Welgeschikt trekt aan langste eind na voetballende winst op Sportcafé de Trije

Inmiddels zijn we enkele weken onderweg en dus kun je al een beetje zien welke verhoudingen er zijn binnen de competities. Toch werd er voor elk punt en doelpunt gestreden en hierdoor ontstonden er leuke en interessante wedstrijden. Wil je weten wat jou favoriet gedaan heeft? Je leest het hieronder!

Hoofdklasse

Vynx records – Bogt fen gune / Veltman vloeren 1-3

Waar de ene na twee duels spelen drie punten heeft daar had de andere er vier. En dus was het aanhaken of uitlopen voor één van beide ploegen. Op voorhand beloofde het dus een leuk duel te gaan worden. Dat bleek ook wel want beide ploegen deden vrij weinig voor elkaar onder. Beide ploegen stonden goed en hierdoor moest men scherp zijn in de eindfase wilde men er doorheen komen. Nadat er enkele kansen gemist waren was het vijf minuten voor de rust wel raak. Toine Muizer ontving de bal en zijn schot ging hard door het midden binnen 1-0. De ban was gebroken en dit was tevens de ruststand. En dus moesten de gasten in het tweede bedrijf met een reactie gaan komen. Dat gebeurde ook want na zeven minuten spelen kwam de bal voor de voeten van Mart Zwier terecht en deze kon de bal simpel binnen tikken 1-1. Alles was weer in evenwicht en dus konden beide ploegen weer opnieuw beginnen. De aanval werd ingezet en uiteindelijk ook met resultaat want vier minuten na de gelijkmaker was het wederom raak. Het was Mark Hartman die aan de bal kwam en met een strak schot door het midden liet hij de keeper kansloos 1-2. Diezelfde Hartman tekende vier minuten later voor de bevrijdende derde treffer nadat zijn strakke schot in de korte hoek eindigde 1-3. De thuisploeg probeerde het nog wel maar gescoord werd er niet meer en dus behielden de gasten de ongeslagen status.

Welgeschikt – Sportcafé de Trije 4-2

Een duel tussen twee voetballende ploegen en dus werd er veel van deze wedstrijd verwacht. En die verwachtingen kwamen ook uit want beide ploegen speelde op een hoog tempo en kregen ook enkele goede kansen om de score te openen. Dit lukte echter niet tot de laatste minuut van de eerste helft. Jens de Ruyter haalde de trekker over en zijn schot ging door het midden van het doel binnen 1-0. En daardoor beloofde het een leuke tweede helft te gaan worden. De tweede helft was drie minuten onderweg als Sven Flikkema de bal voor zijn voeten terug vind en deze wist de bal simpel binnen te tikken 2-0. Het gaatje was geslagen en dus moesten de gasten komen met een tegen reactie. Deze kwam er ook en wel via Rutger v/d Pol die de bal ook simpel wist binnen te tikken en daarmee bracht hij de spanning terug in de wedstrijd 2-1. Maar een minuut later was het wederom raak. Ditmaal was het Luke Glas die wist binnen te tikken en daarmee tekende hij voor de 3-1. De wedstrijd leek daarmee gespeeld te wezen maar daar dacht Marco de Groot blijkbaar anders over want hij wist de bal in de verre hoek te leggen en daarmee tekende hij voor de 3-2. De spanning was weer geheel terug en dus zouden het nog spannende minuten gaan worden. Maar een minuut na de goal van de Groot was het Jens de Ruyter die de bal door de benen van de keeper wist te schuiven  en daarmee tekende hij voor de 4-2. Dit bleek tevens de laatste treffer van dit duel te wezen en dus behaalde de thuisploeg een knappe overwinning.

Tweede klasse

WR Unit – SDV Keukens en meer 2   1-4

Waar de ene hun eerste duel won daar verloren de gasten hun eerste pot. En dus waren beide ploegen gebrand op een goed resultaat. Beide ploegen deden in de openingsfase weinig voor elkaar onder en hierdoor werd het een interessant duel. Uiteindelijk duurde het zestien minuten voordat de ban werd gebroken.  Na goed samenspel was het Luca Rombout die wist raak te prikken en daarmee tekende hij voor de 0-1. Hiermee was de ban gebroken en dat was een opzet naar meer. Dat meer kwam er ook want een minuut later was het Doeke Hofstra die het maar eens van afstand probeerde en zijn schot vloog door het midden binnen 0-2. Met deze stand zou er ook gerust worden en dus moest de thuisploeg iets verzinnen om terug te komen in de wedstrijd. In het tweede bedrijf veranderde er vrij weinig aan het spelbeeld. Beide ploegen bleven aanvallen waar kon en verdedigend bleef het behoudend staan. Net als in de eerste helft duurde het even voordat de volgende treffer een feit was. Na goed samenspel kwam de bal terecht bij Sander Prins en deze wist de bal hard in de verre hoek te werken 0-3. Hiermee leek de wedstrijd wel gespeeld te wezen want met nog zeven minuten te spelen en drie doelpunten achter leek dit onmogelijk. Maar een minuut na de 0-3 was daar toch de aansluitingstreffer. Na goed samenspel kwam de bal terecht bij Sander Frank Rodenburg en deze wist de bal hard binnen te werken 1-3. Maar daarmee was de spanning nog niet terug want twee minuten later werd de wedstrijd definitief in het slot gegooid. Na een goede pass kwam Sander Prins in balbezit en deze wist de bal hard binnen te werken en daarmee bepaalde hij de eindstand op 1-4.

SDV Keukens en meer – Frankena Loonbedrijf 3-4

Beide ploegen verloren hun eerste duel en dus waren beide ploegen gebrand op een goed resultaat. Al snel bleek dat beide ploegen weinig voor elkaar onder deden en daardoor beloofde het een leuke wedstrijd te gaan worden. Uiteindelijk duurde het zes minuten en vijfenvijftig seconden voordat de score werd geopend. Het was Henk Vonk die aan de bal kwam en met een harde lage schuiver wist hij de ban te breken 0-1. Hiermee was de score geopend al duurde het niet lang voordat de tegen reactie een feit was. Vier minuten na de openingstreffer was het namelijk Theunis Regeling die een mooi schot in huis had en daarmee tekende hij voor de 1-1. En zo zagen we de eerste doelpunten langs komen en daarmee was het nog niet gedaan want achtendertig seconden na het vorige doelpunt was het wederom raak. Het was Eric Reversma die de bal mooi langs de keeper schoof en daarmee werd het 2-1. Maar ook deze stand stond maar kort op het scorebord want tweeënvijftig seconden later was daar alweer de gelijkmaker. Jelle Wieringa kwam aan de bal en hij schoot deze fraai in de kruising 2-2. Met deze stand zou er uiteindelijk ook gerust worden en daardoor beloofde het een leuke tweede helft te worden. Leuk werd het zeker want dit tweede bedrijf was één minuut en vierenveertig seconden onderweg als Daniel Rob de bal netjes langs de doelman weet te schieten en daarmee tekende hij voor de 2-3.  En dus moest de thuisploeg ditmaal met een reactie komen. Lang bleef deze stand op het scorebord staan maar dan met nog acht minuten en zestien seconden op de klok is het wederom raak. Wederom was het Daniel Rob die de bal over de keeper heen schoot en daarmee tekende hij voor de 2-4. Hiermee leek het duel wel gespeeld te wezen maar daar dacht Ronald Steenstra blijkbaar anders over want een minuut na het vorige doelpunt wist hij de bal hard over de doelman heen te schieten en daarmee tekende hij voor de 3-4. Een spannende slotfase volgde maar gescoord werd er niet meer en dus behaalde de gasten een minimale overwinning.

Rintec glas – North Line 2-2

Beide ploegen wonnen hun eerste pot en dus was het de vraag wie blijft er na vandaag ongeslagen? Beide ploegen begonnen fel aan het duel en zodoende werd het een open wedstrijd. Het duurde uiteindelijk acht minuten voordat de score werd geopend. Na een mooie voorzet kon de bal door Stijn de Goede binnen getikt worden en daardoor werd het 0-1. Maar lang duurde het niet voordat de tegen reactie een feit was. Een minuut na de openingstreffer was er een fout in de verdediging van de gasten waarna de aanval goed werd uitgespeeld en de bal door Jeffrey Jellema werd binnen gewerkt 1-1. Alles was weer in evenwicht en dat was gezien de wedstrijd wel verdiend. Toch zou er in het eerste bedrijf nog gescoord worden en wel vier minuten voor de rust. Een goede voorzet kwam voor de voeten terecht van Jurre Scheenstra en deze wist de bal netjes binnen te werken 1-2. Met deze stand werd er ook gerust en dus beloofde het een spannende tweede helft te gaan worden. Deze tweede helft was twee minuten onderweg als Erik Terpstra aan de bal komt en hij weet deze netjes in de korte hoek te leggen en daarmee werd het 2-2. Beide ploegen moesten dus weer opzoek gaan naar de voorsprong en dus werd de aanval veelvuldig gezocht. Mogelijkheden kwamen er genoeg maar gescoord werd er niet meer en dus verdeelde beide ploegen de punten evenredig.

Derde klasse

CK Corporation – Roosma schilders 0-8

Met nul vs. één punt was dit een echte degradatiekraker. En dus waren beide ploegen gebrand op die drie punten want men wilde de weg naar boven inzetten. Vanaf de eerste minuut zag je dan ook twee gemotiveerde ploegen tegen elkaar en dus beloofde het een leuke pot voetbal te gaan worden. Uiteindelijk duurde het zes minuten voordat de score werd geopend. Na goed samenspel kwam de bal terecht bij Tom Roorda en deze wist simpel binnen te werken 0-1. De ban was gebroken en dus moest de thuisploeg in de achtervolging gaan. Met nog acht minuten te spelen in de eerste helft werd de score verder verdubbeld. Jordi Hoek wist de doelman uit te spelen waarna hij de bal rustig in het lege doel wist te schuiven en daardoor werd het 0-2. Met deze stand werd er uiteindelijk ook gerust en dus was het eerste gaatje geslagen. Een minuut na de pauze werd het gat nog groter. Na goed samenspel was het Tom Roorda die raak wist te schieten en daarmee tekende hij voor de 0-3. Dit doelpunt deed de burger goed want een minuut later was het wederom raak. Na een diepe bal kreeg Jordi Hoek de bal en deze wist daar wel raak mee en schoot hard binnen 0-4. De wedstrijd was hiermee wel gespeeld en dus was het de vraag hoe hoog word de score? De volgende treffer liet maar twee minuten op zich wachten. Na een goede pass kreeg Jordi Hoek de bal aan de linkerzijde van het veld waarna hij de bal hard binnen wist te werken 0-5. En zo kende de gasten een productieve eerste vijf minuten van het tweede bedrijf. Kon de thuisploeg dan nog wat terug doen? Ze probeerde het wel maar de doelpunten wilde maar niet vallen en dan is het lastig om te winnen. En dan met nog tien minuten op de klok is het Lasse Burgsma die er vandoor is en hij bleef rustig en schoot de bal beheerst binnen 0-6. Maar hiermee was het nog niet gedaan want met nog twee minuten op de klok is het Tom Roorda die raak weet te schieten en daarmee tekende hij voor de 0-7. Het slotakkoord kwam er via Jordi Hoek die een diepe bal goed wist in te schatten waarna zijn schot lekker binnen viel 0-8. Dit was tevens de eindstand en dus behaalde Roosma schilders een knappe overwinning.

Dikland installatie techniek – BSH Partyservice 8-2

Met drie vs. zes punten was dit een duel van aanhaken of afhaken. Hierdoor stonden er twee scherpe ploegen aan de aftrap. Dit leidde na drie minuten en negen seconden spelen tot de openingstreffer van dit duel. Het was Tjalling Feenstra die aan de bal kwam en hij schoot deze hard binnen 0-1. De voorsprong was er en dus was het nu de kunst om deze vast te houden. Dat gebeurde uiteindelijk niet want met nog vier minuten en negenendertig seconden op de klok is het Randy de Vries die weet raak te prikken en daarmee tekende hij voor de 1-1 ruststand. De tweede helft was één minuut en negen seconden onderweg waarna Patrick Hoekstra aan de bal komt en hij wist de bal door de benen van de doelman heen te schuiven 2-1. En dus moesten de gasten ditmaal in de achtervolging gaan. Vijf minuten later was het wederom raak voor de thuisploeg. Duco Hilverda schoot de bal laag langs de keeper het doel in en daarmee tekende hij voor de 3-1. Diezelfde Duco Hilverda was drieënveertig seconden later wederom trefzeker. Ditmaal schoot hij de bal over de doelman heen en daardoor werd het 4-1. De wedstrijd leek hiermee wel gespeeld te wezen maar daar dacht Rick Alberda blijkbaar anders over want een halve minuut na de vorige treffer wist hij de keeper met een hard schot te passeren en daarmee tekende hij voor de 4-2. Het duurde hierna wat langer voordat er gescoord werd want vijf minuten na de aansluitingstreffer was het pas weer raak. Wesley Dijkstra kwam aan de bal en zijn schot eindigde strak in de kruising 5-2. Maar hiermee was het nog niet gedaan want Joran Gerbranda wist de bal nog mooi over de doelman heen te schieten en daarmee werd het 6-2. Het bleef nu snel gaan want een minuut later was het wederom raak. Wesley Dijkstra kreeg de bal op maat waarna hij deze met een mooie volley wist binnen te werken 7-2. Het slotakkoord kwam er een minuut later. Het was Joran Gerbranda die aan de bal kwam en deze wist die netjes langs de doelman te schuiven waarna hij tekende voor de 8-2 eindstand.

Braak financiële diensten – Offinga kappers 1-7

Waar we de ene terug vinden in de middenmoot van de competitie daar staat de andere ongeslagen bovenaan. Die eenzame koploper kwam na één minuut en achtendertig seconden spelen op een 0-1 voorsprong via Willem Nieuwhof die de bal strak in de kruising wist te schieten. Een mooie start dus voor de gasten en dus moest de thuisploeg al snel in de achtervolging gaan. Dat deed het ook wel maar gescoord werd er niet door hen. En dan met nog zeven minuten en zesenvijftig seconden op de klok is het wederom Willem Nieuwhof die raak weet te prikken en daarmee werd de ruststand bepaald op 0-2.  Waar het bal in de eerste minuten al snel werd geopend daar was dat in de tweede helft hetzelfde geval. Na drie minuten spelen was het Feike Nieuwhof die er vandoor sprintte waarna zijn schot hard tegen de touwen vloog 0-3. Een halve minuut later was het wederom raak. Ditmaal was het Leon Pluim die aan de bal kwam en zijn schot eindigde in de korte hoek 0-4. Hiermee was de wedstrijd wel gespeeld al dacht Kevin A Nijeholt daar blijkbaar anders over want met een geweldige knal eindigde zijn schot in de kruising 1-4. Maar ondanks deze aansluitingstreffer kwamen de mannen van Braak niet verder. In de laatste zes minuten en eenenveertig seconden van de wedstrijd wist Feike Nieuwhof nog driemaal te scoren en daarmee tekende hij voor de 1-7 eindstand.

Vierde klasse

Martens fish & chips – Horeca de trije  3-1

Beide ploegen hebben tot op heden drie punten weten te behalen en daarmee vinden we beide ploegen terug in de middenmoot van de competitie. Het was dan ook afwachten hoe beide ploegen voor de dag zouden gaan komen. Al snel bleek dat beide ploegen weinig tot niets voor elkaar onder deden en hierdoor kon het beide kanten op vallen. Het duurde uiteindelijk negen minuten voordat de eerste treffer een feit was. De bal kwam terecht bij Dyano Watters en deze wist de bal hard door het midden binnen te werken 1-0. En daarmee was de wedstrijd dan eindelijk geopend. Toch bleven verdere doelpunten lang uit en dus bleef de spanning aanwezig. Met nog drie minuten op de klok komt Allard de Jong aan de bal en met een mooi lobje over de keeper heen tekende hij voor de 2-0 ruststand. Het spelbeeld in het tweede bedrijf werd niet anders en beide ploegen gingen vol opzoek naar de treffers. Uiteindelijk kwam deze er ook nog en wel zes minuten voor tijd. Het was Patrick van Dijk die de bal in de korte hoek prikte en daarmee werd het 2-1. De spanning was volledig terug en hierna gingen de gasten meer en meer risico’s nemen om tot de gelijkmaker te komen. Hierdoor kreeg de thuisploeg meer en meer ruimte en daar wist Dyano Watters optimaal van te profiteren en daarmee tekende hij voor de 3-1 eindstand.

Anytime fitness harl. Zaalvoetbalteam ex btw  1-3

Met nul punten tegen zes punten was dit een wedstrijd om nog enigszins aan te haken of af te haken. Dat besef leek er wel te wezen want beide ploegen begonnen furieus aan de wedstrijd. Mogelijkheden kwamen er aan beide kanten maar in de afronding was men nog niet scherp genoeg. Toch zouden er wel doelpunten komen en wel met nog zes minuten en zesendertig seconden voor de pauze. Het was Jos van der Velde die de bal in het kleine hoekje wist binnen te werken en daarmee werd het 0-1. De ban was gebroken en het gaatje werd zelfs nog iets groter want twee minuten na de openingstreffer was het Tjitte Bonnema die een hard schot in huis had en daarmee tekende hij voor de 0-2. Met deze stand zou er uiteindelijk ook gerust worden en daardoor moest de thuisploeg iets verzinnen wilde het terug keren in de wedstrijd. De  tweede helft was drie en een halve minuut onderweg toen de volgende treffer een feit was. Het was Jelle Scharringa die de trekker wist over te halen en daarmee tekende hij voor de 0-3. Lang leek het hierbij ook te blijven maar dan met nog twee minuten en drieënveertig seconden te spelen is het Sven Jurre de Vos die de bal hard in de kruising weet te schieten en daarmee werd het 1-3. Toch bleek dit de laatste treffer van dit duel te wezen en daarmee behaalde de gasten een knappe overwinning.

Bouwbedrijf van marrum – Beumako  1-5

Met de hekkensluiter tegen de koploper leek dit op voorhand een gespeeld duel te wezen. Maar ondanks die gedachten begon de hekkensluiter sterk en kreeg het zelfs mogelijkheden om te scoren. Toch gebeurde dit niet en als je het zelf niet doet dan doet de tegenstander dat wel. Maar dat gebeurde pas na veertien minuten spelen. Jochem Wielenga kwam aan de bal en zijn schot vloog via de onderkant van de lat binnen 0-1. Dit doelpunt was bevrijdend want drie minuten later was het wederom Jochem Wielenga die raak wist te schieten al maakte de keeper van de thuisploeg daar wel een blunder bij 0-2. En dus moesten de mannen van Bouwbedrijf van Marrum iets bedenken zodat het terug kan komen in de tweede helft. Deze tweede helft was een minuut onderweg als de bal voor de voeten komt van Niels Tiebesl en deze kon de bal simpel binnen tikken 0-3. Hiermee leek de wedstrijd wel gespeeld te wezen maar niets was minder waar. Drie minuten na het vorige doelpunt was het Tjipko  Vellinga die de hard in de korte hoek wist te schieten en daarmee tekende hij voor de 1-3. Maar na deze treffer was het gelijk alweer raak aan de andere kant van het veld. Gerben Jellema kon de bal simpel binnen tikken en daarmee werd het 1-4. In de laatste fase van de wedstrijd kwamen er nog genoeg mogelijkheden op meer maar uiteindelijk zou er nog eenmaal gescoord worden. Koen Beuker mocht de bal strak in de korte hoek schieten en daarmee werd de eindstand bepaald op 1-5.

Vijfde klasse

Connexa – Ventura systems 3-5

Een duel tussen twee ploegen die een lastige start kennen. En dus waren beide ploegen gebrand op een goed resultaat. Beide ploegen begonnen scherp aan het duel en dat leidde al snel tot enkele mogelijkheden om te scoren. Uiteindelijk duurde het acht minuten en zesentwintig seconden voordat het eerste doelpunt een feit was. Een goede sprint van Gerwin Weijer leidde er toe dat hij vrij spel had en met een hard schot liet hij de doelman kansloos achter 1-0. Maar lang stond deze score niet op het bord want zesendertig seconden later was daar Sam Brouwers en deze wist netjes binnen te werken 1-1. En zo bleef het een levendige wedstrijd waarin het alle kanten op kon gaan. En dan met nog iets meer dan vijf minuten op de klok is het Roel Frijling met een hard schot en daarmee liet hij de doelman kansloos achter 1-2. Maar ook ditmaal stond de voorsprong niet lang op het scorebord want anderhalve minuut later was het alweer gelijk. Dit keer was het Mel Zorge met een mooie treffer en daarmee tekende hij voor de 2-2 ruststand. Ook in de tweede helft duurde het maar drie minuten en zesentwintig seconden voordat de ban gebroken werd. Dennis Soepboer werd op snelheid weg gestoken waarna hij goed wist binnen te schieten 2-3. Maar zoals het de hele wedstrijd al ging was de tegen reactie er ook al snel. Sem de Graag had een mooi schot in huis en daarmee tekende hij voor de 3-3. Maar vanaf de aftrap werd Dennis Soepboer in stelling gebracht en daar wist hij wel raak mee en dus tekende hij voor de 3-4. Waar er de vorige keren een snelle tegen reactie kwam daar lukte dat dit keer niet want de mogelijkheden werden niet meer omgezet in doelpunten. Uiteindelijk werd het duel vier minuten en veertien seconden voor tijd definitief in het slot gegooid. Na een mooie aanval was het Sam Brouwers die raak schoot en daarmee tekende hij voor de 3-5 eindstand.

Stadsherberg catering – Verno verhuur 3-5

Met drie uit drie vs. zes uit twee was dit voor beide ploegen een belangrijk duel. De ene wil de koppositie behouden en de andere wil uit de onderste regionen klimmen. Toch kon je merken dat beide ploegen niet heel veel voor elkaar onder deden. Mogelijkheden kwamen er voor beide maar toch duurde het vijftien minuten voordat de trekker werd over gehaald. De bal ging naar Jelte Hanenburg en deze scoorde met de bal achter het standbeen langs 0-1. Maar toch zou dit niet de ruststand worden want twee minuten voor de rust was het Patrick Prosee met een schot in de verre hoek en daarmee werd het 1-1. Waar het in de eerste helft lang duurde qua doelpunten daar was het in de tweede helft binnen een minuut raak. Het was Jelte Hanenburg die de bal in de verre hoek wist te schieten en daarmee tekende hij voor de 1-2. Maar ook nu duurde het niet lang voordat de tegen reactie een feit was. Drie minuten na de voorsprong was het Patrick Prosee met een goed schot in de verre hoek 2-2. Deze doelpunten deden beide ploegen goed want twee minuten later was het alweer raak. De bal kwam terecht bij Ane Jan Jukema en deze schoot de bal dwars door het midden binnen 2-3. En dus moest de thuisploeg weer in de achtervolging gaan. Dat gebeurde ook zeker maar het kon niet voorkomen dat het vijf minuten voor tijd de vierde treffer tegen kreeg. Het was Jelte Hanenburg die zijn hattrick wist te maken en daardoor werd het 2-4. Het gaatje was geslagen maar de thuisploeg was nog niet verslagen want deze bleven knokken en uiteindelijk met succes. Patrick Prosee schoot de bal in de verre hoek en daardoor werd het weer spannend 3-4. Toch mocht het niet baten want in de laatste minuut wist Klaas Auke Dijkstra de bal door de benen van de keeper heen te schuiven en daarmee tekende hij voor de 3-5 eindstand.

VDV Techniek – Van de Woude fietsen 1-3

Op de ranglijst is het verschil tussen beide ploegen maar een punt en dus zou je een spannende wedstrijd verwachten. Dit bleek in het echt ook zo te wezen want beide ploegen deden vrij weinig voor elkaar onder. Het duurde uiteindelijk zes minuten voordat het doelpuntenbal werd geopend. Een toegekende vrije trap werd uiteindelijk binnen gewerkt door Symen Bootsma en daarmee werd het 1-0. Maar ondanks de achterstand kwamen er genoeg mogelijkheden om de stand gelijk te trekken of juist uit te breiden. En dan met nog drie minuten op de klok besluit Mark Ypma de bal van afstand op de slof te nemen en deze volleerde heerlijk binnen 1-1. Met deze stand zou er ook gerust worden en dus kon er voor beide ploegen nog genoeg gebeuren. Het spelbeeld in de tweede helft veranderde niet en hierdoor bleef het een open wedstrijd. Ditmaal duurde het zeven minuten voordat de volgende treffer een feit was. Na goed samenspel kwam de bal terecht bij Andrys Monsma en deze schoot de bal strak binnen 1-2. En zo moest de thuisploeg in de achtervolging gaan maar dat zou gezien de wedstrijd wel goed komen. Maar dan drie minuten na het vorige doelpunt is het wederom raak. Wederom is het Mark Ypma met een goede actie en daarmee tekende hij voor de 1-3. In de laatste tien minuten gebeurde er nog van alles maar gescoord werd er niet meer en dus behaalde de gasten drie belangrijke punten.