Schroevenkopen.nl start met knappe overwinning! Geen winnaar bij Max Stuc tegen de Posthoorn

We zijn weer los. In tegenstelling tot vorige jaren viel de regen met bakken uit de hemel was de buitentemperatuur dermate laag dat het een genot was om weer in de zaal te mogen acteren. Er werd dan op deze vrijdagavond ook veel geschoten en gescoord. Schroevenkopen toonde enorme veerkracht door van een 0-3 achterstand met 6-4 winst af te sluiten. Ook WIK was weer van de partij, ze konden het helaas niet winnen. Max Stuc schoot vijf keer raak, maar tegenstander de Posthoorn uit Dronrijp deed dit ook.

Steensma F.I. – Autobedrijf Haitsma 8-3

De 1e helft ging gelijk op en Haitsma had veel mogelijkheden om tot score te komen. De ruststand was 1-1 Na de rust liep Steensma uit naar 4-1. Om de aansluiting te krijgen en meer druk uit te oefenen werd de keeper van Haitsma gewisseld voor een veldspeler. Dit bleek niet het gewenste resultaat te hebben. E.Tolsma 2x, T.Hoekstra 2x, R.Oosterbaan 3x, J.Hylkema 1x, O.Elsinga 1x en J.Broersma 2x

Tapperij t Noord – Ulenburgh Adviseurs 3-1

Een keurige overwinning van het altijd standvaste Tapperij. In de rust nog 1-1, daarna tikte de Tapperij rustig verder en ging het met 3 punten de kleedkamer in. De coach was zo blij dat hij de auto liet staan en het er eens een keer goed van nam. B.Bergsma, T.Sikkema, R.Smedinga, K.Gaaststra.

van Dellen Bellen – Martens Vis 5-0

In het begin kwam van Dellen wat stroef uit de startblokken, maar na de rust wisten ze elkaar goed te vinden. Martens Vis kreeg sporadisch een mogelijkheid, scoren lukte ze niet. R.Jelgersma, H.Bartouhtouh, PS Rollingswier 3x

Bogt fen Gune – Bouwbedrijf Bruinsma 3-3

Het leek, na een gelijk opgaande strijd, erop dat de Bogt de punten in de zakken had maar het venijn zat in de staart. Pas in de laatste seconden van het duel werd het punt voor Bruinsma zeker gesteld. J. de Snoo schoot knap binnen. K.Bijlsma 2x, F de Wit 1x, W.v.d. Kooi en K.Jaarsma

Bouwbedrijf Scharringa – Bowling Bloemketerp 2-3

Pas bij een 0-3 achterstand wisten de mannen van Scharinga wat bij de wal op te klimmen. Paulus Walda schoot 2x raak. Helaas werden de voetballers van Bloemketerp er niet anders van en tikten de wedstrijd rustig uit. P.Walda 2x, M.Samagun 1x en S. de Vries 2x

Reginas Lingerie – The Phone House 3-7

Voor de wisseling leek het niet op een doelpuntenfestijn uit te draaien (1-2). Na de rust schoot The Phone House met scherp. Ze liepen dan ook vrij vlot weg naar een dikke overwinning. G.Glazema 2x, F.Feenstra, E.Westra 4x, D v.d. Pol 2x en J.Elsting

Autobedrijf Strikwerda – Snackhouse 3-0

Hoewel SnackHouse zat kansen kreeg lukte het ze niet om er een bal achter de keeper te krijgen. Het sterker spelende Strikwerda had daar minder moeite mee en wist deze wedstrijd dan ook vrij gemakkelijk te winnen. S.Vietor 2x, J.van Abbema

Zijlstra Beroepskleding – Rijschool van der Harst 4-3

De rijschool reed de hele tijd achter de feiten aan. Zijlstra voetbalde wat gemakkelijker en scoorde ook vrij vlot. Op het laatst werd het bij een 4-3 stand nog even spannend maar verder kwam het dan ook net. T.Grond 2x, Y.Shire, E.Tanghe, F. de Beer, GJ Dreyer.

Devi Camp – Pluimveeservice Smeding 7-1

O.HOF 2X, J.Broersma, D.Bosma, P.Hibma, D.Wybinga, T. da Silva, Y.P. van der Meulen.

Een dikke overwinning, Pluimveeservice had niets te vertellen en Devi camp kwam geen moment in gevaar.

Sans Souci – Warmtetechniek Franeker 1-3

Na de 0-2 maakte Sans Souci gelijk weer 1-2 en bleef het tot het einde toe erg spannend. Met nog 1 minuut op de klok werd het 1-3 en was de winst voor Warmtetechniek binnen. S.Bosma, A.Koning 2x en F.Hoekstra

Max Stuc – De Posthoorn Dronrijp 5-5

De gehele wedstrijd bleven de beide teams dicht bij elkaar. Dan de ene weer voor en dan de ander weer. R.Reitsma was de grote man met 3 treffers. R.Vlieger, R.v.h. Hoenderdaal, W.Kingma,J.Landman 2x, J.D v.d. Wal en W.Hoogterp.

Betterfit – De Tap 2-4

Betterfit kwam keurig terug van een 0-2 achterstand maar kon dit helaas niet voortzetten. De tap wist uit te lopen en kon niet meer worden achterhaald. G.Groen, G. Rijpstra, DP Weistra en J.Boomstra 2x, K. A Nijeholt

Primera Haitsma – Braak Financiele Diensten 5-1

Een geweldige avond voor Lammert en zijn mannen. Een grote overwinning waar niemand wat op had aan te merken. P.Zijlstra 2x, C.Zijlstra 2x, H.Braams, J.Maljaars

Offinga Kappers – G. Pars Graanhandel 8-7

Een doelpuntenfestijn leekt het te worden. In het begin liep Offinga uit naar een 5-0 voorsprong maar gaf die bijna uit handen. Het bleef daarna spannend en verder dan de 8-7 kwamen de mannen van Pars niet. R.Bruinsma 3x, H. de Ruiter 3x, M.v.d. Veen 2x, J.Kingma 4x, A.Woudijk, J.Pars 2x

SDV Projectbuilding – Tegelzetbedrijf Miedema 3-3

Een knap puntje van Sammy en de rest.  Geen wissels en dan zelf als sponsor een doelpuntje meepikken. Gelukkig schoot Klaas ook 2x goed binnen. K.Breidenbach 2x, S. de Vries, H.G. Westra en Fa.Hoekstra 2x

Leo Reitsma/Huhtamaki – Fitnesscentrum C.C.M. 6-1

Een gemakkelijke overwinning voor Leo Reitsma. Voor de rust was het al 5-1. Na de rust geloofden ze het wel en werd er slechts een keer gescoord. C.Outhuyse, E.Boonstra, G. de Bruin, G.Hof, J.Hof, B.Wierd, M.Vos

Bar Yn e Stal – De Jager Accountancy 4-6

Hoewel de Jager de gehele tijd de betere was lieten ze de Rijpsters toch terugkomen tot 4-4. Daarna maakte Sertima en Brandes het verschil. KJ Hendriks, N.Rusticus 2x, D. v.d. Wal, E. van Sertima 3x, J. de Jager en H.Brandes.

De Struners – Zuidema Scheeps/Interieurbouw 9-2

Voordat Zuidema middels A.Zuidema iets terug kon doen stonden ze al met 6-0 achter. T.Dijkstra was behoorlijk op schot en niets leek hem te stoppen. Het werd dan ook een ruime overwinning. R. van Dokkumburg , T.Dijksta 4x, C.Knol 2x, F.Vrieswijk 2x, S. de Jong en A.Zuidema

sportcafe de Trije – Schroevenkopen.nl 4-6

In het begin leek er geen vuiltje aan de lucht voor het sportcafe, nog voor de rust liepen ze uit naar een 3-0 voorsprong. Daarna begonnen de schroevenkoppen langzaam de Trije de duimschroeven aan te draaien. Van een 0-3 achterstand naar een 6-4 overwinning mag meer dan knap worden genoemd. D.Bosma, T. Bosma, S.Bootsma 2x, R.Bouwma 2x, R.Grovestein en J.Broersma 3x

W.I.K. – Bouwbedrijf Kooistra Kubaard 3-5

Ook WIK is dit jaar weer van de partij. Ze leken zelf bij een 2-3 achterstand de gelijkmaker te gaan scoren maar dat lukte net niet. Kooistra liep vervolgens uit naar een 3-5 overwinning. E.Bruinsma 2x, S.Osinga, G.Sijszeling, J.J. de Jong 2x, R.Sipma en R.Piek.