V.V.O.E. pakt eerste overwinning

Na weken niet een punt te hebben gepakt, was het vrijdagavond dan toch raak in de Visual Reklame competitie. VVOE wist het lastige Pars Graanhandel met 2-0 te verslaan. In het begin wist R.Bruinsma de bal langs de keeper te rollen en in de 2e helft schoot S.Grotenboer de 2e binnen. Herberg de Bogt begint ook warm te draaien, 6-1 overwinning op Pannendekkers, A. de Vries 4x en H.Roggeveen 2x. Haarsma en de Bruin kreeg vreselijk klop, keeper R.Hooghiemstra wist weer te scoren. Dit lukte door in één keer vanuit zijn eigen doelgebied, buitenkant voet, over de keeper te schieten.

Haarsma&de Bruin-Martens Vis 0-9 Ondanks de terugkeer van de ‘zwarte panter’ op de goal kon deze ervaren keeper geen punten pakken voor H&deB. Voor de rust was het al 0-4, mede door een eigen doelpunt. Daarna liep Martens Vis rustig uit naar 0-9. E.Boiten 2x, PS Rollingswier 3x, S.Amels 2x en R.Pijpker.

Bijlsma Meubelen-Kr8werk/Publikar 2-6 Bijlsma begon goed, maar werd gedurende de wedstrijd minder. Kra8werk bleef fel, wat hun uiteindelijk ook de overwinning opleverde. Voor rust kon Bijlsma het nog bijbenen, 2-2 door R. de Zeeuw, H.Luimstra en E.Westra 2x. Daarna liep Kr8werk uit Luimstra, Bosma, de Zeeuw en Osinga.

Zalen ’t Holt-van Marrum 2-6 Van Marrum was veel scherper tegen het wat matte ’t Holt. In het begin werd er sterk verdedigd maar daarna was de koek op. Het werd een gemakkelijke overwinning, pas bij 0-5 scoorde M.Kalsma tegen, dit was wat te laat. R.Broersma deed het vandaag erg goed. Hij scoorde 4x, F.Vijver deed dit 2x.

Saab/Black Horse-Sportcafé de Trije 2-5 Hoewel dit niet uit de uitslag is op te maken waren de teams wel aan elkaar gewaagd. Bij de Trije waren alle kansen raak en wist Wassenaar/Black Horse het doel niet te vinden. R.Hooghiemstra had hier totaal geen moeite mee en wist van grote afstand wel raak te schieten. Pas bij 0-5 verzwakte de Trije wat en wisten P.Marra en S.Visser de eer te redden.

Shape-Keukenland 6-2 Shape was de gehele wedstrijd heer en meester. Ze kwamen al vrij snel op voorsprong door J.v.d. Meulen, S.Offenga verdubbelde de score. Pas bij 5-0 wist E.Beerda de eer te redden.

Rijschool van der Harst-Regina’s Bruidskamer 2-6 Het team van B.Talhout wist ook de avond weer overtuigend te spelen. Er werd op diverse manieren gescoord, waarvan het hakje een wonder schone was. Zelf opende hij de score waarna H.Wassenaar hem nog 3x nadeed.

De Posthoorn-T.D.F. 2-5 Voor de rust was het een spannende strijd. 1-1 H.Schreuder en M.Roersma, na de rust wist TDF iets meer te overtuigen en schakelde een tandje bij. Mede door M.Roersma 2x, wist TDF winnend van het veld te gaan.

Gekroonde Leeuw-Primera Haitsma 7-2 Misschien zat de hoofdsponsor met zijn gedachten al in warmere oorden, de rest van het team zeker wel. D.Vijver en FJ Pander schoten nog raak maar E.Sjollema 3x en J.Reinsma 4x deden dit veel beter. Gekroonde Leeuw won dan ook dik verdiend.

Anytyme het Park-Bruinsma 2-7 In deze wedstrijd was Anytyme nagenoeg kansloos en wist Bruinsma optimaal van de fouten gebruik te maken. 0-3 met rust. Daarna liep het soepel spelende Bruinsma gemakkelijk uit naar een dikke overwinning. R.Reinsma schoot 3x raak.

Braak-Steensma 2-5 Pas bij 0-5 wist W.Beimers en S.Vellinga tegen te scoren. De rest van de wedstrijd wisten ze niet een vuist te maken. R.Oosterbaan 2x, J.Hylkema, T.Hoekstra en A.Siemensma scoorden allen.

Warmte techniek-Eco Protecta 2-2 In de 1e helft was al het vuurwerk, in de 2e helft wist men de paar kansen die er waren niet te benutten. C.Braak, J.Mosselman, S. de Vries en C.Outhuyse scoorden.

Selekt Meat-Tysma/Nr 1 Hypotheken 1-3 Pas in de laatste minuut kwam er een winnaar uit de bus. Voor rust was het 1-2 door K á Nijeholt, W. van Duyn en R. Zondervan. S.Boersma wist de zege zeker te stellen.

Keizer-Elektrokoopjes 0-2 Pas in de laatste 5 minuten liet de Keizer keeper zich voor het eerst passeren. De gehele wedstrijd had het team op de cirkel verdedigd. S.Kuipers opende de score, T. da Silva verdubbelde de score.

W.I.K.-the Phone House 1-5 In de eerste helft wist WIK de schade beperkt te houden, maar na de rust liep de belwinkel gemakkelijk uit naar een ruime overwinning. H.Blaauw schoot voor WIK de enige treffer binnen.

Offinga Kappers-Zuidema 2-1 In deze spannende wedstrijd kwam Offinga als gelukkige winnaar uit de bus. Het had ook 6-5 kunnen zijn maar de kansen werden volop gemist. S.Lahaise schoot 1-0 binnen, E.Nauta 2-0. Op het laatst wist KJ Hendriks niet te scoren. Dit bleek voor Zuidema te weinig.

Leo Reitsma-Frankena 5-8 De teams gunden elkaar de ruimte en een doelpuntje. Dan Schoot Leo Reitsma weer raak daarna mocht Frankena weer 2x scoren. E.Hiemstra schoot alleen al 4x raak, maar de spelers van Frankena deden dit 8x met zijn allen. Dit bleek genoeg.

HBM-Strikwerda 2-2 In deze leuke maar harde wedstrijd was niemand winnaar. J.Dijkstra en R.Dijkstra schoten Strikwerda naar een 0-2 voorsprong. Daarna kwam HBM goed terug. B.Miedema en D. van Baarsum wisten een punt veilig te stellen.