Selekt Meat maakt gehakt van Strikwerda

Door fris en vrolijk voetbal wist Selekt Meat in de Visual Reklame competitie een mooie overwinning binnen te slepen. Pas bij 0-3 kon A.Strikwerda tegen scoren. Voor de rest van de wedstrijd was Selekt Meat veel sterker. K.Nijholt 2x, J.Soolsma en J.Bootsma waren de Selekt schutters. TDF wist met superspits S.Bosma toch nog te winnen. Hij scoorde 4x en had een groot aandeel in de 5-3 overwinning op van Marrum R.Broersma schoot ‘slechts’ 3x raak voor van Marrum.

 

 

Sportcafe de Trije-Prinsbouw 2-2

In het begin leek Prinsbouw te gaan winnen. Helaas wisten ze slechts 2x, J.Prins en S. de Boer, te scoren. De Trije kwam langzaam in de wedstrijd en wist, dankzij J.Duizendstra en D.Molenaar toch weer langszij te komen.

 

Bijlsma Meubelen-Aldenkamp 5-6

Dankzij een hard werkend Aldenkamp wisten ze overwinning binnen te slepen. Tot aan de laatste minuut bleef het spannend maar uiteindelijk werd S.Faas (nee, niet Siem Vaas) matchwinnaar door 5-6 in de touwen te schieten. De overige doelpunten kwamen van de voet van E.Westra 4x, M.Oegema, R.Brouwer 2x, R. de Zeeuw 2x en R.Zijlstra.

 

Herberg de Bogt-Saab.BlackHorse 4-3

Een benauwde zege voor de Bogt. Na een achterstand van 3-2 wist T.Piebenga dit nog in een 4-3 overwinning te veranderen. Saab/BlackHorse was zeker niet slechter maar deze wedstrijd het geluk niet aan haar zijde. A.Walburg en F.Roosenburg voor de Bogt, S.Vogels 2x, G.Cats en D.Wassenaar voor Saab/BlackHorse.

 

Keukenland-Bloemketerp 1-4

Pas bij een 4-0 voorsprong door M.Voss 2x, S. de Vries en D.Kingma wist Keukenland tegen te score. J. de Graaff redde de spreekwoordelijke eer tegen het zeer technische Bloemketerp.

 

Eco Protecta-Steensma 2-2

Na een 2-0 achterstand door 2x T.Hoekstra kwam Eco knap terug. Nog voor rust schoot A.v.d. Bosch raak en halverwege de 2e helft G.Scheffer.

 

Braak-Keizer 5-2

Keizer ging af en toe met te veel strijd gevoel het duel aan maar wist dit niet in doelpunten om te zetten. Braak, vooral W.Beimers 4x, was wat handiger en schoot wel raak. De twee doelpunten van GJ Faber konden niet meer baten. C.Boot was blij met zijn treffer.

 

WIK-‘t Holt 2-4

Het scoren wilde de mannen van WIK maar niet lukken. Genoeg kansen maar juist aan de andere kant, door HG Hallema 2x en P.Kroese 2x, lukte het wel. G.Wolbers en P. van Dijk schoten wel raak maar dit bleek te weinig.

 

Martens Vis-Shape 3-1

Shape was duidelijk een maatje te groot voor Martens Vis dat vrijuit voetbalde. PS Rollingswier 2x en een eigen doelpunt van G.Hoekstra bleek genoeg voor een gemakkelijke overwinning. A.v.d. Veer scoorde tegen.

 

Pannedekkers-Lageweg 7-0

Na vorige week (4-4) een valse start te hebben gemaakt kwam Pannedekkers goed uit de startblokken. H.Bruinsma en C.Jensma troffen elk 3x doel. A.Aarts deed dit 1 x.

 

‘t Park – van Hurck 4-10

In een doelpuntrijke wedstrijd was van Hurck duidelijk te sterk voor Anytyme ‘t Park. P.Hibma en J.Visser 2x voor ‘t Park, H.Timmermans 4x, A.Pool 3x, R. van der Veer 2x en HG van der Mei.

 

Frankena-Big Boss 2-7

Een ruime zege voor Big Boss, een uitslag die ze een tijd lang gemist hebben. D.Vijver 2x, L.Dalstra 2x, J. de Jong 2x en F.Poorte 1x. Voor Frankena doelpunten J.Boersma en F.Terpstra 2x raak.

 

Gekroonde Leeuw-Warmtetechniek 4-3

Een wedstrijd waarbij beide teams de overwinning verdienden. Helaas voor Warmtetechniek benutte de Gekroonde Leeuw de kansen die ze kregen beter. N.Bruinsma 2x, J. Reinsma en S.Torenbeek 1x. C.Outhuyse 3x.

 

Bruinsma-de Posthoorn 9-3

Ondanks de 3 doelpunten van J.Hoogterp bleek Bruinsma was duidelijk een maatje te groot. J. de Snoo 5x, R.Reinsma 2x, R.Miedema en J. van Althuis 1x.

 

Regts-Regina’s Bruidsmode 1-2

Door stug te verdedigen hield Regts het lang vol. Toch wist Regina twee keer door te breken middels D.Talhout en J.v.d. Zee. De tegentreffer van H.Meyer was net te weinig.

 

Autorijschool v.d Harst-Tylsma 4-2

Alweer de tweede overwinning van het jeugdige team. Nu werd Tylsma het slachtoffer. R.Geertsma 2x en F. de Beer 2x. S.Boersma scoorde 2x tegen.

 

Offinga kappers-Leo Reitsma 3-4

In het begin leek het een overwinning voor Offinga te worden. Helaas konden de kappers de druk niet aan en wist Leo Reitsma de volle winst te pakken. Grote man bij Leo Reitsma was Thoran met 4 treffers. R.Harstra en W. Mariman 2x scoorden tegen.

 

VVOE-Miedema 3-6

Miedema ging direct fel uit de startblokken en overrompelde Onze Vrienden volledig. Vanaf het begin drukte Miedema VVOE in de verdediging en scoorde er op los. F.Hoekstra 2x, R.Miedema 2x, J.Hettema en D.van Baarsen. G.Roorda 2x en D.v.d. Veen.