NNRD Open Friese Kampioenschap 2024

Zaalvoetbalvereniging Franeker organiseert dit jaar weer het NNRD Open Friese Kampioenschap zaalvoetbal.  Een uniek toernooi met het grootste aantal deelnemende teams in Noord Nederland, waar 48 vrouwenteams en 96 mannenteams strijden om aantrekkelijke 8 aantrekkelijke geldprijzen. De hoofdprijs bij de heren bedraagt dit jaar 1000 Euro. De winnaar bij de dames neemt 650 Euro mee naar huis. De voorrondes worden gehouden op 4, 5, 8, 9, 10 en 11 januari 2024. Zaterdag 13 januari 2024 zijn de finalewedstrijden. Dit alles vindt plaats in sporthal “De Trije” te Franeker. 

Standaardteams van veld- en zaalvoetbalverenigingen,  zowel mannen als vrouwen, kunnen zich inschrijven. Verder bieden we net als vorig jaar verenigingen de mogelijkheid om een tweede team op te geven. Deze teams kunnen alleen meedoen als er ruimte in het programma is. Standaard teams blijven uiteraard voorrang houden. 

Graag opgeven door te klikken op deze   link  ( Mocht dit niet werken, plak dan de volgende link in een nieuw tabblad van de browser: https://forms.office.com/e/DpzeAmpHAr )

De inschrijving moet voor 10 november a.s. in ons bezit te zijn. Het inschrijfgeld bedraagt € 75,- per team en dient  voor 10 november a.s. overgemaakt te worden op rekeningnummer: NL 75 RABO 0157 318 834  t.a.v. ZVF. (o.v.v. naam vereniging) 

Als het bedrag, op genoemde datum niet binnen is, wordt het team niet meegenomen tijdens de loting die vrijdagavond 24 november om 20.30 uur zal plaatsvinden in sportkantine De Trije. 

Voor meer informatie kun je ook terecht op onze website www.ofk.frl