en dat kan de ploeg ook zeer zeker want het heeft voldoende individuele klasse in huis. Uiteindelijk leidde dit zelfs tot de gelijkmaker van Gerlof Dijkstra die een aanval op zette over de linkerkant en de bal in de korte hoek wist te schieten 1-1. De stand was net als het spelbeeld weer gelijkwaardig en dus kon het alle kanten op gaan. Hier dacht Johan de Vries blijkbaar ook zo over want hij speelde zijn tegenspeler goed uit waarna hij de bal door de benen van de keeper wist te spelen 1-2. Maar lang duurde de voorsprong niet want Gerlof Dijkstra wist iedereen inclusief de keeper uit te spelen waarna hij de bal simpel kon binnen schuiven 2-2. Gaat deze wedstrijd dan nog beslist worden of worden de punten evenredig verdeeld? Uiteindelijk gebeurde het eerste. Het was Sander Hoekstra die aan de bal kwam en met een strak schot liet hij de keeper kansloos 2-3. Dit bleek het laatste doelpunt van de avond te wezen en dus pakte Moto Delicato drie belangrijke startpunten.

Eerste klasse

Zijlstra Beroepskleding – Skearmessen 4-2
Beide ploegen hebben de afgelopen jaren laten zien dat ze goed kunnen voetballen vanuit een goede organisatie. Vanaf minuut één bleek dit ook het geval te wezen. De thuisploeg had het meeste balbezit en de gasten bleven compact staan om de aanvallen waar kon te neutraliseren. Waar de meeste mogelijkheden er waren voor de thuisploeg daar kwam Skearmessen na negen minuten spelen op een 0-1 voorsprong. Het was Friso van Eijde die de bal kreeg na een snelle aanval waarna hij de bal simpel kon binnen tikken 0-1. Hierna bleef het spel over en weer gaan al waren de meeste mogelijkheden er voor Zijlstra. Maar de gasten oogde scherper in de eindfase en dus kon het doelpunt aan beide kanten vallen. Met nog drie minuten te spelen was het Harko Hilboezen die de bal ontving en met een strak afstandschot wist hij de keeper kansloos te laten 0-2. Nu moest de thuisploeg karakter tonen wilde het nog kans maken op de punten. En dit was niet tegen dovenmans oren gericht want na een minuut spelen kreeg de thuisploeg een vrije trap te nemen en deze werd door Johannes vd Veen hard in de rechter kruising geschoten 1-2. De aansluiting was er weer maar nu moest de ploeg door drukken. Het spel bleef hierna over en weer gaan en dus kon het beide kanten op vallen. Maar dan is het wederom Johannes vd Veen die de bal ontvangt en met zijn binnenkant voet weet hij de bal in de kruising te werken 2-2. Toch bleef de thuisploeg de bovenliggende partij in aanvallend opzicht en dit werd uiteindelijk ook omgezet in nog twee doelpunten. Beide treffers kwamen op naam van de scherpe Johannes vd Veen en daarmee bepaalde hij de eindstand op 4-2.

Bouwbedr Haarsma Franeker – Huhtamaki 2-2
Een duel tussen twee ploegen die veel voetballend vermogen in de gelederen hebben en dus beloofde het op voorhand een interessant potje te worden. Beide ploegen kwamen fel uit de startblokken en dat leidde al snel tot de eerste mogelijkheden van de wedstrijden. Toch duurde het even voordat de mogelijkheden werden omgezet in een treffer. Het was Gerard Hof met een goede actie waarna zijn schot in de verre hoek eindigde 0-1. Maar niet veel later kwam het antwoord van de thuisploeg. Het was de lange Erik de groot met een strak schot en daarmee liet hij het netje bollen en zijn teamgenoten juichen 1-1. Het bleef een leuke wedstrijd waarin het tempo hoog bleef en dus kon het alle kanten op gaan. Uiteindelijk was het Jort Hogendorp die aan het einde stond van een knappe aanval en daarmee bracht hij zijn team weer aan de leiding 1-2. Nu was het zaak om deze voorsprong te behouden maar dit bleek een lastige zaak te wezen. En dat het lastig was bleek al snel want het was nieuwkomer Minne die de bal goed wist mee te nemen en zijn schot eindigde keurig in het hoekje 2-2. Dit bleek uiteindelijk de laatste treffer van de avond te wezen en dus eindigde dit interessante treffer in een gelijkspel.

Mc Donalds Harlingen – Man of the World Lwd. 1-0
Met de jeugdigheid binnen de beide teams zit het wel goed. En deze jeugdigheid uitte zich ook op het veld. Beide ploegen waren fanatiek en dat leidde er toe dat er genoeg mogelijkheden vielen te noteren. Maar doordat de scherpte niet aanwezig was bleef de brilstand op het scorebord staan. Lang leek het er dan ook op dat er geen winnaar zou vallen maar daar dachten ze bij de thuisploeg blijkbaar anders over. Mateusz Roman Ijpe kwam aan de bal en van grote afstand probeerde hij het maar eens waarna zijn schot eindigde tegen de touwen 1-0. Na dit doelpunt kon de thuisploeg wat meer achterover leunen en dus moesten de gasten alles of niets spelen. Uiteindelijk werd het niets want beide ploegen wisten niet meer te scoren en hierdoor eindigde deze wedstrijd in een degelijke 1-0 eindstand.

Tweede klasse

SDV Projectbuilding – Bouwbedrijf van Marrum 8-1
Waar SDV vorige week de onderlinge strijd won daar verloor van Marrum hun eerste potje ruim. Je zou dus zeggen de ene wil zijn vorm vasthouden en de andere wil zich juist herstellen. Het begin was hoopgevend voor beide ploegen en dus wist je al gauw dat de score snel geopend zou worden. En zo gezegd, zo gedaan. Een aanval over rechts werd strak in de linker kruising geschoten en daarmee werd het 1-0. Nu moesten de heren van Bouwbedrijf van Marrum aan de weg timmeren wilde het nog een resultaat behalen. En dit leek te helpen want het was Tjipko Vellinga die de bal ontving en zijn schot eindigde in de linker onderhoek 1-1. Maar na dit doelpunt voerde SDV Projectbuilding de druk meer en meer op en dit resulteerde uiteindelijk in meer doelpunten. Door een eigen doelpunt werd het 2-1 waarna een goede onderschepping leidde tot een genadeloze afstraffing en dus de 3-1. Hiermee was het gaatje geslagen naar twee doelpunten verschil en dus kon de thuisploeg rustig achterover leunen. Maar rustig achterover leunen gebeurde niet want uiteindelijk werd de druk verder opgevoerd en de score uitgebreid naar 8-1. Dit bleek uiteindelijk ook de eindstand te wezen en daarmee deden beide ploegen wat ze vorige week ook al deden en dus begint de ene ploeg goed en de andere ploeg zwak aan het seizoen.

R.E.S. – Dikland Installatie Techniek 5-1
Waar R.E.S. de laatste jaren liet zien een goed team te hebben daar moeten de gasten nog enigszins wennen. Maar toch deden beide ploegen weinig voor elkaar onder in de openingsfase. En dan is daar Jan van der Wal die de bal krijgt aan de zijkant van het veld waarna zijn schot in de linker onderhoek eindigde 0-1. Een verassende tussenstand zou je denken maar gezien het spel was het een verdiend doelpunt. Nu moest de thuisploeg meer komen en dat gebeurde dan ook gelijk na het doelpunt. Middels een eigen doelpunt werd de stand op 1-1 gebracht en dus stond alles weer in evenwicht. Hierna namen de Bolswarders het heft in handen en dat leidde al snel tot de 2-1 voorsprong. Niels Sanchez- Infante omspeelde de keeper waarna hij de bal rustig in het doel wist te werken. Namaten het duel vorderde ontstond er steeds meer ruimte voor de thuisploeg en doordat zij goed compact stonden konden ze er snel uit komen en tevens scoren. Het was Jesper Landskroon die de bal goed wist mee te nemen waarna zijn stifje over de doelman heen binnen viel 3-1. Hiermee was het gaatje geslagen en dus moesten de mannen van Dikland meer risico nemen. Door dit te doen gaf de ploeg meer en meer mogelijkheden weg en uiteindelijk leidde dit tot de 4-1. Een bal van de keeper kwam terecht bij Jesper en deze lobte de bal wederom over de keeper heen het doel in. Uiteindelijk was het slotakkoord er voor Ferdi Zijlstra die de bal simpel in de onderhoek wist te schieten en daarmee bepaalde hij de eindstand op 5-1.

Offinga Kappers – Bouwbedrijf Hiemstra Tzummarum 5-2
Op voorhand zou je wellicht denken dat het een makkie zou worden voor de thuisploeg maar vanaf minuut één bleek toch anders. Het werd een leuke en interessante wedstrijd waarin beide ploegen veel strijd en passie op de mat legde. Toch was daar al gauw de openingstreffer voor de thuisploeg. Sander Prins stoomde op over rechts waarna zijn schot eindigde in de lange hoek 1-0. Dit doelpunt gaf blijkbaar vleugels want niet veel later was het Klaas Offenga die de bal ontving en deze legde hij keurig in het hoekje. Het gaatje was geslagen maar de gasten gaven niet op en dat was maar goed ook. Een afvallende bal kwam terecht voor de voeten van Simon Houtsma en deze nam de bal goed waarna die in de kruising eindigde 2-1. De spanning was weer geheel terug en helemaal toen diezelfde Houtsma de bal van drie meter voor het doel wist binnen te werken 2-2. Alles was weer in evenwicht maar dit was wel een teken voor Offinga kappers dat het even aan moest zetten. Dit gebeurde ook en dat leidde al snel tot de 3-2 van Sander Prins die de bal op het middenveld kreeg en deze wist de bal simpel binnen te werken. En dan na een lichte overtreding werd de bal op de stip gelegd en deze werd strak binnen geschoten door Feike Nieuwhof. De mannen van Hiemstra probeerde nog van alles maar toch kon men niet voorkomen dat er nog een treffer zou vallen. Het was Sander Prins die zijn man wist uit te spelen waarna hij de bal simpel kon binnen schuiven en daarmee maakte hij zijn hattrick compleet 5-2. Dit was tevens de eindstand van een leuk duel en dus waren de toeschouwers dik tevreden.

Keizer Autoschade – SDV Keukens en meer 6-6
Waar Keizer Autoschade vorige week nog vrij was daar wonnen de mannen van SDV Keukens en meer hun eerste onderlinge SDV strijd. Kunnen zij deze driepunter verdubbelen of pakt de thuisploeg hun eerste punten? De wedstrijd begon en al snel bleek dat het een leuke en open wedstrijd zou gaan worden. Het spel golfde over en weer en de kansen volgde rijkelijk na elkaar. Dit leidde al snel tot de openingstreffer. Een aanval over de linkerkant eindigde in de linkerhoek en hierdoor werd het 1-0. Maar lang stond deze stand niet op het bord want kort na de eerste treffer was het alweer gelijk. Maar hier zou het niet bij blijven want beide ploegen waren enorm gevaarlijk voor het doel en dat leidde al snel tot de volgende treffers. Eerst eindigde een schot vanaf de linkerkant in de verre rechterhoek 2-1, waarna een uitgespeelde aanval eindigde bij de aanvaller waarna deze de bal door de benen van de keeper wist heen te schuiven 2-2. Maar de mooie doelpunten bleven vallen want na een goede aanval werd de bal met de buitenkant van de voet binnen geschoten en daarmee werd het 3-2. Maar zoals eerder al gezegd deden beide ploegen niets voor elkaar onder en dus was het ook geen verassing dat de gelijkmaker op het bord zou komen. Een afstandschot werd van richting veranderd en eindigde in de hoek 3-3. En zo was dit een doelpuntrijk duel tot op heden en daarmee was het nog niet gedaan want uiteindelijk kregen de supporters waar voor hun geld. Uiteindelijk wisten beide ploegen nog driemaal te scoren en daarmee eindigde dit boeiende duel in een 6-6 eindstand. Met tennis betekent dit een winnende game maar hier geldt dat beide ploegen één punt krijgen.

Derde Klasse

Zaalvoetbalteam ex BTW – WR Unit 3-4
Waar de thuisploeg hun eerste wedstrijd verloor daar pakte de gasten vorige week wel hun eerste drie punten. Hoe zou dit zich doorzetten in speelronde twee. Vanaf minuut één was het een open wedstrijd waarin de gasten al snel de leiding namen via een goed één tweetje die binnen werd gewerkt door Jan Tymen 0-1. Maar waar de eerste treffer al snel een feit was daar viel de gelijkmaker ook al snel. In twee instanties was het Siebe Greidanus die de bal binnen werkte en daarmee bracht hij de stand op 1-1. Het spel bleef hierna over en weer gaan al was het tempo niet heel hoog, maar des ondanks bleven de mogelijkheden komen. En dan minuut dertien als daar een snelle omschakeling is via Joël die de bal legt op Bjorne en deze schiet de bal via de keeper met enig fortuin binnen 1-2. Dit was tevens de ruststand en dus kon het in de tweede helft alle kanten op gaan. Maar de stand werd twee minuten na rust alweer gelijk getrokken. Nadat de thuisploeg al twee mogelijkheden had laten liggen daar was het wel raak na slecht verdedigen 2-2. Hierna bleef de thuisploeg tot minuut 32 het heft in handen houden en kreeg het ook de meeste mogelijkheden. Maar hierna zette de mannen van WR Unit meer aan en hierdoor kregen zei ook meer kansen om de voorsprong te pakken. En deze voorsprong kwam er ook want een intrap werd snel genomen naar de rechterkant van het veld waarna de rechtsvoor één op één kwam met de keeper en de bal breed speelde op Joél en deze wist de bal simpel binnen te werken 2-3. Maar van lange duur was dit niet want iets meer dan een minuut later was het alweer raak. De heren van Zaalvoetbalteam ex BTW kwamen er snel uit en middels een twee tegen één situatie werd de bal breed gelegd en zodoende kon de 3-3 simpel binnen gewerkt worden door Nando. Maar hiermee was de wedstrijd nog niet gespeeld want met nog iets meer dan een minuut op de klok was het Jan Tymen die het eens van grote afstand probeerde en zijn schot eindigde strak tegen de touwen 3-4.

Verno Verhuur – Rijschool Posseth 7-1
Waar Verno verhuur hun eerste pot wist te winnen daar speelde Rijschool Posseth vorige week nog niet. Dit verschil in ritme leek zich te gaan uitbetalen in deze wedstrijd. De gasten hadden het lastig en moesten meer achteruit dan hun lief was. Dirk Jan Volbeda wist hier wel raak mee want hij bracht de score al snel op een comfortabele 2-0 voorsprong. De mannen van Posseth wilde wel maar de spaarzame geboden mogelijkheden gingen er niet in. Aan de andere zijde was men wel scherp en hierdoor wisten Jorik vd Veen en Alex v/d Bosch de stand op 4-0 te brengen. Maar dan is daar toch nog de eretreffer van deze wedstrijd. Rick Beimers ontving de bal en met een strakke streep liet hij de keeper kansloos achter en daarmee bracht hij de stand op 4-1. Maar ondanks deze treffer bleef Verno Verhuur heer en meester en mede door twee treffers van Jorik vd Veen en een eindtreffer van Dirk Jan Volbeda werd de eindstand bepaald op 7-1. De thuisploeg begint het seizoen dus goed en voor de gasten is het een wedstrijd om snel te vergeten.

Horeca de Trije – Bouwbedrijf Jelle Bruinsma 7-2
Beide ploegen kwamen vorige week al in actie. Waar de thuisploeg won daar verloren de gasten hun eerste duel. Ook in deze wedstrijd bleek al snel dat het lastig zou worden voor de gasten om een punt binnen te halen. De thuisploeg was de bovenliggende partij en kregen de meeste kansen om te scoren. Uiteindelijk werden deze kansen omgezet in een comfortabele 4-0 voorsprong. Michel van der Veen opende het bal waarna een eigen doelpunt leidde tot een 2-0 voorsprong. Vervolgens waren het Mathew Geurtin en Patrick Poelstra die de keeper kansloos lieten met een lage schuiver en een hoog schot en daarmee werd de goede voorsprong op 4-0 gebracht. De thuisploeg zat op rozen maar dit leidde er ook toe dat het meer ruimte ging weg geven. Hiervan wist Marc Galema tweemaal van te profiteren. Eerst kwam hij één op één met de keeper waarna hij de bal over de doelman lifte 4-1, waarna hij vervolgens een afvallende bal hoog en hard tegen de touwen wist te werken 4-2. Was de spanning hiermee volledig terug? Nee bleek het antwoord te wezen want de mannen van Horeca de Trije waren een maat te groot voor de gasten en dit werd uiteindelijk ook uitgedrukt in de score. Met een schot in de linker korte hoek en een stifje vanaf de linkerzijde wist Patrick Poelstra de stand op 6-2 te brengen en daarmee leek het duel gespeeld te wezen. Het slotakkoord was vervolgens voor Michel van der Veen die de bal ontving na een goed één tweetje waarna hij de bal simpel in het lege doel wist te tikken 7-2. Hiermee behaalde de thuisploeg drie gouden punten en is er nog genoeg werk te verrichten voor de gasten.

v/d Woude Fietsen – Stadsherberg catering 2-2
Beide ploegen verloren vorige week hun openingswedstrijd met een verschil van twee doelpunten. Beide ploegen waren dus gebrand op een goed resultaat en dus beloofde het een spannend potje te worden. En spannend werd het zeker want beide ploegen deden vrij weinig voor elkaar onder. Nadat enkele mogelijkheden om zeep waren geholpen was het uiteindelijk toch raak. Een terug getrokken voorzet vanaf de achterlijn kwam voor de voeten terecht van Wietse Blauw en deze wist de bal simpel binnen te werken. Nu was het afwachten op het antwoord van de thuisploeg en deze kwam er uiteindelijk ook. Het was Christiaan met een actie over de rechterkant waarna hij de bal strak en hard in het doel wist te ranzelen 1-1. Alles was weer in evenwicht en je kon merken dat beide ploegen gebrand waren op meer. Het spel golfde in een lekker tempo over en weer en er waren mogelijkheden genoeg om de score verder uit te breiden. Uiteindelijk gebeurde dit ook want Jelle de Jong nam de bal goed mee over de rechterkant van het veld waarna hij de bal met zijn binnenkant van de voet in de verre hoek wist te leggen 1-2. Nu leek het er op dat de stadsherberg Catering de winst zou gaan pakken maar daar dachten de heren van v/d Wouden fietsen toch even anders over. De aanval werd door hun vol ingezet en dat leidde tot ruimtes voor de gasten maar hiervan werd niet van geprofiteerd. En dan is daar een snelle aanval over verschillende schijven waarna de bal hard tegendraads werd ingeschoten en de keeper kansloos achter bleef 2-2. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van deze wedstrijd te wezen en dus behaalde beide ploegen een wel verdiend punt.

Roosma Schilders – BSH Partyservice 1-5
Waar de thuisploeg vandaag pas voor het eerst in actie kwam daar wonnen de gasten hun eerste duel. Toch was de vraag hoever zitten beide ploegen van elkaar vandaan? De openingsfase was leuk om mee te maken en daarin kon het wel beide kanten opvallen al waren de gasten toch iets dreigender. Dit leidde uiteindelijk zelfs tot de 0-1 voorsprong. Het was Rene de Haan die een knappe solo aanging waarna hij de bal rustig in het hoekje wist te schuiven. Maar al snel was daar al de gelijkmaker. Na een goed één tweetje kwam de bal terecht bij Timo en deze wist de bal simpel langs de doelman te schuiven 1-1. Alles was weer in evenwicht maar dat het niet hierbij zou blijven kon je al wel concluderen. En zo gezegd, zo gedaan en wederom was het Rene de Haan die de trekker mocht overhalen. 1-2. Nu moest Roosma weer de achtervolging in en dat deed de ploeg dan ook maar dit leidde er wel toe dat het meer ruimtes ging weg geven. En hiervan wisten de mannen van BSH optimaal van te profiteren. Een voorzet vanaf de zijkant kwam terecht bij Tjalling Feenstra en deze wist de bal simpel binnen te werken 1-3. Hiermee was het gaatje geslagen en dus leek het niet meer mis te kunnen gaan. Helemaal niet meer toen een rebound voor de voeten van Arne Tigchelaar belande en deze bleef ijzig koel en wist de bal simpel binnen te schuiven 1-4. Uiteindelijk zou er in dit duel nog eenmaal gescoord worden en wel door Rene de Haan die de bal ontving via een panna van Arne Tigchelaar, waarna de haan scherp was en zijn derde treffer wist binnen te schuiven 1-5.