Royal steensma in ware clash de grote winnaar

Een bomvolle speelronde stond er op de planning en dus was er weer genoeg te beleven in de zalen van sporthal de Trije. Alle ploegen waren gebrand op een goed resultaat en dus werd er gestreden voor elke meter en bal. Weten of jouw favoriet goede zaken heeft gedaan? Je leest het hieronder!

Hoofdklasse

Welgeschikt – Sportcafé de Trije 0-9

Beide ploegen verloren hun eerste competitieduel en dus waren beide ploegen gebrand op een goed resultaat. Op voorhand zou je dus zeggen dit wordt een spannende pot voetbal waarin alles mogelijk is. Maar niets was minder waar want de gasten waren vanaf minuut één heer en meester over de tegenstander. Het duurde dan ook niet lang voordat de score werd geopend. Bij dit ene doelpunt bleef het uiteindelijk niet want de ene na de andere mogelijkheid werd omgezet tot een doelpunt. Uiteindelijk stokte de score na negen doelpunten en daartegen over wist de thuisploeg niet te scoren en daardoor eindigde dit duel in een 0-9 eindstand. Doelpuntenmakers voor de gasten waren: Karst Hannema 4x, Gerlof Dijkstra 3x, Marco de Groot en Daan Bootsma beide eenmaal.

Royal Steensma – Bogt fen Gune/Veltman vloeren 5-4

Een duel tussen twee gelijkwaardige ploegen en dus werd er een leuke wedstrijd verwacht. Beide ploegen waren gebrand om de drie punten binnen te halen en dus werd er fel gestart. Het duurde uiteindelijk drie minuten en vijfentwintig seconden voordat de score werd geopend. Het was Dani van Eijk die de diepe werd ingestuurd waarna hij de bal netjes wist binnen te werken 1-0. De ban was dus al vroeg geopend maar dat betekende ook dat er nog genoeg tijd over was om terug te keren in de wedstrijd. Toch werd de score vier minuten en dertien seconden later verder verdubbeld. Het was Thomas Tolsma die zijn man te snel af was en met een goed schot liet hij de keeper kansloos achter 2-0. Het gaatje was geslagen maar ondanks dat bleven de gasten goed meedoen in de wedstrijd. Toch konden zij niet voorkomen dat het net voor rust ook nog 3-0 werd via Dani van Eijk die een goede solo wist af te ronden. En dus leek de buit wel binnen te wezen voor de thuisploeg. Helemaal omdat het na één minuut en zesentwintig seconden in de tweede helft alweer raak was. Het was Dani van Eijk die het maar eens van afstand probeerde en ook dit schot viel lekker binnen 4-0. Maar ondanks de ruime achterstand bleven de mannen van de Bogt strijden en uiteindelijk ook met resultaat. Drie-en-een-halve minuut na de vorige treffer was het Willem van Duijn die de bal vanuit een lastige hoek wist binnen te werken en daardoor werd het 4-1. Diezelfde Willem van Duijn tekende een minuut later voor de 4-2 nadat hij de bal met een mooie curve wist binnen te schieten. De spanning was hiermee enigszins terug en deze werd nog groter als Mark Hartman de bal met een mooie curve achter de doelman weet te krijgen en dus werd het 4-3. Alles was weer mogelijk en dus werden het nog spannende minuten. Maar dan is daar weer Dani van Eijk die er vandoor gaat en zijn schot eindigde hard tegen de touwen 5-3. Maar toch gaven de gasten niet op en dat werd met nog drie minuten en drieëndertig seconden te spelen beloond. Het was Mark Hartman die de bal heerlijk lobte waarna de bal heerlijk in het mandje eindigde en daardoor werd het 5-4. Het werd nog een spannende slotfase maar gescoord werd er niet meer en dus wisten de mannen van Steensma een knappe overwinning te boeken.

ZM Beweegcentrum – Zijlstra beroepskleding 4-7

Een duel tussen twee voetballende ploegen en dus konden de supporters er eens goed voor gaan zitten. Het duurde dan ook niet lang voordat de score werd geopend want na twee minuten en vierenveertig seconden was het al raak. Het was Mart Beuker die er vandoor was en hij was niet meer terug te halen waarna hij de bal hard binnen schoot 1-0. Toch stond deze stand niet lang op het scorebord want tweeëneenhalve minuut later was het al raak aan de andere zijde van het veld. Een toegekende vrije trap werd door Tiemo Postma binnen gewerkt en daardoor was het alweer 1-1 Diezelfde Tiemo Postma herhaalde dit kunstje zeven minuten later opnieuw en daardoor werd het 1-2. Maar ook deze voorsprong stond maar kort op het bord want tweeëneenhalve minuut later was het Mart Beuker die de bal knap wist binnen te leggen en daardoor was het alweer 2-2. Toch zou er niet gerust gaan worden met deze stand want met nog één minuut en negen seconden te spelen was het Jort Scheffer die de bal door de benen van de doelman schoot en daarmee werd de ruststand bepaald p 3-2. En dus moesten de gasten in de tweede helft wederom in de achtervolging gaan. Helemaal omdat het na vier minuten spelen ook nog 4-2 werd via Henk Jansma die de bal heerlijk binnen wist te schieten. Maar ondanks de achterstand gaven de gasten niet op en dat resulteerde vier minuten later tot de aansluitingstreffer. Het was Cornelis Zijlstra die de bal mooi wist binnen te leggen en daarmee tekende hij voor de 4-3. Beide ploegen bleven hierna lekker aanvallend voetballen en dus kon het nog alle kanten opvallen. Zijlstra nam wel want meer het heft in handen en dat leidde uiteindelijk ook tot de gelijkmaker. Het was Tiemo Postma die de bal keurig langs de keeper schoot en daardoor werd het 4-4. Maar hiermee was de koek nog niet op want twee minuten en eenentwintig seconden later was het wederom raak. Het was Cornelis Zijlstra die de bal heerlijk over de doelman schoot en daardoor werd het 4-5. En dus moest de thuisploeg weer in de achtervolging gaan. Dat gebeurde ook maar daardoor kwam er ook meer ruimte voor de gasten. Hier wist Tiemo Postma wel raad mee want met nog één minuut en zesenvijftig seconden te spelen wist hij de bal in het lege doel te schuiven en daarmee tekende hij voor de 4-6. De wedstrijd was hiermee wel gespeeld maar qua score was het nog niet gedaan. Roy Vermaning wist namelijk een vrije trap nog binnen te werken en daarmee tekende hij voor een 4-7 eindstand.

Eerste klasse

Bouwbedrijf Hiemstra – RES/ Automtive Bolsward 1-3

Beide ploegen verloren hun eerste duel en dus was het tijd voor revanche. Een leuke pot werd het zeker want beide ploegen deden vrij weinig voor elkaar onder. Mogelijkheden ontstonden er zeker en uiteindelijk viel er zelfs een doelpunt. Na acht minuten spelen was het namelijk Sander Bootsma die een voorzet vanaf de rechterzijde van het veld in de verre hoek wist te schieten en daardoor werd het 0-1. In het restant van de eerste helft waren er nog genoeg mogelijkheden om te scoren maar dit gebeurde niet en dus gingen we rusten met een minimale tussenstand. De tweede helft was vijf minuten onderweg als Robin Hamer een actie inzet over de as van het veld waarna zijn schot eindigde in de linkeronderhoek 1-1. Beide ploegen moesten dus weer opzoek gaan naar de voorsprong en dat gebeurde dan ook. Met nog acht minuten te spelen kwam deze voorsprong er uiteindelijk ook. Een voorzet vanaf de linkerkant werd door Melvin Faber in de verre hoek gewerkt en daardoor werd het 1-2. De voorsprong was er weer voor de gasten en die werd drie minuten later verder uitgebreid. Het was Sander Bootsma met een actie over links waarna zijn schot eindigde in de verre hoek en daarmee bracht hij de stand op 1-3. In de slotfase kregen beide ploegen nog wel kansjes om te score maar dit gebeurde niet en daardoor behaalde de mannen van RES drie belangrijke punten.

Rijschool Posseth – Autobedrijf strikwerda 5-1

Waar de thuisploeg hun eerste duel won daar was dit de eerste wedstrijd voor de gasten. En dus was de vraag hoe houden beide teams zich tot elkaar? In realiteit bleek wel dat beide ploegen leuk konden voetballen. De bal ging goed rond en mogelijkheden ontstonden er aan beide kanten. Toch was het de thuisploeg die het scherpst om sprong met de kansen en dus wisten zij meer te scoren dan de gasten. De eindstand werd uiteindelijk bepaald op 5-1 en dus wist de thuisploeog ook hun tweede wedstrijd te winnen.

Tweede klasse

Keizer autoschade – North line 4-4

Beide ploegen vonden we terug aan de onderkant van de competitie. Beide ploegen wisten namelijk nog geen punt te behalen uit de eerste twee wedstrijden. En dus was het de vraag kan er vandaag iemand de volle bak aan punten pakken? Beide ploegen deden op de ranglijst dus weinig voor elkaar onder maar ook op het veld bleek dit niet het geval te wezen. Het werd een open wedstrijd waarin het beide kanten kon opvallen. De score werd uiteindelijk na vijf minuten spelen geopend. Het was Mike Buurman die de bal aan de linkerzijden van het veld ontving waarna zijn schot eindigde in de verre hoek 1-0. En daarmee was de ban gebroken en dus moesten de gasten in de achtervolging gaan. Dat gebeurde ook en met resultaat want acht minuten voor de pauze was het Stijn de Goede met een actie door het midden van het veld waarna zijn schot eindigde in de rechter onder hoek 1-1. En zo bleef het een leuke wedstrijd om te volgen. Drie minuten na de gelijkmaker was het Teunis van der Boon die een actie inzette over de rechterzijde van het veld waarna zijn schot eindigde in de verre hoek 2-1. Toch stond deze tussenstand maar kort op het scorebord want drie minuten later was het alweer raak aan de andere zijde van het veld. Een voorzet vanaf rechts werd binnen gewerkt door Jilles Groen en daarmee tekende hij voor de 2-2 ruststand. Waar het in de eerste helft al gauw raak was daar gold dat ook voor de tweede helft. Deze was namelijk zes minuten onderweg als Rudmer Hoekstra op komt over de rechterkant van het veld waarna zijn schot lekker binnenviel in de verre hoek 2-3. Maar ook deze voorsprong stond maar kort op het bord want twee minuten later was het alweer raak aan de andere kant van het veld. Een voorzet vanaf de rechterkant werd door Teunis van der Boon in de verre hoek geschoten en daardoor werd het 3-3. Maar hier bleef het niet bij want een minuut later was het weer Teunis van der Boon die aan de bal kwam en zijn schot vanaf rechts eindigde in de verre hoek 4-3. En dus was de voorsprong er alweer voor de thuisploeg. Toch bleef deze er niet want vijf minuten voor tijd was het Ryan die een voorzet vanaf links in de verre hoek zag eindigden en daarmee tekende hij voor de 4-4. Uiteindelijk werd er in de slotfase niet meer gescoord en dus pakte beide ploegen voor het eerst een puntje in deze nog jonge competitie.

SDV Keukens en meer – Rin-Tec 2-1

Een duel tussen twee voetballende ploegen en dus beloofde het een ware strijd te gaan worden. Al snel bleek wel dat het een gelijkwaardige wedstrijd werd waarin het beide kanten op kon gaan vallen. Het duurde dan ook negen minuten voordat de ban werd gebroken. Een voorzet vanaf de linkerkant van het veld werd door Frans de beer in de verre hoek geschoten en daardoor werd het 1-0. Maar lang mocht de thuisploeg niet genieten van de voorsprong want vijf minuten later was het alweer raak aan de andere kant van het veld. Het was Leeroy Jellema die aan de bal kwam en hij jaagde de bal hard en hoog in de linker kruising en daardoor werd het 1-1. Met deze stand werd er uiteindelijk ook gerust en dus beloofde het een spannende tweede helft te gaan worden. In het spelbeeld veranderde er vrij weinig. Beide ploegen bleven zoeken naar doelpunten en dus ging het spel over en weer. Toch kwam er nog wel een doelpunt en wel tien minuten voor tijd. Het was Frans de Beer met een actie over de rechterkant van het veld waarna zijn schot eindigde in de verre hoek 2-1.En dus moesten de gasten weer in de achtervolging gaan. Dat gebeurde ook maar zonder dat er nog gescoord werd en dus behaalde de mannen van SDV drie belangrijke punten.

WR Unit – Offinga kappers 1-3

Met drie versus zes punten draaide beide ploegen aardig mee aan de bovenkant van de competitie. En dus konden beide ploegen bij winst goede zakendoen. Het werd gelijk een spanende wedstrijd waarin het beide kanten op kon gaan vallen. Het duurde uiteindelijk twaalf minuten voordat de ban gebroken werd. Na een goede actie werd de bal breed gelegd op Willem Nieuwhof en deze kon de bal simpel in het lege doel schuiven 0-1. Diezelfde Willem Nieuwhof was twee minuten later wederom trefzeker. Liggend op de grond wist hij de bal alsnog binnen te werken en daarmee tekende hij voor de 0-2. Ondanks de achterstand bleef de thuisploeg goed mee voetballen en dat leidde drie minuten voor rust tot de aansluitingstreffer. Een diepe bal kwam terecht bij Tieme van Marrum en één op één met de doelman bleef hij rustig waarna hij beheerst wist binnen te schieten 1-2. De spanning was weer terug en met deze stand werd er ook gerust. Waar het even duurde voordat de score werd geopend daar duurde het in de tweede helft ook zeven minuten voordat een volgende treffer een feit was. Na een goede aanval kwam de bal terecht bij Rudy Kleefstra en deze bleef ijzig kalm waarna hij de bal wist binnen te werken 1-3. Beide ploegen kregen in de laatste fase van het duel nog mogelijkheden om te scoren maar dat gebeurde niet meer en dus behaalde de gasten een prima overwinning.

Derde klasse

Zaalvoetbalteam Ex BTW – BSH Partyservice 6-2

Met de nummer zes tegen zeven en een verschil van een punt was dit een belangrijk duel voor beide. Beide ploegen begonnen dan ook gespannen aan de wedstrijd al ontstonden er wel al gauw mogelijkheden om te scoren. Toch duurde het vijftien minuten en zestien seconden voordat de ban werd gebroken. Het was Chris Hiemstra die sneller was dan zijn tegenstander waarna hij de bal hard wist binnen te werken 1-0. Met deze stand werd er uiteindelijk ook gerust en dus kon het nog alle kanten op gaan in de tweede helft. Deze was één minuut en negenenvijftig seconden onderweg als Jos van der Velde het maar eens van afstand probeert en dit schot viel heerlijk binnen 2-0. Dit doelpunt deed de thuisploeg goed want tweeëneenhalve minuut later was het wederom raak. Tjitte Bonnema kwam aan de bal en met een goed schot liet hij de keeper kansloos achter 3-0. Hiermee leek het wel gespeeld te wezen. Helemaal omdat het twee minuten later wederom raak was. Na een goed schot kwam de rebound terecht bij Jos van der Velde en deze wist daar wel raad mee en schoot koelbloedig binnen 4-0. In de korte fase hierna bleven doelpunten nog uit maar ontstonden er wel genoeg mogelijkheden om te scoren. Uiteindelijk kwam de doelpunten productie weer on fire want met nog negen minuten te spelen is het Tjitte Bonnema die de bal over de doelman wist heen te stiften en daardoor werd het 5-0. Maar ondanks de achterstand bleven de gasten het proberen en dat leidde uiteindelijk ook tot de eretreffer. Het was Tjalling Feenstra die de bal keurig langs de doelman schoot en daardoor werd het 5-1. Maar hiermee was het nog niet gedaan want anderhalve minuut later was het alweer raak. Het was Chris Hiemstra die zijn man te snel af was waarna hij de bal hard tegen de touwen schoot 6-1. Toch zou dit niet de eindstand worden want met nog drie minuten en eenendertig seconden op de klok is het Tymo Zijlstra die het maar eens van afstand probeert en ook dit schot viel nog heerlijk binnen 6-2. Dit bleek uiteindelijk ook de laatste treffer van dit duel te wezen en daarmee deed de thuisploeg uitstekende zaken.

Braak financiële diensten – Frankena loonbedrijf 5-5

Met vier en zes punten zijn beide ploegen redelijk goed begonnen aan de competitie. Maar toch willen beide ploegen meer punten behalen en dat te beginnen vandaag tegen elkaar. En leuk werd het want beide ploegen deden op het veld niks voor elkaar onder. Het spel golfde over en weer en er ontstonden hierdoor genoeg mogelijkheden om te scoren. Dat gebeurde uiteindelijk ook veelvuldig door beide ploegen en hierdoor stond er na veertig minuten spelen een 5-5 eindstand op het scorebord. Doelpuntenmakers voor de thuisploeg waren: Stijn Beerends 3x, Dirk Pieter Weistra en Jort Snijdelaar. Voor de gasten scoorde Sjoerd Pieter Jousma 2x, Tsjeard Halbersma 2x en Daniel Rob.

CK Corporation – Roosma schilders 1-3

Beide ploegen hadden tot op heden drie punten behaald uit hun eerste duels. En dus waren beide ploegen gebrand om de volgende drie punten binnen te halen. Het duurde dan ook niet lang voor de score werd geopend. Na tweeëneenhalve minuut spelen is het Jordi Hoek die aan de bal komt en zijn schot eindigde keurig in het hoekje 0-1. De ban was gebroken en de score werd één minuut en zevenentwintig seconden later veder verdubbeld nadat Jordi Hoek de bal in de kruising wist te schieten en daardoor werd het al snel 0-2. Een vroege achterstand dus voor de thuisploeg maar ondanks dat bleven zij vol strijden voor de aansluitingstreffer. Toch zou er niet gerust gaan worden met deze tussenstand want met nog vier minuten en drie seconden op de klok is het Elmer Feenstra die de bal over de doelman heen legt waarna deze eindigde in het doel 0-3. Dit zou uiteindelijk ook de ruststand worden. In de tweede helft veranderde er vrij weinig aan het spelbeeld. Beide ploegen bleven gelijkwaardig aan elkaar al vielen er nu veel minder doelpunten. Toch kwam dit doelpunt er toch en wel voor de thuisploeg. Het was Joel Lopez die de bal heerlijk binnen legde en daardoor werd het 1-3. De spanning was enigszins terug maar gescoord zou er in dit duel niet meer worden en daardoor pakte Roosma drie hele belangrijke punten.

Vierde klasse

Martens fish & chips – Horeca de Trije 3-0

Beide ploegen hadden tot nu toe drie punten behaald en dus waren beide ploegen gebrand om dit aantal te verdubbelen. Dat beide ploegen op de ranglijst dichtbij elkaar staan dat kon je ook wel terugzien in dit duel. Beide ploegen deden vrij weinig voor elkaar onder. Het duurde uiteindelijk zeven minuten voordat de score geopend werd. Gerben Terpstra ontving in de as van het veld de bal waarna hij één op één met de doelman rustig bleef en de bal goed binnen schoof 1-0. Beide ploegen gingen hierna verder opzoek naar doelpunten maar deze vielen niet meer in het eerste bedrijf. Ook in de tweede helft duurde het even voordat de ban gebroken werd. We zijn elf minuten onderweg als een goede aanval terecht komt bij Marcel de Keizer en deze schoof de bal door de benen van de keeper heen 2-0. Het gaatje was geslagen en deze werd al snel nog groter. Het is Simon van der Walt die de bal ontving aan de rechterkant van het veld waarna zijn schot hard binnenviel 3-0. De wedstrijd was hiermee wel gespeeld al was de vraag alleen nog wordt er nog gescoord? Op die vraag was het antwoord heel simpel, nee er werd niet meer gescoord en dus behaalde de thuisploeg een minimale overwinning.

Verno verhuur – Beumako 0-5

Beide ploegen kunnen met ieder zes punten de koppositie ruiken. Maar dan moest er wel gewonnen worden. En dus waren beide ploegen hartstikke gedreven om een goede wedstrijd te spelen. In de openingsfase gingen beide ploegen dan ook vol opzoek naar de openingstreffer. Deze kwam er uiteindelijk na vijftien minuten en vierentwintig seconden. Het is Nick Tiebesl die een hard schot lostte en deze ging hard tegen de touwen 0-1. Dit doelpunt gaf de gasten veel energie want één minuut en zevenenvijftig seconden later was het wederom raak. Het was Gerben Jellema die sneller was dan zijn tegenstander waarna hij de bal hard binnen weet te werken 0-2. Het gaatje was geslagen en met deze stand werd er uiteindelijk ook gerust. Waar het in de eerste helft lang duurde voordat er gescoord werd daar duurde dat in de tweede helft maar acht en een halve minuut. De bal kwam terecht bij Levi voor ’t Hekke en deze punterde de bal hard tegen de touwen 0-3. Hiermee leek de wedstrijd wel gespeeld te wezen. Dat bleek uiteindelijk ook zo te wezen want drie minuten na de vorige treffer was het wederom Levi voor ’t Hekke die raak wist te prikken nadat hij snel was dan zijn tegenstander 0-4. Nu ging het snel want anderhalve minuut na deze treffer was het Gerben Jellema met een mooie curve bal en daarmee liet hij de keeper kansloos achter. Dit doelpunt bleek uiteindelijk de laatste goal van dit duel te wezen en dus waren de gasten de nieuwe koploper.

Anytime Fitness Harlingen – Dikland installatie techniek 1-2

Waar de ene nog geen punt heeft behaald daar had de andere er al zes. En dus moest de thuisploeg zien te winnen om enigszins aan te sluiten met de andere ploegen. Waar het op de ranglijst dus aardig uit elkaar licht daar gold dat niet voor deze wedstrijd. Beide ploegen maakte er een ware strijd van en hierdoor werd het een hele spannende pot. Uiteindelijk wist de thuisploeg eenmaal te scoren via Michael Zernov. Dit bleek niet genoeg te wezen voor de overwinning of een puntje want voor de gasten scoorde Kelvin van der Wal en Randy de Vries en daardoor wonnen zij deze pot met 1-2.

Vijfde klasse

VDV-Techniek – Van der Woude fietsen 3-5

Met drie versus vier punten stonden beide ploegen dichtbij elkaar op de ranglijst. En dus zou je een leuke wedstrijd verwachten. En dat gebeurde ook want gelijk vanaf het begin zochten beide ploegen de aanval. Mogelijkheden kwamen er genoeg voor beide ploegen en uiteindelijk vielen de doelpunten ook als rijpe appelen. Voor de thuisploeg wisten Auke Heide 2x en Jan van der Veer het net te vinden. Voor de gasten wisten Ken Knoeff 2x, Menno Limburg, Mark Ypma en Andrys Monsma te scoren. Hierdoor eindigde dit duel dus in een spectaculaire 3-5 eindstand.

Connexa – Ventura systems 3-3

Waar de ene de hekkensluiter was met nul punten daar wisten de gasten nog maar eenmaal te winnen. En kon er vandaag goede zaken gedaan worden door beide ploegen en dus werd er een spannende pot voetbal verwacht. Leuk werd het zeker want beide ploegen fel aan de wedstrijd. Dit leidde na twee minuten spelen zelfs tot de openingstreffer van dit duel. Het was Tygo Beeksma die aan de bal kwam en met een punter eindigde zijn bal in de linkerhoek 1-0. De voorsprong was er voor de hekkensluiter maar lang stond deze voorsprong niet op het bord want vier minuten na de openingstreffer was daar een goede actie van Roel Frijling en met een goed bekeken schot liet hij de keeper kansloos achter 1-1. Maar ook deze stand was maar van korte duur want twee minuten later was het Stijn de Vries met een puntertje en deze eindigde rechtsonder in de hoek 2-1. En zo kende we dus een levendige openingsfase en dus beloofde dat veel goeds voor de rest van de wedstrijd. De ruststand werd twee minuten voor de pauze bepaald op 3-1 nadat een diepe bal terecht kwam bij Sem de Graaf en één op één met de doelman bleef hij rustig waarna hij de bal simpel binnen schoot. En dus was het gaatje geslagen en moesten de gasten in de tweede helft aan de bak. Hierdoor werd het wel meer een open wedstrijd waarin er voor de thuisploeg meer en meer ruimte kwam te liggen. Daar werd uiteindelijk niet optimaal van geprofiteerd. En dan met nog elf minuten op de klok is daar Roel Frijling met een schot maar deze werd zo van richting veranderd dat die door de benen van de keeper binnen viel 3-2. De spanning was weer geheel terug en dus kon het weer alle kanten op vallen. Toch bleven doelpunten uit en dus leek de thuisploeg hun eerste overwinning te gaan boeken. Maar dan in de laatste minuut wordt de bal door de gasten afgepakt waarna het schot van Rients Hietkamp eindigde rechtsonder in het doel en daarmee eindigde dit duel in een 3-3 eindstand.

Stadsherberg catering – Bouwbedrijf van Marrum 5-2

Waar de thuisploeg vier punten behaalde uit de eerste drie duels daar zijn de gasten met zes uit twee nog ongeslagen. Wie kon de goede reeks door trekken en de belangrijke drie punten binnen harken? Vanaf minuut één werd het een spannende pot voetbal waarin beide ploegen lieten zien ambities te hebben. Mogelijkheden kwamen er hierdoor al snel maar het duurde even voordat deze benut werden. We schrijven de dertiende minuut als Wayne Cuttress net eerder bij de bal is dan de doelman waarna hij de bal door de benen van de doelman wist te spelen 1-0. De voorsprong was er maar lang duurde deze niet want drie minuten later was het Timo Heijn die de bal in de kruising wist te schieten en daardoor was het alweer 1-1. Dit bleek uiteindelijk ook de ruststand te gaan worden en dus beloofde het een spannende tweede helft te gaan worden. Ook daarin duurde het even voordat de trekker werd over gehaald. Met nog negen minuten op de klok is het Wayne Cuttress die het maar eens probeert en zijn schot beland via de onderkant van de lat in de kruising 2-1. Dit doelpunt deed de thuisploeg goed want een minuut later was het Edwin Lodewijk die een lage voorzet wist binnen te werken en daarmee werd het gelijk al 3-1. Het gaatje was geslagen en die werd een minuut later nog een stukje groter. Het was Wayne Cuttress die de bal ontving en hij wist de bal simpel in het lege doel te schuiven en daarmee werd het 4-1. De wedstrijd was hiermee wel gespeeld maar qua doelpunten waren we er nog niet. Het is namelijk Timo Heijn die gelijk na het vorige doelpunt één op één kwam met de doelman en deze wist hij kansloos achter te laten 4-2. Maar zoals gezegd hiermee was het nog niet gedaan want in de minuut hierna was het Edwin Lodewijk die een mannetje wist te passeren waarna zijn schot eindigde in de rechterhoek 5-2. Uiteindelijk bleek dit de laatste treffer van het duel te wezen en zo kende we een zinderende slotfase van een spannende strijd.