WIK wint op karakter Grote overwinning voor de Reizende Herbergier

Een makkie was het niet voor WIK maar de ervaring gaf de doorslag. Met een uitmuntende Geert Hof wist WIK in de allerlaatste minuut toch de volle winst te pakken. Voor het wisselen deden de Herbergiers het nog rustig aan, maar na het wisselen schoten ze vanuit alle hoeken schitterend raak. Het werd dan ook een grote overwinning.

Sportcentrum Shape – Autobedrijf Haitsma 4-2 Haitsma begon gehavend aan de wedstrijd. Al voor het goed en wel was begonnen stond Haitsma Autobedrijf, door zwak verdedigen, met 2-0 achter. O. Elsinga deed nog iets terug maar kon het tij niet keren. Shape liep uit naar een 4-1 voorsprong. H. Timmermans 2x, S.Offenga en P.Poelstra schoten raak voor Shape.

Bouwbedrijf Bruinsma – Tapperij t Noord 3-4 Coach Sjotto Burggraaff was weer blij dat A.Venema er bij was. Met drie treffers drukte hij een grote stempel op de wedstrijd. Met zelfs 3 man wist de Tapperij nog te scoren. Bruinsma schoot net voor het einde 3-4 binnen, maar dit bleek net te laat. A.Venema 3x, R.Post, Dijkstra, van Dellen en Dijkstra voor Bruinsma.

Bowling Bloemketerp – Bogt fen Gune 2-2 Een ware strijd waarbij beide teams met een puntje tevreden konden zijn. K.J. Bijlsma maakte voor de Bogt beide treffers. Y.Brijker en S. de Vries wisten te scoren voor Bloemketerp.

van Dellen Bellen – Steensma F.I. 4-9 Hoewel M.Visser 3x knap raakschoot voor van Dellen, stond er aan de andere kant een nog productievere schutter. T.Hoekstra schoot maar liefst 5x raak. R.Oosterbaan en J.Hijlkema deden dit 2x in deze doelpuntrijke wedstrijd.

Bouwbedrijf Scharringa – Bouwbedrijf Haarsma & de Bruin 4-4 Scharringa gaf in de laatste 10 minuten de overwinning uit handen. Met een 3-1 en 4-2 voorsprong wisten de mannen van Haarsma en de Bruin een gelijkspel binnen te slepen. De familie Tanink schoot de laatste twee doelpunten in de touwen.

Herberg de Bogt – Reginas Lingerie 2-5 Met meer dan 200 jaar aan voetbal ervaring wist Herberg de Bogt toch niet een punt te behouden. Regina liep gemakkelijk naar een 0-3 voorsprong uit door Bakker en Riemersma. Daarna leek het nog even spannend te worden 2-3, maar daarna liep Regina toch weer uit naar een ruime overwinning.

Saab Wassenaar – Max Stuc 10-6 Een spectaculaire wedstrijd waarbij R.Reitsma 5x het doel wist te treffen. Helaas voor hem en zijn team deed de tegenstander dit 10 maal. De heren Visser, Vogel, Algra, Braaksma en Bong-Huong waren de schutters.

The Dance Factory – Hanzedruk Bolsward 3-5 De Bolserter Oaliekoeken doen het maar goed in Franeker. Ze draaien goed mee en TDF werd mede aan de zegekar gebonden. J van Wieren schoot 3 maal raak. Rientstra en Lanting deden dit 1x. Voor TDF maakten J. de Graaf H.v.d. Baan de doelpunten.

De Skearmessen – Rijschool van der Harst 3-2 Hoewel van der Harst met een voorsprong de spreekwoordelijke rust inging, wisten ze dit toch niet to het einde vol te houden. De Skearmessen sloegen genadeloos toe. Zwanenburg, Hilboezen en Dijkstra schoten knap raak.

Anytyme ’t Park ? Autobedrijf Strikwerda 2-1 In deze spannende partij wist Any Tyme de 3 punten mee te nemen. Het bleef lang 1-1, De Jong en Dijkstra. Het was P.Hibma die matchwinnaar werd om 5 minuten voor het einde de winnende te maken.

De Korenaar – Sans Souci 4-5 Wederom een spannende partij die bijna de hele wedstrijd gelijk op ging. Toch wisten de Berlikummers te winnen door net wat doeltreffendere te zijn. Van der Meij 2x, Feenstra 2x en de Zeeuw scoorden voor Sans Souci.

Braak Financiele Diensten – Offinga Kappers 6-1 Een gemakkelijke overwinning voor Braak. Bij 3-1 kon Offinga iets terug doen maar voor de rest waren W.Beimers, C.Boot, J.Zagema en J.Maljaars slagvaardiger.

De Posthoorn Dronrijp – De Tap 4-1 Ook de Posthoorn had een gemakkelijke avond. Met rust 2-0 voor, daarna rustig uitlopen en tevreden van het veld stappen. Kingma scoorde 2x.

Techniservice Tijsma – Sportcafe de Trije 2-2 Klaas de Beer moest voor Tijsma de kar bijna alleen trekken, hij scoorde 2x. Bij de Trije kwamen ze nog wel op voorsprong maar met een punt moesten ze tevreden zijn.

Tegelzetbedrijf Miedema – Zijlstra Beroepskleding 0-3 Niet een gemakkelijk partijtje maar toch goed gevoetbald. Geen tegentreffers en in de 2e helft doeltreffend. Shire, Dijkstra en Tanhe schoten raak.

Leo Reitsma/Huhtamaki – W.I.K. 4-5 Een makkie was het niet voor Leo Reitsma. C.Outhuyse deed zijn uiterste best met maar liefst 4 treffers maar de ervaring van WIK gaf de doorslag. Met een uitmuntende Geert Hof wist WIK in de allerlaatste minuut toch de volle winst te pakken.

Preton Nederland – Zuidema Scheeps/Interieurbouw 8-2 Preton liep spreekwoordelijk over Zuidema heen. Tot 3-1 kon Zuidema het nog aardig bijbenen. Daarna liep Preton gemakkelijk uit. Schaap en van de Pol scoorden beide 3 maal.

Fitnesscentrum C.C.M. – De Struners 2-11 Het fitnesscentrum vertoonde wel een krachtsinspanning maar wist de Struners niet van een ruime overwinning af te houden. Het werd maar liefst 2-11. Dijkstra, van de Wal en Knol schoten diverse malen raak voordat Breemen-Schnieder wat terug kon doen.

Bouwbedrijf Kooistra Kubaard – De Reizende Herbergier 0-11 De reizende Herbergier liet Kooistra kansloos. Voor de rust deden de Herbergiers het nog rustig aan, maar na het wisselen schoten ze vanuit alle hoeken schitterend raak. Stevan Bootsma was de grote man met 4 treffers.

De Jager Accountancy – Bar Yn e Stal 2-6 Voor de wisseling 0-0, daarna waren ze allemaal wakker. Hoewel Wouters 2x raak schoot, deed Hendriks dit alleen al 3 maal. Tevens wisten zijn maten het netje ook nog 3x te vinden zodat het toch nog een ruime overwinning werd.