Rin-Tec met tien klapper langs North Line

Speelronde drie stond alweer op het programma en dus zou er weer gestreden worden voor elke meter en punt. Nadat er vorige week een minimaal programma op de planning stond daar was het deze speelronde weer volle bak. Welke ploeg kan de stijgende lijn door trekken en wie moet er voorlopig afhaken? Je leest het hieronder.

Eerste klasse

Rijschool Posseth – Bouwbedrijf Hiemstra 6-2

Voor beide ploegen was dit dan uiteindelijk de eerste wedstrijd van de nieuwe competitie. En dus was het de vraag hoe komen deze teams uit de lange winterslaap? Al snel bleek dat beide teams vrij weinig voor elkaar onder deden. Het spel golfde over en weer en beide ploegen kregen mogelijkheden om de score te openen. Dit gebeurde uiteindelijk ook en wel na zeven minuten spelen. Een voorzet vanaf de rechterkant van het veld werd door Rick Beimers in de verre hoek gewekt en daardoor werd het 1-0. De voorsprong was er en dus moesten de gasten in de achtervolging gaan. Maar zoals al eerder vermeld deden beide ploegen weinig voor elkaar onder en dat leidde ertoe dat er niet meer gescoord zou worden in de eerste helft. De tweede helft was nog maar twee minuten onderweg of de volgende treffer was alweer een feit. Het was Leon Wever die aan de bal komt en vanaf de rechterzijde van het veld weet hij de bal in de verre hoek te schieten 2-0. Het gaatje was geslagen maar niet voor lang want vier minuten later kwam daar al een tegen reactie. Het was Willem Heeringa die het probeerde vanaf de rechterkant van het veld waarna zijn schot ook eindigde in de verre hoek 2-1. De spanning was weer terug en dat kon de wedstrijd alleen maar ten goede komen. Maar een minuut na deze aansluitingstreffer werd de score alweer verder uitgebreid. Een voorzet vanaf de rechterkant werd door Sander Hoekstra in de korte hoek geschoten en daardoor werd het 3-1. Waar er in de eerste helft dus weinig gescoord werd daar ging het snel in de tweede helft. Helemaal omdat het gelijk na dit doelpunt wederom raak was voor de thuisploeg. Het was Rick Beimers met een actie over rechts waarna zijn schot eindigde in de korte hoek 4-1. Hiermee leek de wedstrijd wel gespeeld te wezen maar daar dacht Simon Houtsma blijkbaar anders over want zijn schot vanaf de rechterkant vloog strak tegen de touwen 4-2. De spanning was hiermee enigszins terug en dus gingen de gasten meer risico nemen om de aansluiting te vinden. Helaas kwam deze er niet voor hen want zes minuten voor tijd werd de wedstrijd definitief beslist. Het was Bas van der Sluis met een aanval over de linkerkant van het veld waarna zijn schot eindigde in de korte hoek 5-2. Het slotakkoord van deze wedstrijd kwam op naam van Eelke Anema die een voorzet vanaf rechts in de korte hoek wist te schieten en daarmee bepaalde hij de eindstand op 6-2.

SDV Keukens en meer 2 – RES/ Automotive Bolsward 4-0

Ook voor deze beide ploegen begon de competitie vandaag. Op voorhand zou je denken dit wordt een leuke wedstrijd want twee voetballende ploegen stonden tegenover elkaar. Dit bleek ook wel zo te wezen want het tempo werd vanaf minuut één gelijk opgeschroefd. Het duurde dan ook maar zes minuten voordat de ban werd gebroken. Het was Stijn Cevat met een goede actie waarna hij de bal in de verre hoek wist te plaatsen 1-0. En dus moest er een tegen reactie komen van de gasten. Deze kwam er ook maar niet in de vorm van een doelpunt. Mogelijkheden daarop kwamen er zeker maar in de afronding was men niet scherp genoeg. Met nog vijf minuten te spelen in het eerste bedrijf werd de score verder verdubbeld. Het was Sander Prins die de bal in de verre hoek wist te leggen en daardoor werd het 2-0. Met deze stand zou er uiteindelijk ook gerust worden. In de tweede helft veranderde er vrij weinig aan het spelbeeld. Beide ploegen zochten de aanval waar kon en dus ontstonden er genoeg mogelijkheden. Ook in dit tweede bedrijf duurde het maar zeven minuten voordat de volgende treffer een feit was. De bal kwam voor de voeten terecht van Noah Postma en deze wist de bal simpel binnen te leggen 3-0. Hiermee leek de wedstrijd wel gespeeld te wezen. Maar ondanks de grote achterstand bleven de mannen van RES erin geloven. Dit geloof was helemaal weg toen het vier minuten voor tijd wederom raak was voor de thuisploeg. Ditmaal was het Stijn Cevat die de bal simpel kon binnen tikken en daarmee bepaalde hij de eindstand op 4-0.

Tweede klasse

Rin-Tec – North line 10-3

Waar de thuisploeg hun eerste duel wist te winnen daar verloren de gasten. En dus stond er voor beide genoeg op het spel. Beide ploegen waren dus gebrand op een goed resultaat en dat was al snel te merken. Het bal werd na drie minuten al geopend. Het was Erik Terpstra die de bal strak in de korte hoek wist te schieten en daardoor was het al snel 1-0. Diezelfde Erik Terpstra wist de score vier minuten later verder te verdubbelen nadat hij de bal over de doelman had gelobt 2-0. Maar lang liet een tegen reactie niet op zich wachten want twee minuten later was het Thijs Haak die de bal wist binnen te punteren en daardoor werd het 2-1. In deze fase ging het snel met de doelpunten want weer twee minuten later was het Erik Terpstra die de bal in de kruising schoot en daardoor werd het 3-1. Maar hiermee was het leed voor de gasten nog niet geleden want een minuut later wist Edwin Kooistra de bal simpel binnen te tikken en daardoor werd het 4-1. Hiermee leek de wedstrijd al vroegtijdig beslist te wezen. Uiteindelijk werd de ruststand bepaald op 5-1 nadat Erik Terpstra de bal door de benen van de keeper wist te schieten. De punten leken dus wel binnen te wezen en dus was de vraag alleen nog hoe hoog gaat de score worden? De tweede helft was drie minuten onderweg of een volgende treffer was alweer een feit. Ditmaal was het Gerco Thom de Boer die de bal wist binnen te tikken en daardoor werd het 6-1. Diezelfde Gerco Thom de Boer wist de bal een minuut later ook nog in de verre hoek te schieten en daarmee werd het al snel 7-1. In de vijf minuten hierna was het even rustig qua doelpunten maar na deze vijf minuten ging die lopende band weer los. Het was namelijk Erik Terpstra die de bal strak in de hoek wist te leggen en daardoor werd het 8-1. Konden de gasten dan helemaal niets in deze wedstrijd. Zeker wel want een minuut na de vorige treffer was het Stijn de Goede die simpel wist binnen te tikken en daardoor werd het 8-2. Maar hiermee was het nog niet gedaan want met nog zeven minuten te spelen was het Rudmer Hoekstra die de bal strak in de kruising jaagde en daarmee tekende hij voor de 8-3. In de laatste drie minuten wist Erik Terpstra nog tweemaal te scoren en daarmee tekende hij voor een 10-3 eindstand.

SDV Keukens en meer – Offinga kappers 0-1

Beide ploegen wonnen hun eerste wedstrijd en dus kon de winnaar goede zakendoen om plek één. En dus beloofde het een leuke en spannende wedstrijd te gaan worden. Dit werd het ook zeker want beide ploegen bleken weinig voor elkaar onder te doen. Toch werd de score wel geopend na vijf minuten spelen. De bal kwam voor de voeten terecht van Feike Nieuwhof en deze wist daar wel raak mee en tikte de bal simpel binnen 0-1. En zo was de ban al snel gebroken al was er nog genoeg tijd voor een tegen reactie. Het verschil in deze wedstrijd bleek aardig goed gelijk. Beide teams stonden verdedigend goed en in het aanvallende gedeelte kwamen beide teams er enkele keren goed doorheen. Maar zowel in de eerste als tweede helft werd er niet meer gescoord en dus behaalde de gasten een minimale overwinning.

WR Unit – Keizer Autoschade 7-4

Een duel tussen twee voetballende ploegen en dus beloofde dit een spannende open wedstrijd te gaan worden. En dus gingen de supporters er maar eens goed voor zitten. De bedoelingen van beide teams waren al snel duidelijk al vloog de thuisploeg als een raket uit de startblokken. Dit leidde na vijf minuten spelen tot de openingstreffer van dit duel. Het was Harry van der Veen die het maar eens van afstand probeerde en zijn schot eindigde hard in de linkerhoek 1-0. De openingstreffer was een feit en deze score werd vijf minuten later verder uitgebreid. De bal werd afgelegd op Milan Derkx en deze wist daar wel raad mee en schoot binnen 2-0. Het gaatje was geslagen binnen twee minuten nog wat groter gemaakt. De keeper werd goed omspeeld waarna de bal voor gehakt werd waarna Milan Derkx de bal simpel kon binnen werken 3-0. Maar hier bleef het niet bij want een minuut later was er een mooie aanval over de rechterkant van het veld waarna de bal voor kwam en simpel binnen getikt kon worden door Milan Derkx en daarmee tekende hij voor de 4-0. Was de wedstrijd hiermee gespeeld? Nee leek het antwoord te worden want vier minuten voor de pauze was het Mike Buurman die een hard schot loste en deze viel heerlijk binnen 4-1. Met deze stand zou er uiteindelijk ook gerust worden en dus beloofde het nog een interessante tweede helft te gaan worden. Deze tweede helft was vier minuten onderweg als Winston Menig van dichtbij wist raak te schieten en daardoor werd het 5-1. Ondanks de achterstand gaven de mannen van Keizer niet op en dat werd met nog tien minuten te spelen beloond met nog een treffer. Het was Yuri Riemersma met een hard schot en daardoor werd het 5-2. En zo bleef de doelpuntenregen aanhouden en dat was leuk om te zien. Maar gedaan was het nog niet want drie minuten later kwam de bal terecht bij Leon Timmer en deze wist van dichtbij binnen te werken 6-2. Maar hiermee was het nog niet gedaan want een minuut later wist Wessel Kroeger de bal in de onder hoek te schieten en daardoor werd het 6-3. De honger van de gasten was nog niet over want een minuut na de vorige goal was het Marcel Koning die de bal hoog in het doel wist te schieten en daardoor werd het 6-4. Maar ondanks deze comeback zou het niet leidden tot een gelijke stand want twee minuten voor tijd werd de bal ongelukkig in het eigen doel geschoten en daardoor eindigde dit duel in een 7-4 eindstand.

Derde klasse

CK Corporation – Frankena loonbedrijf 4-5

Met beide drie punten uit twee duels doen beide ploegen het aardig goed. En dus was het de vraag wie kan de volgende drie punten bij schrijven? Op de ranglijst waren beide ploegen dus gewaagd aan elkaar maar ook op het veld zelf. Het duurde uiteindelijk twee minuten voordat de openingstreffer een feit was. Het was Jan Pieter Hoekstra die een actie inzette over de as van het veld waarna hij de bal in de linker onder hoek wist te plaatsen 0-1. De ban was dus al snel gebroken maar de tegen reactie kwam er al binnen een minuut. Het was Aadil Doada met een actie over het midden van het veld waarna zijn schot eindigde in de rechter onder hoek 1-1. Beide ploegen waren dus weer in evenwicht en dus moesten beide ploegen opnieuw zoeken naar de voorsprong. In de eerste helft werd er niet meer gescoord en dus gingen we rusten met een gelijke stand. In de tweede helft veranderde er vrij weinig aan het spelbeeld. Beide ploegen deden niks voor elkaar onder en hierdoor werd het een open wedstrijd. Na vier minuten spelen was het Theunis Regeling met een actie over de linkerzijde van het veld waarna zijn schot in de korte hoek binnen viel 1-2. De voorsprong was er weer en deze werd vijf minuten later nog iets groter. Het was Jelle Jan Rodenhuis die de trekker wist over te halen en daardoor werd het 1-3. Het gaatje was geslagen en deze werd een minuut later nog groter. Het was Jan Pieter Hoekstra met een individuele actie waarna hij de keeper kansloos achterliet 1-4. Hiermee leek de wedstrijd wel gespeeld te wezen al dacht Junior Lopez daar blijkbaar anders over. Hij wist namelijk in een tijdsbestek van twee minuten tweemaal te scoren en daardoor werd de stand teruggebracht tot 3-4. Maar hier bleef het niet bij want drie minuten voor het einde was het Mohammad Alraja die een voorzet in de verre hoek wist te leggen en daardoor was alles weer in evenwicht 4-4. Beide ploegen gingen nog opzoek naar de winnende treffer en deze kwam er uiteindelijk ook. Twee minuten voor tijd was het namelijk Tsjeard Halbersma die de bal door het midden raak wist te schieten en daarmee tekende hij voor de 4-5 eindstand.

Roosma schilders – Braak financiële diensten 0-2

Een duel tussen twee voetballende ploegen en daardoor beloofde het een leuke en spannende wedstrijd te gaan worden. Spannend werd het zeker want beide ploegen waren gelijkwaardig aan elkaar. Dit resulteerde uiteindelijk in enkele goede kansen voor beide ploegen maar deze mogelijkheden werden niet omgezet in doelpunten. Hierdoor werd de ruststand bepaald op 0-0. Waar er in het eerste bedrijf niet gescoord werd daar was het in de tweede helft al gauw raak. Na vier minuten spelen was het Jort Snijdelaar die de bal in de verre hoek wist te leggen en daardoor werd het 0-1. De ban was gebroken en dat was een aanzet naar meer. Twee minuten na de openingstreffer was het namelijk Colin Braak die de bal simpel wist binnen te tikken en daardoor werd het 0-2. En dus moest de thuisploeg komen met een tegen reactie. Deze kwam er ook zeker maar gescoord werd er niet. Uiteindelijk bleef het ook bij deze stand en daarmee verdiende de gasten drie belangrijke punten.

BSH Partyservice – Lahaisse schoonmaak & Glasbewassing 2-5

Waar we de ene terugvinden onderaan de competitie met nul uit twee daar is de andere koploper met zes uit twee. En dus zou je op basis van de ranglijst zeggen dat de gasten de favoriet waren. Maar niets bleek minder waar want na twee minuten spelen was het Rick Alberda met een actie over de rechterkant van het veld waarna zijn schot eindigde in de korte hoek en daarmee werd het al gauw 1-0. Maar lang stond deze stand niet op het scorebord want een minuut later was daar Bjarne Melchers met een actie over de rechterzijde van het veld en ook zijn schot eindigde in de korte hoek 1-1. Een gelijke stand dus en deze zou er de rest van de eerste helft ook blijven want gescoord werd er niet meer en dus gingen we met een brilstand rusten. Waar er in de eerste helft nauwelijks gescoord werd daar gold dat niet voor de tweede helft. Toch duurde het zes minuten voordat de volgende treffer een feit was. Een voorzet vanaf links werd door Tjalling Feenstra in de korte hoek geschoten en daardoor werd het 2-1. Maar lang kon de thuisploeg niet genieten van deze voorsprong want gelijk hierna was het Clint Baks met een schot vanaf de rechterkant en deze eindigde strak tegen de touwen 2-2. En zo gingen we een spannende slotfase in waarin het alle kanten op kon vallen. Met nog negen minuten te gaan is het wederom Clint Baks die vanaf de rechterkant komt opzetten en wederom schoot hij de bal strak tegen de touwen 2-3. En dus moest de thuisploeg weer in de achtervolging gaan. Helemaal omdat Meindert Jan Feenstra een minuut later een voorzet vanaf rechts wist binnen te werken en daardoor werd het 2-4. Hiermee was het duel wel gespeeld of toch nog niet? Ja bleek het antwoord te wezen want met nog vier minuten te spelen was het Jens Jellema die de bal in de verre hoek wist te schieten en daarmee tekende hij voor een 2-5 eindstand.

Vierde klasse

Verno verhuur – Horeca de Trije 6-3

Beide ploegen wisten drie punten te behalen uit de eerste twee duels en dus stond er voor beide ploegen genoeg op het spel. Toch werd het een leuke wedstrijd waarin het alle kanten op kon allen. Het duurde uiteindelijk vier minuten voordat de score geopend werd. Een toegekende vrije trap aan de rechterzijde van het veld werd binnengeschoten door Zeya Korel en daarmee tekende hij voor de 1-0. Maar lang kon men niet genieten van de voorsprong want twee minuten later was het Mathew Guertin die de bal vanaf rechts in de verre hoek wist te schieten 1-1. En dus moesten beide ploegen opnieuw zoeken naar de voorsprong. Deze kwam er uiteindelijk ook en wel twee minuten voor de pauze. Een hard schot kon nog gekeerd worden door de doelman maar de rebound kwam voor de voeten terecht van Jelte Hanenburg en deze wist de bal simpel binnen te tikken 2-1. De voorsprong was er weer maar de tegen reactie volgde gelijk via Patrick Poelstra die de bal vol in de verre hoek wist te schieten en daardoor werd het alweer 2-2. In deze fase van de wedstrijd ging het snel met de doelpunten want weer twee minuten late was het Ane Jan Jukema met een schot vanaf de rechterzijde van het veld waarna deze in de korte hoek binnen viel 3-2. Na de pauze werd de druk meer en meer opgevoerd en dat leidde binnen drie minuten tot de volgende treffer. Het was Jelte Hanenburg met een schot vanaf de linkerzijde van het veld waarna deze in de korte hoek binnen viel 4-2. Het gaatje was geslagen en dus moesten de gasten komen met een tegen reactie. Maar dan met nog tien minuten te spelen is het Zeeya Korel die een voorzet van de zijkant weet binnen te werken en daardoor werd het 5-2. Hiermee leek het duel wel gespeeld te wezen. Maar daar dacht Jelmer Rodenhuis blijkbaar anders over want na een goede actie over rechts schoot hij de bal in de verre hoek binnen 5-3. Toch kwam dit doelpunt te laat voor een ommekeer ondanks de druk naar voren die er kwam. Gelijk na de vorige treffer was het namelijk Zeya Korel die een voorzet vanaf links weet binnen te werken en daarmee tekende hij voor de 6-3 eindstand.

Marten fish & chips – Beumako 3-5

Met beide drie punten uit de eerste speelronde waren beide ploegen goed gestart. Maar wie kan die goede lijn doortrekken? Beide ploegen begonnen voortvarend aan het duel en dat leidde na zes minuten spelen tot de openingstreffer van dit duel. Dyano Watters kwam één op één met de doelman en deze bleef ijzig kalm waarna hij de bal wist binnen te werken 1-0. De ban was gebroken en dus moesten de gasten in de achtervolging gaan. Dat gebeurde ook en met resultaat want met nog acht minuten op de klok was het Monem Hanzabek die een rebound wist binnen te werken en daardoor werd het 1-1. Maar lang stond deze stand niet op het scorebord want een minuut later was het alweer raak aan de andere kant van het veld. Marcel de Keizer loste een goed schot en deze kon nog gekeerd worden maar uiteindelijk stuiterde de bal er toch in 2-1. Toch zou er niet gerust worden met deze stand want drie minuten voor de pauze kregen de gasten een penalty te nemen en deze werd hard en hoog binnen geschoten door Beiar Khalaf en dus werd het 2-2. Met deze stand werd er ook gerust en dus konden we ons gaan opmaken voor een spannende tweede helft. Deze was vier minuten onderweg als er een aanval goed wordt uitgespeeld waarna Nick Tiebesl de bal simpel in het lege doel kon schuiven 2-3. Diezelfde Nick Tiebesl wist vijf minuten later wederom raak te prikken nadat hij de bal vanaf rechts in de korte hoek wist te schieten en daarmee tekende hij voor de 2-4. Ondanks de achterstand gaf de thuisploeg niet op en terecht ook want met nog zes minuten te spelen is daar Marcel de Keizer die vanuit stand de bal keurig weet binnen te werken 3-4. De spanning was weer terug en dus ging de thuisploeg alles of niets spelen. Uiteindelijk werd het niets want met nog drie minuten op de klok was het Levi voor ’t Hekke die hard wist binnen te schieten en daarmee tekende hij voor een 3-5 eindstand.

Dikland installatie techniek – Visual reklame 3-1

Beide ploegen hadden uit hun eerste twee duels drie punten behaald. En dus kon de winnaar vandaag goede zakendoen en naar boven kijken. Waar beide ploegen elkaar weinig ontlopen op de ranglijst daar gold dat ook voor deze wedstijd. Beide ploegen zochten de aanval waar kon en dat leidde na zes minuten spelen tot de openingstreffer. Het was Randy de Vries met een goede actie over links waarna zijn schot eindigde in de verre hoek 1-0. De openingstreffer was een feit en dat zou een opmaat wezen naar meer. Dat meer kwam er ook en wel vijf minuten voor de pauze. Het is Sil Lousma met een aanval over rechts waarna zijn schot eindigde in de verre hoek 1-1. Maar hier zou het niet bij blijven want vijf minuten na deze gelijkmaker was het alweer raak. Ditmaal was het Patrick Hoekstra met een aanval over de rechterkant waarna zijn schot eindigde in de korte hoek 2-1. De voorsprong was er weer en dus moesten de mannen van Visual reklame weer in de achtervolging gaan. De tweede helft is zeven minuten onderweg als Wesley Dijkstra de trekker weet over te halen waarna hij de tussenstand bracht op 3-1. Beide ploegen gingen hierna nog vol opzoek naar meer treffers maar deze vielen niet meer en dus behaalde de thuisploeg een minimale overwinning.

Vijfde klasse

Bouwbedrijf van Marrum – Connexa 7-3

Een duel tussen twee ploegen die gebrand zijn om drie punten binnen te halen. En dus beloofde het een leuk potje te gaan worden. Het duurde dan ook maar vijf minuten voordat de ban werd gebroken. De bal werd goed afgelegd op Mark Hoekstra en die wist daar wel raad mee en hij schoof de bal simpel binnen 1-0. De score was geopend en die werd vijf minuten later zelfs verdubbeld. De bal kwam terecht bij Jelmer Uythof en deze schoot de bal hard tegendraads binnen 2-0. Het gaatje was geslagen en die werd drie minuten later nog een stukje groter. De bal kwam terecht bij Tjipko Vellinga en deze wist de bal simpel binnen te werken 3-0. Hiermee leek de wedstrijd wel gespeeld te wezen al dacht Sem de Graaf daar blijkbaar anders over want drie minuten voor de rust wist hij van grote afstand raak te schieten en daardoor werd het 3-1. Met deze stand zou er uiteindelijk ook gerust worden. Aan het begin van de tweede helft bleven beide teams weinig voor elkaar onder doen al was de thuisploeg wel wat dreigender voor het doel. Toch duurde het negen minuten voordat een volgende treffer een feit was. Mark Hoekstra wist een rebound binnen te werken en daardoor tilde hij de stand naar 4-1. Twee minuten later leek het duel definitief beslist te worden als Alex de Vries de bal door de benen van de keeper weet te schieten en daardoor werd het 5-1. Een tegen reactie volgde twee minuten later als Jorrit de Jong de bal van dichtbij weet binnen te tikken en daardoor werd het 5-2. Maar deze stand stond maar kort op het scorebord want gelijk na deze treffer was het alweer raak aan de andere kant van het veld. Een lage voorzet werd binnen gewerkt door Jelmer Uythof en daarmee werd het 6-2. Toch was het hiermee nog niet gedaan want een minuut voor tijd wist Alex de Vries de bal onder de doelman door te schieten en daardoor werd het ook nog 7-2. Het slotakkoord van deze wedstrijd was ervoor Mel Zorge die de bal vanaf rechts in de verre hoek wist te schieten en daarmee bepaalde hij de eindstand op 7-3.

Stadsherberg catering – Ventura systems 4-2

Met één versus drie punten was dit gelijk een belangrijk duel om weg te komen uit de onderste regionen. En dus beloofde het een spannend potje te gaan worden. Vanaf de eerste minuut deden beide ploegen weinig voor elkaar onder. Je zou dus verwachten dat er wel doelpunten zouden gaan vallen. Dat gebeurde uiteindelijk ook en wel na acht minuten spelen. De bal werd goed afgelegd op Roel Frijling en deze wist de bal simpel binnen te werken 0-1. Toch bleef deze voorsprong niet lang op het bord staan want vier minuten na de openingstreffer was het Wayne Cutress die van dichtbij raak wist te schieten 1-1. En zo bleef het een interessante wedstrijd om te volgen. In de eerste helt zou er niet meer gescoord worden en dus ging alle focus op het tweede bedrijf. Beide ploegen kregen mogelijkheden om de score uit te breiden maar de kansen werden nog niet benut. Nog niet inderdaad want na dertien minuten gespeeld te hebben was het dan eindelijk wel raak. Roel Frijling schoot de bal door het midden van het doel binnen nadat de keeper in de fout ging 1-2. Maar ook nu duurde het niet lang voordat de gelijkmaker een feit is. Het is Wayne Cutress met een actie over de rechterkant van het veld waarna zijn schot eindigde in de verre hoek 2-2. Beide ploegen gingen in de laatste vier minuten nog opzoek naar de winst en uiteindelijk kwam deze er ook nog. Een minuut voor tijd is het namelijk Evert Jan Broersma die de bal er van dichtbij weet in te werken en daardoor werd het 3-2. Maar hier bleef het niet bij want gelijk hierna is het Edwin Lodewijk die de bal hard in de rechterhoek schiet en daarmee bepaalde hij de eindstand op 4-2.

Van der Woude fietsen – Team Aboubakar 1-5

Waar de thuisploeg vier punten behaalde uit de eerste twee duels daar hadden de gasten er drie. Wie kan de weg naar boven in slaan en pakt de drie punten? In de openingsfase bleek wel dat beide teams niet heel veel voor elkaar onder deden. Het duurde dan ook even voordat de openingstreffer een feit was. We schrijven minuut veertien als Nuel Bloos langs twee man gaan om de bal vervolgens strak binnen te werken 0-1. De ban was gebroken en dat deed de gasten goed. Een minuut na de treffer was het wederom Nuel Bloos die simpel kon doorlopen waarna hij de bal hard wist binnen te werken 0-2. De ruststand zou uiteindelijk bepaald worden op 0-3 want Kevin Menks wist een minuut voor de pauze een rebound binnen te werken. En dus leek de wedstrijd wel gespeeld te wezen. De tweede helft is drie minuten onderweg als Mark Ypma opkomt over de rechterkant van het veld waarna hij de bal tegendraads in de verre hoek weet te schieten 1-3. In de fase hierna bleef het spel over en weer gaan en dus leek het een kwestie van tijd voordat een volgende treffer een feit was. Deze kwam er uiteindelijk ook en wel vijf minuten voor tijd. Andreas Tsingros kwam één op één met de doelman waarna hij de bal door de benen van de doelman wist te schieten 1-4. De wedstrijd werd drie minuten voor tijd definitief beslist als Kevin Menks de bal over de doelman weet heen te schieten en daarmee bepaalde hij de eindstand op 1-5.