Sportcafé de Trije blijft winnen, Oosterlaar met hakken over de sloot.

In de hoofdklasse wist Oosterlaar/Verhoeven ternauwernood te winnen van Zijlstra Kleding. In de allerlaatste seconden schoot S.Beuker de winnende binnen. Sportcafé de Trije staat nog ongeslagen aan kop. Het jonge team wist de zeer ervaren ploeg van WIK te overklassen met 7-2. Steensma verslaat Bloemketerp na een 0-2 achterstand. Autobedrijf Haitsma gunt Keizer een punt na een 2-0 voorsprong. Van Dellen Bellen is kansloos tegen de Bogt fen Guné, Frank de Vries schiet 3x raak.

In de 1e klasse zette AB Texel zijn goede lijn door, ze wonnen met 6-1. Sportcentrum Shape zette een achterstand om in een ruime overwinning op Warmtetechniek. Tapperij ’t Noord wist slechts 10% van zijn kansen te benutten. Keeper Arnold Bergsma speelde een zeer sterke wedstrijd. Max Stuc speelde gelijk tegen de Posthoorn. Na een twijfelende start wist Sijperda toch Herberg de Bogt ruim te verslaan en maakte H.Dijkstra de winnende voor de Skearmessen.

In de 2e en 3e klasse slechts één wedstrijd. Auto Strikwerda won vrij gemakkelijk van Devicamp.nl, The Phone House veegde de vloer aan met Expert Franeker. Het werd maar liefst 10-0.

In de 4e klasse werd er volop gescoord. Naast de overwinning van Sportcafé de Trije pakte Praxis weer 3 punten. Stadsherberg Catering kon ondanks 5 tegentreffers niet winnen. Miedema wist na een ruime voorsprong nipt Rin-Tec van zich af te houden 5-4.