Sportcafé de Trije wint topper van de Doelen

In de 4e klasse moest Grandcafé de Doelen aantreden tegen Café de Trije. In deze gelijk opgaande strijd wist de Trije een minuut voor tijd de volledige winst mee de kantine in te slepen. De topper in de hoofdklasse kreeg geen winnaar. In een aantrekkelijke wedstrijd moesten beide teams met een punt tevreden zijn. Autobedrijf Haitsma wist door goed samenspel Steensma te verslaan. Oosterlaar schoot tegen van Dellen maar liefst 6x raak.

In de 1e klasse won A.B. Texel vrij gemakkelijk, de Skearmessen sneden door de verdediging van Yildiz.

In de 2e klasse wist de Korenaar maar net te winnen van Leo Reitsma, Haitsma Primera, de baas scoorde zelf 2x, schoof de Tap aan de kant. Betterfit was een maatje te groot voor de Jager Accountancy.

In de 3e klasse vond The Phone House aansluiting bij de top. Ze wonnen weliswaar, maar lieten Verno, na een 0-3 voorsprong, nog akelig dichtbij komen. Bar Yn é Stal won verdiend. Zelfs de 3 goals van Rudolf Bruinsma, spelend voor Vijvers Rietdekkersbedrijf, konden dit niet voorkomen.

Ook in de 4e klasse werden een drietal wedstrijden gespeeld. Stadsherberg catering wist in een niet al te hoog tempo het zeer ervaren team van W.I.K. te verslaan. Geert Hof werd 6x gepasseerd. Bouwbedrijf Scharringa won nipt van het altijd lastige Zuidema. Praxis bleef deze avond puntloos. Miedema Bouwbedrijf bleek veel te sterk.

 DSC0490