Plus van Zuuk wint van ’t Grauwe Paard

Na een wat matte competitiestart van Plus van Zuuk, lijken ze nu de zaken weer wat op een rijtje te hebben. Het nog altijd zonder punten zijnde Grauwe Paard had ook deze wedstrijd weinig in te brengen. Voor de rust wisten de Marsummers nog bij te benen en was het dor Huub Visser en H.Bartouhtouh slechts 2-0. Na rust schoten Huub en Peter Visser beide nog 2x raak.

De Bogt fen Gune-Tapperij 4-0
De wedstrijd speelde zich voornamelijk op het middenveld. Soms wisten de teams een kansje te creeren, maar alleen de Bogt wist te scoren. L.Vlaskamp scoorde voor rust en narust. H.Visser en F. de Wit maakten het restant.

De Kleine Beurs-Meijer Plaatbewerking 0-6
Het gaat maar goed met de promovendus. Nog niet verloren in de hoofdklasse. Nu was de Kleine beurs het slachtoffer, het werd maar liefst 0-6. H.Meijer 3x, A.Meijer 2x en C.Raper 1x.

Autowascentrum Dijkstra-Postbank 12-2
Een kansloze Postbank missie, die direct na de aftrap begon. De Postbank liet de Autowassers veel te gemakkelijk lopen, het duurde dan ook niet lang voordat de Postbank keeper diverse malen kon vissen. L.Visser was het trefzekerst met 7 doelpunten, E.v.d. Geest, R.Hofstede, E.Boonstra 2x en A. van Vliet wist zijn goaltje ook binnen te slepen.

Panbakker-Expert 5-1
In het begin deed Expert goed mee en kreeg ook diverse kansen. Panbakker benutte hun kansen wel. J.Talhout schoot 2x raak, K.Pols 2x. Na rust wist Expert ook zijn doelpunt mee te pikken. De altijd scorende Marc Kerkhof wist het netje weer te vinden. T. da Silva bepaalde de eindstand op 5-1.

Aldenkamp-Keukenland 5-3
Een over de hele wedstrijd betere Aldenkamp ging met de verdiende overwinning onder de douche. Ze bleven de gehele wedstrijd aan de goede kant van de score. H.Luimstra was de grote man met 4 treffers. R.de Zeeuw 1x. J.de Graaff en AJ Visser scoorden tegen.

Braak-Martens Vis 4-10
Tot 3-4 wist Braak het hoge tempo van Martens Vis bij te benen maar daarna was de pijp leeg en liep Martens Vis gemakkelijk uit naar een ruime overwinning. Doelpuntenmakers: C.Boot 2x en W.Beimers 2x. PS Rollingswier 3x, U.Menig 3x, E.Boiten 2x, C. van Dijk en R.Pijpker.

Lageweg-Steensma 0-5
Na een snel openingsdoelpunt van R.Oosterbaan bleef het even stil. Pas aan het einde van de eerste helft liep Steensma uit door weer R.Oosterbaan. Lageweg kreeg kleine kansjes maar Steensma maakte ze af. F.Oosterbaan, R.Oosterbaan en S.Hoekstra schoten knap binnen.

WIK-Pannedekkers 1-3
In het begin aan elkaar gelijk, maar Pannedekkers creeert wat meer kansen. M.Tichelaar 1-0, J.Boot 1-1, daarna R.Schat en H.Bruinsma voor de winst.

Keizer-Eco protecta 3-6
Tot in de 2e helft bleef het spannend met 3x S.Roorda. Eco maakt dit keer het karwei goed af. DJ Volbeda 2x, M.v.d Zee 2x, A.v.d. Bosch en JG de Jager.

Haarsma-’t Holt 6-3
Een voorzichtige 1e helft en een doelpuntrijke 2e helft. Grote man S.Amels 3x, W.Keuvel 1x en A.Sytsma 2x. Voor ’t Holt B.Okkema, HG Hallema en P.Kroese.

Ganzinga-Regts 1-0
Een spannende wedstrijd waarbij Ganzinga op het laatst nog net raak schoot. P.van Rootselaar was de man of the Match.

Van Hurck-Frankena 6-6
Een mooie en spannende wedstrijd waarbij iedereen uiteindelijk tevreden was met de uitslag. J.v.d. Meulen 4x, KB Malda 1x. W.Hylkema 2x, J.Boersma 2x, G.Terpstra en J.Rodenhuis.

Warmtetechniek-Anytyme ’t Park 8-5
Met maar 3 veldspelers wist ’t Park het lang vol te houden. R.Houtsma trof 5 maal doel, Warmtetechniek deed dit helaas beter middels Nijkamp 2x, Sharif 2x, Koning 2x, Winsemius en Robijn.

Regina-Bruinsma 3-4
Bruinsma maakte de kansen beter af. J.van Althuis 2x en J. de Snoo 2x. B.Talhout, Dennis en Gert-Jan.

Selekt Meat-VVOE 6-1
Vrijdag weer gehaktdag, nu waren onze vrienden aan de beurt. K.Buwalda 3x, K.Nijeholt. J.Soolsma en D.Bosma. P.Boskma scoorde tegen.

Strikwerda-v.d Harst 5-3
Helaas voor de Autorijschool kwamen ze deze keer wat te kort tegen Stikwerda. B.Strikwerda 3x, G.Oosterhaven en J.Dijkstra. Coen de Vries 2x en S.Haijma schoten raak.

Miedema-Leo Reitsma 1-1
Veel balverlies, weinig kansen. B.Miedema en H.Westra.

Tijsma-offinga 3-2
R.Zondervan, D.Sommer en J.Haarsma. J.Offinga en G.Nieuwenhuis.