Tapperij langs taai Postbank Call Center – Lageweg walst over W.I.K

Tapperij ’t Noord had grote moeite met het sterk wisselende Postbank. Deze avond was de ploeg van de Blauwe Leeuw nagenoeg compleet aanwezig. J.Bosch maakte 1-0, T.Sikkema 1-1. J.Dijkstra 2-1 waarna A.Venema van zich liet spreken door een wereldgoal te maken 2-2. Daarna kwam de Postbank nog 1x langzij door J.Bosch maar wederom A.Venema en T.Sikkema 2x besliste de wedstrijd. WIK kon het hoge tempo van Lageweg moeilijk bijbenen. Tot de rust lukte dit nog maar daarna liep Lageweg in galop snel weg. W.Dijksta 4x en A.Merkus namen het leeuwendeel van de 10-2 overwinning voor hun rekening.

Meyer Plaatbew.-Plus van Zuuk 1-5

Al voor de rust was de wedstrijd beslist. In het begin wachten beide teams wat af maar toen P.Visser de score opende begon Meyer wat meer te voetballen. Helaas straften H.Bartouhtouh en F.Visser dit af. Na rust scoorden Frank en Peter nog een keer. G.v.d. Boon redde de eer.

Panbakker-de Kleine Beurs 7-4

Na een lastige eerste helft wist Panbakker in de tweede helft orde op zaken te stellen. Pas in het slot van de wedstrijd kwam de Kleine Beurs nog even terug. Bij Panbakker scoorden alle spelers inclusief keeper C.Alkema, bij de Kleine Beurs R.Reitsma en R.Bosma.

Expert-Bogt fen Gune 1-5

Tot 1-1 kon Expert nog aanklampen. Marc Kerkhoff pikte zijn weekelijkse doelpuntje mee. Maar de jonge mannen van de Bogt lieten zich niet gek maken en liepen gemakkelijk uit naar een 5-1 overwinning. Alleen N.Bruinsma wist voor de Bogt niet te scoren, de rest deed dit wel.

SnackHouse – Autowascentrum A.Dijkstra 0-4

Pas in de 10e minuut konden de mannen van Dijkstra scoren tegen het zonder wisselspelers aantredende team van SnackHouse. E.Boonstra schoot hard in. Door het hoge tempo kwamen er van beide kanten wat kansjes maar de keepers gaven niet toe. R.Hofstede wist daarna de keeper nog 2x te verschalken, E.Boonstra 1x.

Keukenland-de Trije 3-0

Een verrassende uitslag. Normaal is deze wedstrijd een klein gelijkspelletje maar deze avond wist Keukenland te imponeren. G.Vriesema voor de rust, P.Brandsma en A.J.Visser na de rust. Een verdiende overwinning.

Bloemketerp-Bijlsma Meubelen 2-5

In deze leuke wedstrijd liet E.Westra vooral van zich spreken. Hij zorgde in zijn uppie voor de gehele doelpuntenproductie, hij scoorde 5x. Y.Brijker opende de score en liet met zijn team het betere zaalvoetbal zien. Helaas wisten ze hier niet uit te scoren. C.Mertopawiro schoot de laatste raak.

Prinsbouw-BigBen 5-3

Het leek na de rust een gelopen wedstrijd voor Prinsbouw maar in de slotfase kwam BigBen nog gevaarlijk dichtbij. Helaas was de speeltijd daarvoor nog te kort en ging Prinsbouw tevreden naar de kleedkamer. A.Draaisma 2x, J.Prins, R.Jelgersma, D.Dikland, J.Faber, H.Mons en J.Kingma 1x.

Eco Protecta-Haarsma/de Bruin 2-3

Beide teams deden niet voor elkaar onder, alleen wist Haarsma op het laatst de zege te pakken. E.Boes werd de matchwinner door 2x te scoren. Andere schutters waren G.Scheffer, E.v.d. Land en drs A.Russchen.

Steensma-Martens Vis 5-2

In de eerste helft kon je nog niet zeggen wie er ging winnen, maar in de tweede helft bleek Steensma toch een tikkeltje sterker. Ze liepen gemakkelijk uit naar een 5-2 overwinning. Doelpunten kwamen van de voet van de fam. Hoekstra 2x, R.Oosterbaan 2x, D.Tichelaar, R.Pijpker en P.S. Rollingswier.

Pannedekkers-Shape 2-1

In deze leuke wedstrijd ging Shape wat sneu de kleedkamer in. Een gelijkspel had er wel in gezeten. Dit bleek niet het geval. Shape kwam nog op voorsprong door Y.Elmeziani maar C. Jensma wist 2x doel te treffen voor de Pannendekkers.

Big Boss-Ganzinga 4-3

In het begin had Ganzinga niets te melden. Pas bij een 3-0 stand werden ze wakker en wisten het pas aan het eind spannend te maken. Helaas was de wedstrijd te kort om er nog een gelijk spel uit te slepen. D.Vijver scoorde 3x en Frans Poorte sinds lange tijd ook weer eens. S.Kuiper, N.Stofbergen en F.Hoekstra deden dit voor Ganzinga.